Dodaj do ulubionych

opener 2010.

• kararock Re: opener 2010. 27.02.10, 17:32
      cryingja żałuje, ze mnie w tamtym roku nie było
      Boże Kings of Leon
      jak ja mogłam to przegapićsciana
    • ne.gra < 3 27.02.10, 22:04
      Jeny, w zeszłym roku nie było opcji i myślałam, że się popłaczę ze złości, żalu i smutku bo byli świetni wykonawcy moim zdaniem. Zrobiliśmy przyjacielowi prezent i na urodziny (12 czerwca) się zrzuciliśmy na bilet na Arktycznych smile piękna mina kiedy wręczałam świstek! No i zadzwonił 'transmitując' mi część Arctic Monkeys, więc troszkę mi zrekompensował moment przeprowadzki big_grin
      teraz jadę, innej opcji nie ma. Jest Hot Chip, uwielbiam ich! Do tego Massive Attack, Gorrilaz, Mando Diao i Kasabian. Jak ściągną The Knife to oddam im wszystko co mam, ale zadowolę się też La Roux, Hooverphonic albo Flunkiem : ) W zasadzie zadowolę się czymkolwiek, mogą powtórzyć część artystów z zeszłego roku big_grin
    • reigai Re: opener 2010. 27.02.10, 22:27
      dla samego Massive Attack jechać nie będę, chyba, że jeszcze jakiś wokalista
      mnie miło zaskoczy.
    • jane_ empire of the sun... 28.02.10, 21:37
      a to peszek, chłopcy nie wykazali się inteligencją i wszystko wypaplali. ;/
      • audreey Re: empire of the sun... 28.02.10, 22:07
        co?!
        • replaceable Re: empire of the sun... 28.02.10, 22:42
          Dlaczego ja mieszkam tak daleko !!!. Teraz wpadłam w szał i irytację.
          Cholera. cry
          • jane_ Re: empire of the sun... 01.03.10, 12:09
            no co no co, empire of the sun - wycie, pióropusze, malunki na twarzach i zżynka z mgmt. :3

ja też mieszkam daleko, pojadę jedynie, jak zdobędę cudem bilet, i tu jest problem. :q
    • agnes_ Re: opener 2010. 03.03.10, 08:37
      ; oo
      mi już wystarczy, na kolanach już mogę iść. c:
    • reigai Re: opener 2010. 07.03.10, 17:06
      mam pytanie. Czy ktoś się wybiera tylko na niedziele (tj. 4.07)?
    • softy_girl Re: opener 2010. 07.03.10, 17:16
      hmm... nie wiem xdd
      ja chyba nikogo bo do Gdyni za daleko ;pp
    • reigai Re: opener 2010. 24.03.10, 21:39
      kogo typujecie dalej? ja jestem dzisiaj w skowronkach za sprawą Reginy *,*
      zastanawiam się czy będzie Florence, bo jak nie ona to chyba tylko La Roux,
      ewentualnie Bat For Lashes. Chciałabym, żeby pojawił się Beirut, ale to już
      byłoby spełnienie marzeń.
      • jane_ Re: opener 2010. 25.03.10, 07:12
        la ru na sele, bo ktoś musi zastąpić tamtoroczny css i nypc, flo już była i wątpię, żeby ziółek ją zaprosił, ale on w tym roku jest jakiś dziwny, to kto wie.
        ja mam nadzieję, że na opener nie zaprosi lady gagę / pj harvey / charlotte hatherley / the horrors / foals / hadouken. bo wtedy mam problem.

ponieważ wczoraj uroczyście stwierdziłam, że nie idę na openera. jechać całą polskę i wydawać 360 na karnet + nocleg dla kasabian, klaxons. niby są jeszcze eots, jesajer, ale nie kocham ich tak, żeby się tam ruszać, reszty też. na pewno byłoby ciekawe, ale coś czuję, że w tym roku alterart się przerzuca na lansowanie coke, który rok temu był lineupową masakrą, i selectora, który był dobry, i cieżko będzie podnieść poprzeczkę.
    • jane_ Re: opener 2010. 26.03.10, 12:22
      jajebie, niby to temat o openerze, ale:

odpada nam calvin harris, jest na sele (osobiście sądzę, że tylko lineup zapycha, widziałam go na orange i było średnio),
      i hadouken jest na audioriver, a to jest wtedy, kiedy off, a do tej pory szłam na off niby, poza tym, żeby tam się dostać osobie niepełnoletniej to masakra, i dla mnie pół polski, a reszty lineupu zbyt nie znam/nie lubię, i w ogóle co oni tam robią. :c

jestem oficjalnie załamana. dziękuję za uwagę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka