kicaj Re: Pamiętnik: prowadzicie? 13.12.09, 15:24 ja prowadze od roku. Pisze w nim roznie ostatnio jakis tydzien temu. pisze co czuje co sie ostatnio dzialo. Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: Pamiętnik: prowadzicie? 13.12.09, 15:27 pisze prawie codziennie, od roku. mam juz druga czesc. XDDDD straaasznie duzo pisze; x . pozdro <3 Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: Pamiętnik: prowadzicie? 13.12.09, 15:27 Pisze codziennie i zapisuje w nim raczej uczucia niż przebieg dnia, ale czasami opisuję dzień . Jak jest fajny, oczywicha . Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: Pamiętnik: prowadzicie? 13.12.09, 15:33 nie piszę pamiętnika. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Pamiętnik: prowadzicie? 13.12.09, 15:37 nie piszę, ale kiedyś pisałam xd co ja tam bazgrałam... ahh no tak to co się zdarzyło lub jak się wkurzyłam na coś to to zapisywałam xp Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat my diary. 13.12.09, 15:37 ostatnio piszę codziennie, bo u mnie tyle się dzieje, że szok. a co pisze . ? zazwyczaj uczucia, ale też i w skrócie co się działo. Odpowiedz Link Zgłoś
grafikowa_ maj diary 13.12.09, 15:47 piszę codziennie, znaczy, staram się. ogółem to piszę co się działo, ale też moje uczucia i wgl. fajnie mieć diary. ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
kamilaaa. Re: Pamiętnik: prowadzicie? 13.12.09, 20:43 prowadzę.prowadzę. najcześciej uczucia zapisuję ale to co się działo też. ale rzadziej. zależy czasami codziennie a czasami co tydzień. zależy czy mam co napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
chmurkaa Re: Pamiętnik: prowadzicie? 13.12.09, 21:29 kiedyś prowadziłam. Zapisywałam w nim dosłownie wszystko, bo tylko wtedy mogłam się wyżalić. Zastanawiam się czy nie zacząć prowadzić pamiętnika na nowo? Ale może teraz zastanowię się nad jakimś internetowym pamiętnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Pamiętnik: prowadzicie? 14.12.09, 15:46 Ja prowadzę , ale nie piszę często wtedy kiedy chcę coś coś powiedzieć nie mam komu i wtedy to piszę , albo ,,opowiadam'' co się działo w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
asiek25 notes.... 14.12.09, 16:23 ja mam nie pamietnik czy cos .... mam taki duzy notes (wiekszy niz A5) z ladnymi kolorowymi kartkami ^^ i tam zapisuje rozne dowcipy, sytuacje z mojego zycia smieszne , jakies opowiadania ze szkoly (te smieszne) pisze co sadze o osobach z mojej klasy jakies rysunki pierdoly rysuje ;P ogolnie wsszystko tam mam ^^ zeby za te 30 lat powspominac i zobaczyc jaka ja glupia bylam ahhaha xD (oczywiscie w przenosni ;P) Odpowiedz Link Zgłoś
agull Re: Pamiętnik: prowadzicie? 14.12.09, 17:00 Ja mam gruby notes z kolorowymi kartkami;P Nie wiem czy można go nazwać pamiętnikiem ale pisze w nim od czasu do czasu. Raz to co się stało, raz to co czuję, a raz porostu jakieś proste zdania które coś dla mnie znaczą(złote myśli), czasem też nawet teksty z filmów lub ulubionych piosenek;D Odpowiedz Link Zgłoś
selenka1996 My Diary ;D ;] 14.12.09, 17:17 No ja prowadzę ;D Od początku wakacji xD Jak często piszę ? To zależy ;D Czy się coś wydarzyło i czy mi się w ogóle chce ^^ A o czym ? O bele czym xD O tym co się wydarzyło, o moich uczuciach, śmiesznych wydarzeniach itd. Czasem wklejam zdjęcia gwiazd (o nich też czasem coś pisze, o filmach, ksiązkach), naklejki, rysuję no i fokle ;D No, ale to nie jest pamiętnik tylko zwykły zeszyt z psami (z napisem "Pieskie zycie") ;D Ogólnie to piszę tam głupoty xD ;* ;] Prowadzenie takiego pamiętnika jest fajne ;D Tylko źle będzie jeśli go ktoś znajdzie i się za dużo dowie, dlatego go chowię xD Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Pamiętnik: prowadzicie? 20.12.09, 17:57 Kiedyś prowadziłam ale szybko mi się znudziło. Odpowiedz Link Zgłoś
emily371 Re: Pamiętnik: prowadzicie? 20.12.09, 18:13 Nie prowadzę, ale chciałabym. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Pamiętnik: prowadzicie? 20.12.09, 19:41 Ja prowadzę pamiętnik. Piszę w nim co kilka dni, albo jak mam jakieś ważny sprawy to codziennie. Opisuję w nim swoje uczucia, wydarzenia, marzenia...Opisuję co było w przeszłości, i co bym chciała żeby było w przyszłości Odpowiedz Link Zgłoś
inka_love_nick Re: Pamiętnik: prowadzicie? 20.12.09, 21:05 piszę, raczej co tydzień bo tak to nie mam czasu. Piszę w nim co się działo w danym tygodniu xd ;p Odpowiedz Link Zgłoś
eadgyh.t Re: Pamiętnik: prowadzicie? 21.12.09, 16:48 piszę. wszystko co dla mnie w danej chwili ważne. wklejam wycinki z gazet, wydrukowane artykuły, wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: Pamiętnik: prowadzicie? 21.12.09, 19:00 dawniej tak teraz nie pisalam o kolezankach kolegach o dniu i o tym co lerzalo mi na sercu a niomu nie moglom powiedziecz Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowanaa__ Re: Pamiętnik: prowadzicie? 10.02.10, 14:32 Ja prowadzę . Pisze w nim uczucia i czasami to co się wydarzyło . Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: Pamiętnik: prowadzicie? 10.02.10, 16:17 mam. i namiętnie zapisuje w nim wszystkie moje przemyślenia, opisuję jak mi minął dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_lovee Re: Pamiętnik: prowadzicie? 10.02.10, 16:26 Kilka razy probowalam ,ale nie wychodzilo ;pp A jak czasem napisze to raczej co sie dzialo xdd Odpowiedz Link Zgłoś
marzycielka_x33 Re: Pamiętnik: prowadzicie? 10.02.10, 16:42 Ja nie prowadzę . Ale dziewczyny z mojej klasy tak. One sie sobie nawzajem wpisują . Nie wiem czy to można nazwać "pamiętnikiem". Bo moim zdaniem pamiętnik to taka książka która opisuje zdarzenia , sekrety i inne myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
jarelo . 10.02.10, 17:03 zawsze sobie mówie że jak zaczne prowadzic to będe pisac, a z braku czasu nie pisze. wiele razy zaczynałam, ale najczęściej lądowało to w koszu. Odpowiedz Link Zgłoś
mady_ Re: Pamiętnik: prowadzicie? 10.02.10, 17:15 ostatnio dopiero zaczęłam prowadzić, i uczucia i wydarzenia. raczej rzadziej piszę ;o Odpowiedz Link Zgłoś
josie120 Re: Pamiętnik: prowadzicie? 10.02.10, 19:31 ja podobnie jak z mady_ jednak piszę w miarę często lub gdy coś ciekawego się wydarzy ,albo po prostu impuls Odpowiedz Link Zgłoś
gusia186 Re: Pamiętnik: prowadzicie? 10.02.10, 19:32 prowadze i opisuje uczucia i to co sie działo... Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Pamiętnik: prowadzicie? 10.02.10, 19:34 Czasem ale w ostatnich czasach mi sie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
07tofik Re: Pamiętnik: prowadzicie? 10.02.10, 19:35 Kiedyś próbowałam pisać codziennie, ale jednak wolę czekać na tzw. wenę twórczą Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Pamiętnik: prowadzicie? 10.02.10, 19:40 Ja prowadzę. xD Piszę bardziej to co się działo . Ale uczucia też lecz tylko jak mam chandrę albo jestem wściekła . ;D Odpowiedz Link Zgłoś
pauluskaaa Re: Pamiętnik: prowadzicie? 10.02.10, 19:41 Jasne,że prowadzę. Opisuję różnie,to zależy czy mi się chcę pisać;D Piszę dosyć często Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Pamiętnik: prowadzicie? 10.02.10, 19:43 muszę zaczać. mam photobloga, ale każde słowo jest ostatnio wyważone, bo kiedyś sobie problemów narobiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
po_prostu_bella Re: Pamiętnik: prowadzicie? 10.02.10, 19:45 oki. dzięki za wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
louise_ . 10.02.10, 19:45 nie prowadzę. kiedyś prowadziłam, lecz brak czasu zmusił mnie, abym przestała. Odpowiedz Link Zgłoś
sileny. Re: . 10.02.10, 19:51 pamiętnik prowadziłam daawno, teraz przestałam. prowadzę fotobloga i to mi narazie wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś