kararock Re: opener 2010. 27.02.10, 17:32 ja żałuje, ze mnie w tamtym roku nie było Boże Kings of Leon jak ja mogłam to przegapić Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra < 3 27.02.10, 22:04 Jeny, w zeszłym roku nie było opcji i myślałam, że się popłaczę ze złości, żalu i smutku bo byli świetni wykonawcy moim zdaniem. Zrobiliśmy przyjacielowi prezent i na urodziny (12 czerwca) się zrzuciliśmy na bilet na Arktycznych piękna mina kiedy wręczałam świstek! No i zadzwonił 'transmitując' mi część Arctic Monkeys, więc troszkę mi zrekompensował moment przeprowadzki teraz jadę, innej opcji nie ma. Jest Hot Chip, uwielbiam ich! Do tego Massive Attack, Gorrilaz, Mando Diao i Kasabian. Jak ściągną The Knife to oddam im wszystko co mam, ale zadowolę się też La Roux, Hooverphonic albo Flunkiem : ) W zasadzie zadowolę się czymkolwiek, mogą powtórzyć część artystów z zeszłego roku Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: opener 2010. 27.02.10, 22:27 dla samego Massive Attack jechać nie będę, chyba, że jeszcze jakiś wokalista mnie miło zaskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ empire of the sun... 28.02.10, 21:37 a to peszek, chłopcy nie wykazali się inteligencją i wszystko wypaplali. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: empire of the sun... 28.02.10, 22:42 Dlaczego ja mieszkam tak daleko !!!. Teraz wpadłam w szał i irytację. Cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: empire of the sun... 01.03.10, 12:09 no co no co, empire of the sun - wycie, pióropusze, malunki na twarzach i zżynka z mgmt. :3 ja też mieszkam daleko, pojadę jedynie, jak zdobędę cudem bilet, i tu jest problem. :q Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_ Re: opener 2010. 03.03.10, 08:37 ; oo mi już wystarczy, na kolanach już mogę iść. c: Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: opener 2010. 07.03.10, 17:06 mam pytanie. Czy ktoś się wybiera tylko na niedziele (tj. 4.07)? Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: opener 2010. 07.03.10, 17:16 hmm... nie wiem xdd ja chyba nikogo bo do Gdyni za daleko ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: opener 2010. 24.03.10, 21:39 kogo typujecie dalej? ja jestem dzisiaj w skowronkach za sprawą Reginy *,* zastanawiam się czy będzie Florence, bo jak nie ona to chyba tylko La Roux, ewentualnie Bat For Lashes. Chciałabym, żeby pojawił się Beirut, ale to już byłoby spełnienie marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: opener 2010. 25.03.10, 07:12 la ru na sele, bo ktoś musi zastąpić tamtoroczny css i nypc, flo już była i wątpię, żeby ziółek ją zaprosił, ale on w tym roku jest jakiś dziwny, to kto wie. ja mam nadzieję, że na opener nie zaprosi lady gagę / pj harvey / charlotte hatherley / the horrors / foals / hadouken. bo wtedy mam problem. ponieważ wczoraj uroczyście stwierdziłam, że nie idę na openera. jechać całą polskę i wydawać 360 na karnet + nocleg dla kasabian, klaxons. niby są jeszcze eots, jesajer, ale nie kocham ich tak, żeby się tam ruszać, reszty też. na pewno byłoby ciekawe, ale coś czuję, że w tym roku alterart się przerzuca na lansowanie coke, który rok temu był lineupową masakrą, i selectora, który był dobry, i cieżko będzie podnieść poprzeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: opener 2010. 26.03.10, 12:22 jajebie, niby to temat o openerze, ale: odpada nam calvin harris, jest na sele (osobiście sądzę, że tylko lineup zapycha, widziałam go na orange i było średnio), i hadouken jest na audioriver, a to jest wtedy, kiedy off, a do tej pory szłam na off niby, poza tym, żeby tam się dostać osobie niepełnoletniej to masakra, i dla mnie pół polski, a reszty lineupu zbyt nie znam/nie lubię, i w ogóle co oni tam robią. :c jestem oficjalnie załamana. dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś