broken_heart Re: Elita, kujon czy cichacz? 05.12.09, 19:12 U nas w klasnie sie dobrze dogadujemy ale podzaił jest ja jestem z tych hmm... raczej cicho siedzących-dla tych ktorzy mnie nie znaja ale to tylko pozory xD Odpowiedz Link Zgłoś
ann14 Re: Elita, kujon czy cichacz? 05.12.09, 19:27 Boże,nie lubię ludzi którzy się uważają za elitę ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
martynus10 Re: Elita, kujon czy cichacz? 05.12.09, 19:36 cichaczem na lekcjach . natomiast z "równieśnikami" to taki jakby rozrywkowiec .. Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Elita, kujon czy cichacz? 05.12.09, 19:36 Mam nową klasę od tego roku więc nie mamy na szczęście takiego podziału xp Chociaż są takie dwa klony uważające się za elitę, ale i tak nikt ich nie lubi .^ Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Elita, kujon czy cichacz? 05.12.09, 19:39 Ja jestem zawsze cichutkim uczniem choć nieraz się rozgadam a zwłaszcza w bibliotece i mnie wyganiają z stamtąd heh Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: Elita, kujon czy cichacz? 05.12.09, 19:48 u mnie są grupy. czasem jestem lanserem, czasem kujonem, a czasem cichym uczniem. różnie bywa. ; c Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: Elita, kujon czy cichacz? 05.12.09, 19:45 pfff , nie wjem ; ] Jak się kłócą to tylko na nich patrze i zastanwiiam się o co im chodzi . ; d Kujonem na pewno nie jestem - Z 5 przedmiotów dwójki na półrocze . ! ; x Odpowiedz Link Zgłoś
malinka.. Re: Elita, kujon czy cichacz? 05.12.09, 19:57 Troszkę lanser i elita.. Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: Elita, kujon czy cichacz? 05.12.09, 20:33 u mnie nie ma takiego podziału, ale pseudoelita się powoli tworzy Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: Elita, kujon czy cichacz? 05.12.09, 23:13 Re: Elita, kujon czy cichacz? - Wariat Odpowiedz Link Zgłoś
blondbrunetka Re: Elita, kujon czy cichacz? 05.12.09, 23:18 cichutki uczeń ; - dd Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Elita, kujon czy cichacz? 05.12.09, 23:28 Ja uważam, że każdy powinien być równy, ale inny. Dlatego nie uwzględniam takiego podziału. Odpowiedz Link Zgłoś
julik Re: Elita, kujon czy cichacz? 06.12.09, 10:36 Tak jak Satini.Troche cichacz w szkole mnie uwazają za taka dosyć spokojna , ale jak tak bardziej zakumplowałam się z taką dziewczyną i ostatnio u mnie byla to była baaardzo zdziwiona.W końcu nie podejrzewała że jedząc pizze będziemy sie trzaskały poduszkamixd Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Elita, kujon czy cichacz? 06.12.09, 11:43 hmm bo ja wiem xd dobrze się uczę (uczę, a nie kuję) kiedy trzeba jestem spokojna ale ogólnie to lubię rządzić i być liderką grupy ;d czyli tak każdego po trochu ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kremowa.xd Re: Elita, kujon czy cichacz? 06.12.09, 12:33 lena_ hah, mam tak samo ;p znaczy - na pewno nie identycznie, bo każdy jest inny, ale jesteśmy podobnymi charakterkami . Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: Elita, kujon czy cichacz? 06.12.09, 13:06 zdecydowanie elita szkolna ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Elita, kujon czy cichacz? 06.12.09, 13:57 Do cichych nie należę. Przyjaźnię się z "elitą" chociaż według mnie podziały to kompletna bzdura. Przecież każdy ma własną osobowość. Szczerze mówiąc to mam dość tych lansujących się panienek i zaczynam kręcić się z kumplami. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Elita, kujon czy cichacz? 06.12.09, 14:06 [i]oh , tak ja to elita =./i] fajnie , nie ? u mnie w klasie nie ma elit i bardzo się zdziwiłam , kiedy moja koleżanka jak chorowałam napisała do mnie esa żebym zdrowiała bo nasza elita jest beze mnie niepełna o_O ok , dziwne . nie jestem popularna , ale uwierzcie mi - nie dążę do tego . pees. wesołych świąt Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Elita, kujon czy cichacz? 06.12.09, 14:20 My dzielimy sie na elitę i cichaczy...albo jesteś fajny albo trzymasz się sam...ja Tego nie wymyśliłam ,ale ciesze się ,że jestem postrzegana jako - elita..; q Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Elita, kujon czy cichacz? 06.12.09, 14:43 3 in 1 . : D zalezy w jakim momencie , czasie . Odpowiedz Link Zgłoś
justsayyesxd Re: Elita, kujon czy cichacz? 06.12.09, 16:38 wiem ze to bedzie bardzo samolubna odpowiec ale ja i moje 2 kumpele nalezymy raczej do tak zwanej "elity" wsumie to dobrze mi z tym Odpowiedz Link Zgłoś
gitarzystka_ Re: Elita, kujon czy cichacz? 06.12.09, 16:41 Nie wiem kim jestem. U mnie w szkole raczej nie ma takiego podziału. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Elita, kujon czy cichacz? 07.12.09, 16:27 Już raz napisałam, że uważam, że każdy jest inny, ale wszyscy są równi/ Chcę dodać, że teraz prawie każdy napisał, że należy do elity. Połowa z was ( przynajmniej) kłamie, chociaż żadna się nie przyzna. Wychodzi na to, że przeciętnie elita to 90% uczniów w szkole, a przecież elita to tylko wybrani, czyli do 10%. Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Elita, kujon czy cichacz? 07.12.09, 16:33 w 4 kl . klasa była bardzo podzielona . a teraz już nie . Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_xdd Re: Elita, kujon czy cichacz? 07.12.09, 16:36 Podstawówka - coś pomiędzy kujonem, a cichaczem... Gimnazjum- taak jakby pewna osoba do nas się nie przeniosła po trzech dniach to nie byłoby żadnego podziału... A teraz jest oczywiście elita, cichacze-kujonki, lanserzy... Cóż, ale tego nie da się określić.... Odpowiedz Link Zgłoś
inna__ Re: Elita, kujon czy cichacz? 07.12.09, 16:35 u mnie są w klasie takie grupy. ja mam raczej dobre kontakty, ale przyzam ze sa tacy z ktorymi nie jestem tak bardzo "zżyta" jak z niktorymi. hmm, a ja do jakiej należe ? nie wiem, zawsze mnie wszędzie pełno, ale też się bardzo dobrze uczę - w zeszłym roku miałam najepszą śr. w kl. ale nie wyzywaja mnie raczej od kujona. Odpowiedz Link Zgłoś
nettle Re: Elita, kujon czy cichacz? 07.12.09, 16:37 Sobą. Takie uogólnianie i szufladkowanie jest okropne, ono po części przyczynia się do podziałów. Odpowiedz Link Zgłoś
pauline26 Re: Elita, kujon czy cichacz? 07.12.09, 16:37 wszystko po trochę xd ;D Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: cichacz 07.12.09, 18:20 lanser, elita. ; D ale tylko w gimnazjum. w podstawówce w 4 i 5 klasie byłam, lekko mówiąc, ofiarą, łajzą, i tym podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: Elita, kujon czy cichacz? 07.12.09, 18:22 cicha i nigdy nie podnosze reki ale gadam w kolezankami Odpowiedz Link Zgłoś
charme ;) 07.12.09, 18:26 Ja tam niewiem Uczę się dobrze , jestem najlepsza z chemi (nie chwalę sie xd) Nie mam przyjaciółek w klasie, ale b.dobre koleżanki (więkoszść ma przyjaciółki,a ja po trochu z wszystkimi pogadam z innymi częściej z innymi mniej xd) Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 Re: Elita, kujon czy cichacz? 07.12.09, 18:26 ooo, dla mnie to trudnee. ogólnie zawsze trzymam się z boku, ale mam swoje zdanie, nie jest tak, że robie zawsze tak jak inni chcą...;p i tez jestem trochę kujonem;]] i zawsze jestem na czasiee, wiem co się dzieje w klasiee itd;] Odpowiedz Link Zgłoś