elisss92 10.12.09, 16:38 który lepszy? Mam zamiar kupić sobie pieska, ale nie wiem którego wybrać. To ma być suczka, więc jakie imię jest ciekawe? Chcę oryginalnie nazwać psiaka, ale nie komicznie. Myślałam nad "Tequilą"... Co radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith Re: Maltańczyk Vs. York 10.12.09, 16:42 maltańczyk, a co do imienia to nie mam pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
mruffkaxd Re: Maltańczyk Vs. York 10.12.09, 16:45 Oczywiście, że Maltańczyk! On jest słodki ;P t3.gstatic.com/images?q=tbnJDLYu5KjQyRtM:http://republika.pl/blog_qa_4069746/5515704/tr/769464_2_6e86_d.jpeg A imię... nie mam pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Maltańczyk Vs. York 10.12.09, 16:43 to ty masz wybrać, którego chcesz psa.. a nie my za ciebie -.- a co do imienia ok, ale jest popularne.. poszukałabym na twoim miejscu czegoś oryginalniejszego.. Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Maltańczyk Vs. York 10.12.09, 16:47 Malatyńczyk. Byle nie Tequilla. Aktualnie, gdybym miała mieć psa, nazwałabym go Henry (nie ma to nic wspólnego z synkiem Alicji Bachledy Curuś & Collin'a Farrel"a ;D), ale Ty chcesz mieć suczkę, tak? Może na cześć bohatera Twojej ulubionej książki? Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Maltańczyk Vs. York 10.12.09, 16:48 *Maltańczyk Zawsze zapominam o sprawdzeniu potencjalnych błędów. o,O Odpowiedz Link Zgłoś
incredible Re: Maltańczyk Vs. York 10.12.09, 19:09 Maltańczyk ; pp Może Marylin ? A tak od Monrołki ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kkk277 Re: Maltańczyk Vs. York 12.12.09, 12:27 maltanczyki to troche wredne psy ale i tak na twoim miejscu bym je wybrala.Najlepsze sa wedlug mnie sznaucery miniaturki(szczegolnie czarne!!)sa podobnego wzrostu i nie gubia siersci(wogle) bo maja wlosy.Ja mam -kleksia(na poczatku FRED) Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: Maltańczyk Vs. York 10.12.09, 16:44 ja mam YORKA . ale maltanczyki też są ładne . ja mam suczkę która się nazywa KLOŁI . x - DDD a te imię które wymyśliłaś jest bardzo pomysłowe ; * . POZDRO . Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: Maltańczyk Vs. York 10.12.09, 16:44 Wiesz że Tquila to nazwa alkocholu?? Ja bym ci radziła kupić Yorka, bardziej mi sie podobają Nie znam fajnych imion...chyba że dla psa a nie suczki..dla psa to mi sie podoba Tores Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 Re: Maltańczyk Vs. York 10.12.09, 16:52 ja na twoim miejscu bym wybrała maltańczykaa;]] a na imię bym mu dała Happy;] Odpowiedz Link Zgłoś
sweet1604 Re: Maltańczyk Vs. York 10.12.09, 17:00 hahaha no nie Amerykę odkryłaś demi2917 kto nie wie co to Tequila Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Maltańczyk Vs. York 10.12.09, 18:52 Maltańczyk. Choć podoba mi się też pies podobny do maltańczyka, malitipoo. Śliczne są. Odpowiedz Link Zgłoś
andziaa. Re: Maltańczyk Vs. York 10.12.09, 18:36 ja bym kupiła yorka. sama go mam i jestem zadowolona. nazywa się perełka. Odpowiedz Link Zgłoś
demi_ Re: Maltańczyk Vs. York 10.12.09, 19:10 Ja będę miała hawańczyka i będzie nazywał się Teqquilla Odpowiedz Link Zgłoś
inna__ Re: Maltańczyk Vs. York 10.12.09, 19:17 york. a co do nazwy to nie mam pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
boring Re: Maltańczyk Vs. York 10.12.09, 19:28 hmmmm... może: Furia, Stefa, Fotka, Wena Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Maltańczyk Vs. York 10.12.09, 20:52 Zdecydowałam się na maltańczyka Jutro tata jedzie ją odebrać. Ale nadal nie mam pojęcia co z imieniem Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Maltańczyk Vs. York 10.12.09, 21:02 hmm , szczerze mówiąc nie mam pojęcia co ci poradzić jedna z moich przyjaciółek nazwała swojego pieska , husky - Marco . na cześć Marco z Nightwisha więc idąc tym tropem ... może nazwiesz swojego pieska (a raczej suczkę z tego co czytam) imieniem bohaterki jakiejś książki czy coś w tym stylu ? a może Bella ? xD hahahaha xD żarcik ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: Maltańczyk Vs. York 10.12.09, 21:23 A ja mam Yorka ; D Ale Maltńczyki też są słodkie ; p Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Maltańczyk Vs. York 10.12.09, 21:23 No, to fajnie : d Zrób jej zdjęcie i nam pokaż! Co do imienia - naprawdę nie mam pojęcia, ale to co podałaś źle mi się kojarzy >.< Może na cześć jakiejś gwiazdy - jej nazwisko... Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: Maltańczyk Vs. York 10.12.09, 21:36 ja mam dwa kundelki jestem z siebie dumna , ponieważ uratowałam dwa stworzonka od schroniska ,.... kocham je , za żadne skarby nie zamieniłabym ich na maltańczyka czy jorka Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: Maltańczyk Vs. York 12.12.09, 00:00 Yorki ponoć bardzo częsyto chorują więc będziesz dużo blić (tak jak koleżanka psiapsiółki) więc odradzam. A na maltańczykach się nie znam Słodkie są shit-zu, ale nie w wydaniu sarego tv Wrrr... (rozum CZARNO-BIAŁY) Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: Maltańczyk Vs. York 10.12.09, 22:31 hmm... może od imienia swojej ulubionej gwiazdy lub członka zespołu nazwij tego pieska będzie Ci się dobrze kojarzyć Odpowiedz Link Zgłoś
caughtupinyou Re: Maltańczyk Vs. York 12.12.09, 00:01 - Wydaje mi się, że York. (; Chociaż nigdy nie miałam psa. Moja koleżanka ma Yorka i muszę powiedzieć, że jest bardzo sympatycznym piesiem. (; A co do imienia? Nie mam pojęcia ;x Odpowiedz Link Zgłoś
sunsmile_ Re: Maltańczyk Vs. York 12.12.09, 00:28 ja maam białeegoo maltańczykaa ) Sophiee . haha xdd . dziwnee , żee tak samo ma pies Cyrusoweejj ,alee co tamm ;d Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: Maltańczyk Vs. York 12.12.09, 12:21 maltanczyk lepszy ale obydwa sa super Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Maltańczyk Vs. York 12.12.09, 14:31 Mnie się osobiście Tequila nie podoba Takie jakieś wulgarne, jak na tak małego psiaka^^ Chociaż przesłodzić też nie można Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Maltańczyk Vs. York 12.12.09, 15:05 A mi się zdjątka nie wyświetliły. Odpowiedz Link Zgłoś
vanella Re: Maltańczyk Vs. York 12.12.09, 15:27 Jabym wybrałą yorka,ale krótkowłosego, bo długowłose są brzydkie. Na początku mi też się podobał Maltańczyk, ale jak urośnie jest brzydki Mi się strasznie podoba imię Bella czy Fiona-oryginalnie . Ale to wybrane przez ciebie też jest bardzo fajne i niespotykane Moi przyjaciele np. jak kupili suczkę nazwali ją Pomyłka Odpowiedz Link Zgłoś