karola9811 30.11.09, 17:13 Cześć nie wiedziałam gdzie dać ten wątek Byłam już na dużo castingów do serialów i filmów zawsze mi sie udawało a to było czasem nawet w Gliwicach a ja mieszkam w Bytomiu i było za daleko ostatnio byłam na castingu w Międzyzdrojach na wakacjach prawie mi się udalo tylko zdjęcia trzeba było zrobić do sukcesu i zapłacić 200zł a to nie dużo i nie wiem co mam robić a marze o kariery aktorki jeśli znacie jakieś strony z castingami to błagam podajcie to dla mnie znaczy bardzo dużo będe wam wdzięczna jak nigdy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss_mimi094 Re: casting do serialu 24.12.09, 11:20 sorrki ale nie znam, jak cos to jeszcze poszperam w necie Wesołych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: casting do serialu 24.12.09, 12:43 ja też nie znam wesołych Świąt noo i wielkiej kariery ;* Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo CASTI.pl 26.12.09, 19:56 na stronie casti.pl prawie codziennie dodają informacje o castingach. jak będziesz chciała, to zajrzyj. Odpowiedz Link Zgłoś