mieetax33 06.12.09, 21:15 znacie filmy o przyjaźni miłości problemach nastlateek ? prosze piszcie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eternity Re: filmy o przyjaźni miłości itp . znaciee ? . 06.12.09, 21:16 " Szkoła Uczuć " <3 Kocham to xd Odpowiedz Link Zgłoś
vanesa Re: filmy o przyjaźni miłości itp . znaciee ? . 06.12.09, 21:23 niewiem ja kocham Kopciuszek Roztańczona Historia Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: filmy o przyjaźni miłości itp . znaciee ? . 06.12.09, 21:27 Nie wiem...xd Odpowiedz Link Zgłoś
monique_93 Re: filmy o przyjaźni miłości itp . znaciee ? . 06.12.09, 21:28 "A Cinderella Story" z Hilary Duff, "Step up", "Dirty Dancing", "HSM 1 2 3" i mnóóóóóóóóstwo innych... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
natkaa filmy o przyjaźni miłości itp . znaciee ? . 06.12.09, 21:28 ja bardzo lubię szansę na sukces i idealny facet oglądam czasami jeszcze picture this Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: filmy o przyjaźni miłości itp . znaciee ? . 06.12.09, 21:31 ` problemy nastolatek -' 13 ' Odpowiedz Link Zgłoś
demi.jb.love. Re: filmy o przyjaźni miłości itp . znaciee ? . 06.12.09, 21:31 Szkoła uczuc. kocham, kocham, kocham! Odpowiedz Link Zgłoś
mieetax33 Re: filmy o przyjaźni miłości itp . znaciee ? . 06.12.09, 21:36 narazie wszystkie oglądałaam . ale b. dziękujee mooże jeszcze jakieś propozycjee ? Odpowiedz Link Zgłoś
hejka_auc filmy o przyjaźni miłości itp . znaciee ? 06.12.09, 21:35 O tak... ,,Angus, stringi i przytulanki'', a o miłości, zależy czy polskie, czy inne, np. angielskie... polskie to ,,Mała, wielka miłość'' czy ,,Tylko mnie kochaj'', ,,Sydney White i siedmiu nieudaczników'', czy ,,Ona to on'' lub ,,Książę i ja'' i te z Hilary Duff, co były wymieniane. Naprawdę ich dużo! Odpowiedz Link Zgłoś
mieetax33 Re: filmy o przyjaźni miłości itp . znaciee ? 06.12.09, 21:43 własnie z godzinę temu oglądałam agnus stringi i przytuanki . i strasznie mi sie podobała dlatego chciałam zobaczyć inne podobne filmy ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: filmy o przyjaźni miłości itp . znaciee ? 06.12.09, 21:46 Trzynastka. O problemach. Odpowiedz Link Zgłoś
vanity18 Re: filmy o przyjaźni miłości itp . znaciee ? 07.12.09, 21:07 ooo 'Angusa...' oglądałam , świetne . x DD fajne jeszcze z Emmą Roberts 'Wild Child' , 'Wredne Dziewczyny' mi się strasznie podobały ,'Eurotrip' ale to juz takie komediowe bardziej i troche zboczone , 'dziewczyny z Druzyny' wszystkie cześci , 'Juno' to jest rewelacyjny film , 'Pidżama Party' dawno nie oglądalam ale fajne .. (nie wiem czy było wymieniane) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczo123 :*:* 06.12.09, 21:52 'trzynastka' 'wyznania maloltniej gwiazdy' 'cindyrella story' 'high school musical 1,2,3' 'szkola uczuc'-kochamm 'step up 1,2' wytanczyc marzenia' Odpowiedz Link Zgłoś
juleczak1234 Re: piszcie . pls . 07.12.09, 19:17 historia kopciuszka, hannah montana the movie Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja super filmyy ;-d wejdz! 07.12.09, 19:23 No to tak: > Wredne dziewczyny > Step up > Step up 2 : the streets. te dwa ostatnie o tańcu nie wiem czy lubisz bo ja tam żyję tańcem więc wiesz ; x Odpowiedz Link Zgłoś
joe23 Re: filmy o przyjaźni miłości itp . znaciee ? . 07.12.09, 19:26 "Camp rock" "Kopciuszek roztańczona historia" "Zakochana złośnica" Odpowiedz Link Zgłoś
ja_xd Re: filmy o przyjaźni miłości itp . znaciee ? . 07.12.09, 19:28 wild child - zajebisty film z emmą roberts w roli głównej Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka. śmieszny film . x33 07.12.09, 19:31 A więc tak dziewczyny ci już podały dużo boskich filmów . < 3 Ale jeśli chcesz taki film, ale się posmiać to polecam " angus stringi i przytulanki " Odpowiedz Link Zgłoś
joe23 Re: filmy o przyjaźni miłości itp . znaciee ? .. 07.12.09, 19:28 "Camp rock" "Kopciuszek roztańczona historia" "Zakochana złośnica" Odpowiedz Link Zgłoś
brenda1 Re: filmy o przyjaźni miłości itp . znaciee ? . 07.12.09, 19:36 ''Program ochrony księżniczek'' występują w nim Selena Gomez i Demi Lovato Odpowiedz Link Zgłoś
mieetax33 Re: filmy o przyjaźni miłości itp . znaciee ? . 07.12.09, 20:18 niestety wszystkie juz oglądałaam . i wiem ze są super . ; )) a moze jescze jakieś ? Odpowiedz Link Zgłoś
mydeafsenses Re: filmy o przyjaźni miłości itp . znaciee ? . 07.12.09, 20:26 `szkoła uwodzenia. `szkoła uczuć. `pamiętnik księżniczki. `wredne dziewczyny. `zakochana złośnica. `nowy. `uwierz w miłość. `piżama party. `historia kopciuszka. znam więcej ale nie chce mi sie pisać.;p Odpowiedz Link Zgłoś
kewpiedoll Re: filmy o przyjaźni miłości itp . znaciee ? . 07.12.09, 20:47 John Tucker musi odejsc hot chick Dziedziczki Sydney White i siedmiu nieudaczników Ona to on Dzień wagarowicza Zakręcony piątek wiecej nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: filmy o przyjaźni miłości itp . znaciee ? . 07.12.09, 20:55 fajne są : Elita -The Clique Wild Child Dziewczyny z Drużyny 5 - Bring It On - Fight To Finish Dzień Wagarowicz . chyba tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
mydeafsenses Re: filmy o przyjaźni miłości itp . znaciee ? . 07.12.09, 20:35 `jak stracić chłopaka w 10 dni. `50 pierwszych randek. `dziewczyny z drużyny 2. `księżniczka na lodzie. `stowarzyszenie wędrujących dżinsów. `był sobie chłopiec. `córka prezydenta. `jak dwie krople wody. `to nie jest kolejna komedia dla kretynów. `17 again. `27 sukienek. `dziewczyna z sąsiedztwa. `cała ona. Odpowiedz Link Zgłoś
zaza_ Re: filmy o przyjaźni miłości itp . znaciee ? . 07.12.09, 20:44 moze dziewczyny z st.triane nie iwem czy dobrzene napisałam ale co tam.XD Odpowiedz Link Zgłoś
olkajot Re: filmy o przyjaźni miłości itp . znaciee ? . 07.12.09, 20:53 The Last Song, ale pojawi sie dopier w przyszłym roku Odpowiedz Link Zgłoś
magda940703 Re: 08.12.09, 15:10 mi się spodobał film z Britney "dogonić marzenia" poza tym to może W rytmie hip-hopu Nancy Drew i tajemnice Hollywood Akwamaryna Nastolatki (to nie jest takie komediowate, ale warte obejrzenia) Hotel dla psów Wycieczka na studia Spadaj! Dziedziczki Księżniczka na lodzie Kadet Kelly Książę i ja Lizzie McGuire film Dzieciaki z High School Musical lub Zakręcona Alice (ma dwa tytuły) I bądź tu mądra Możemy wygrać Magiczny duet Czary do pary Wendy Wu jeśli któreś się powtórzyły to sory Odpowiedz Link Zgłoś
loladance Re: filmy o przyjaźni miłości itp . znaciee ? . 08.12.09, 15:27 dziś 13 jutro 30. komediowe o nastolatce, która chce mieć 30 lat. x PP dziwna jest. x// Odpowiedz Link Zgłoś
holly. Re: filmy o przyjaźni miłości itp . znaciee ? . 08.12.09, 15:30 co prawda nie o nastolatce, ale film boski : " ps : kocham Cię " Odpowiedz Link Zgłoś
mieetax33 Re: filmy o przyjaźni miłości itp . znaciee ? . 10.12.09, 16:52 prosze , piszcie ; * Odpowiedz Link Zgłoś