cassie. 07.12.09, 17:52 czy ktoś z Was uczy się tego języka w szkole lub dodatkowo? ;D jeśli tak to jestem ciekawa co o nim sądzicie i czy sprawia Wam trudność? jeżeli był taki wątek to przepraszam ;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cebulka14 Re: j. francuski 07.12.09, 17:59 Ja się ucze i ten jezyk ( przepraszam ze przekilinam ) jest zjeba** . Niewiem może to przez moja nauczycielke ( a onajest naprwde dziwna ona kiedyś miała taki naszyjnik na na nim zgnieciną puszke . alebo grzyba zalenego czyms tam ) Mi sie ten jezyk nie podoba ale to moja opinia wiecie ze kolega po francusku to kopa ?! mi on sprawia problemy Odpowiedz Link Zgłoś
cassie. Re: j. francuski 07.12.09, 18:01 ja lubię ten język i uczę się od trzech lat w szkole. moja pani też najlepsza nie jest, bo już od tych 3 lat tłuczemy jedną książkę xd a Ty cebulka14 od ilu lat się uczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: j. francuski 07.12.09, 18:18 ja nie ale moje kolezanki i mowia ze jest trudny ale majom fajna pania Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: j. francuski 07.12.09, 20:06 podoba mi sie ten język ;d szkoda, że nie ma go u mnie w szkole, ale za rok planuję się zapisać na lekcje dodatkowe z francuskiego ;d Odpowiedz Link Zgłoś