rozzi Re: Harry Potter 22.12.09, 17:24 To jest mój drugi ulubiony film. ( Oczywiście pierwsza jest Saga Zmierzch ) Najfajniejsza część Pottera to moim zdaniem Książę Półkrwi. W sobotę na TVN będzie 3 część: Więzień Azkabanu 20.00 Wesołych Świąt.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lolli_pop Harry Potter 22.12.09, 17:35 Film taki sobie, natomiast książkę kocham Autorka ma wspaniały język, co oczywiście jest też zasługą tłumaczki, ma w sobie coś, czego nie ma żadna książka. Jedyne, co do niej mam, to to że jest trochę bez sensu. Chodzi mi o poszukiwania horkruksów. Były niezwykle ciekawie opisane, ale dlaczego Harry, Ron i Hermina nie mogli nikomu powiedzieć o horkruksach? Dlaczego Dumbledor im to zabronił, nawet przyjaciołom? Jest to moja ulubiona książka, ale...? Odpowiedz Link Zgłoś
katiusia12 Re: Harry Potter 24.12.09, 19:25 To najlepszy bestseler na świecie dla młodzieży i dla dorosłych Odpowiedz Link Zgłoś
katiusia12 Re: Harry Potter 24.12.09, 19:46 Ci co nie są fanami tego filmu i książki nie wypowiadać się Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Harry Potter 25.12.09, 14:57 tak to mój koffanek xd nie no joke ;p ale lubię lubię ;p przeczytałam wszystkie książki mauahahah xd filmy też są boskie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
katiusia12 Re: Harry Potter 25.12.09, 15:12 Ja mam wszystkie książki i filmy każdą część i wiem wszystko o tej książce i filmie i kto mi teraz podskoczy mam plakat z czwartej części i poduszkę z szóstej i mam z nie go bluzki i kubek pozdro katiusia12 Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Harry Potter 25.12.09, 15:05 Jak dla mnie sprawy z bestsellerami dla młodzieży wyglądają tak: "Zmierzch" < "Harry Potter" < "Opowieści z Narnii" Nie rozumiem jak można porównywać panią Meyer do J. K. Rowling. Autorka serii o czarodziejach, stworzyła magiczny świat od podstaw, wymyśliła cudowne miejsca i zwyczaje czarodziejów. Autorka wampirzej sagi, nawet jej do pięt nie sięga. Dla mnie "Opowieści z Narnii" są ciekawsze od serii o Harrym, chociaż to już rzecz gustu Najbardziej lubiłam chyba Freda Weasleya i Remusa Lupina, o tym pierwszym nawet pisałam (beznadziejne) opowiadanie Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 Re: Harry Potter 25.12.09, 15:10 J.K.R. jest świetna a ksiązki o Harrym są genialne Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaa_ Re: Harry Potter 26.12.09, 17:26 No ja lubie ;d Ogólnie to lubie prawie wszystkie filmy o magii xD Odpowiedz Link Zgłoś
kateblack Re: Harry Potter 26.12.09, 18:24 Kocham , uwielbiam ! Harry Potter to moje życie ;D Kocham go za wszystko ;D Caaałą sagę czytałam po kilkanaście razy A co do zmierzch też w pewnym sensie go kocham , a właściwie to kocham tylko Jacoba! Hah.! Moje ściany są całe w plakatach Hp i Lautnera Kooocham Sorry poniosło mnie ;P Pozdro Fanki Odpowiedz Link Zgłoś
katiusia12 Re: Harry Potter 28.12.09, 20:02 wyobraźcie sobie takie życie jak ma Harry nie licząc Voldemorta i Durslejów bo oni to takie chamy że się w głowie nie mieści a poza tym to fajnie by było być czarodziejką bo tak to można prawie wszystko.HARRY POTTER to najlepsza saga jaką czytałam teraz czytam trzeci raz insygnia śmierci i to bardzo fajna część nie licząc tego że Harry pokłóci się z Ronem i złamie sobie różdżkę ALE POZA TYM TO SUPER Odpowiedz Link Zgłoś