bucikowa 10.12.09, 22:09 Jaka piosenka kojarzy Ci się najbardziej ze świętami i najbardziej z wakacjami? święta - Dean Martin "Let it Snow" www.youtube.com/watch?v=mN7LW0Y00kE wakacje - Bobby McFerrin "Don't Worry Be Happy" www.youtube.com/watch?v=l9K4BKkLaCI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mileczka19 Re: Wakacje - Święta 10.12.09, 22:14 ze świętami to raczej Jingle Bells Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Wakacje - Święta 11.12.09, 18:49 Wakacje Hot Summer - Monrose Święta Last Christmas - Wham! Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Wakacje - Święta 11.12.09, 18:53 święta- Last Christmas a w wakacje... hm.. teraz to mi się kojarzą takie piosenki jak 21 Guns- Green Day i może jeszcze Przeżyj to sam. A i Billie Jean Wiem, że może dziwne, no ale jak jeździłyśmy z koleżankami rowerami to żeśmy te piosenki śpiewały, dlatego teraz tak mi się kojarzą.. Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Wakacje - Święta 11.12.09, 18:54 ' . Świąteczne ang są fajne . - Merry Chrismas xd .' . Odpowiedz Link Zgłoś
crayon tiak. ; > 11.12.09, 18:57 Merry Christmas najbardziej . A i jeszcze kolędy polskie . ; > Chociasz niechce mi sie o nich mówić, bo miałam wpadke na muzie ale dostałam słabą 5 za zaśpiewanie , ale byłoby lepiej tyle , że miałam straszną chrypke . ; / Odpowiedz Link Zgłoś
crayon x ddd 11.12.09, 19:02 Aaa i jeszcze to : Pada snieg pada snieg dzwonią dzwonki sań a mikołaj dostał w łeb i siedzi pod saniami . x ddd Odpowiedz Link Zgłoś
mydeafsenses Re: x ddd 11.12.09, 19:05 last christmas . ;d a z wakacjami...green day-holiday.;p Odpowiedz Link Zgłoś
mydeafsenses Re: Wakacje - Święta 11.12.09, 19:07 a i z wakcajami to jeszcze nightswimming...kocham to.;d Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka1 Re: Wakacje - Święta 11.12.09, 19:15 Świeta-Last Christmas Wakacje_Our Last Summer Abby Odpowiedz Link Zgłoś
dominisiaaa Re: Wakacje - Święta 11.12.09, 19:18 ze Świętami to Last Christmas a z wakacjami to hmmm musiałabym się zastanowic... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Wakacje - Święta 11.12.09, 19:21 "Lucky" J. Mraz ft. C.C - wakacje.. "Heal the world" M.J - święta.. Nie wiem czemu akurat ta piosenka kojarzy mi się ze świętami.. słowa 'Stwórz tu lepsze miejsce dla mnie i dla ciebie" wydają mi się świąteczne [na swój sposób].. Bo czy świąta nie są czasem dawania miłości, radości.. a w tym starania się stworzyć lepszego świata? Możecie się nie zgadzać, ale z mojej perspektywy ona jest świąteczna xd Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Wakacje - Święta 12.12.09, 18:02 Jak mogłam zapomnieć ; / Na wakacje to jeszcze Lucky Lucky twice.. i Miss California Dante Thomas I na święta Winter Wonderland ; D Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: Wakacje - Święta 11.12.09, 22:54 swietna- last christmas wakacje- tez don't worry be happy Odpowiedz Link Zgłoś