dusiakowaa 15.12.09, 20:00 Wiem, że zapewne jak zwykle zajrzy tu zaledwie kilka osób, a pewnie nikt nie napisze, ale mam chcica ;D<br /> <br /> Junior Stress.<br /> <br /> a resztę dopiszcie już sami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dusiakowaa Re: Stress. 15.12.09, 20:17 Jeśli słuchałybyście takiej muzyki, to wiedziałybyście o co chodzi Junior Stress jest wykonawcą jednym z moich ukochanych. Po prostu szukam ludzi, którzy w miarę mnie zrozumieją. Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Maaaaarcel <3 15.12.09, 20:23 nie mogę, chciałam utworzyć o nim wątek . ja tam Go kocham, w tym momencie przeżywam taką fazę, jak jeszcze nikt nigdy, wielbię Jego głos, wielbię Jego teksty, kocham Jego i ide na koncert c(: nie słucham w tym momencie już praktycznie nic, z East West Rockers przerzuciłam się całkowicie na Juniora, kocham featuringi, na których On występuję, nie moge, nie mogę!! *.* widziałaś 'Kroki', a właściwie teledysk? AAAAAAAAAAAAH i tutaj mam coś extra, ta wersja lepsza od oryginału: TUTAJ. a teraz jestem zakochana w piosence 'Nie po to by łapac słońce', wszyscy w mojej klasie już wiedzą, co czuję do tego faceta, większość też Go kocha dzieki mnie . bless *: Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: Maaaaarcel <3 15.12.09, 20:28 Kocham kocham kocham. < 3 w przeżywaniu swojej fazy bynajmniej nie jestem sama. Tak jak on jest zajebiście zajebisty to słów mi brak. Pół mego osiedla wie, że on jest moją miłością < 3 A kroki to oglądałam prawie non stop, bo ON tam był < 33 I optymistycznie pragnę zakończyć Maaaaaaaaaaaaaaaarceeeeel! < 3 3 Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Maaaaarcel <3 15.12.09, 20:42 haha, w lecie uciekam z domu, jadę do Ostródy na Reggae Festiwal i leję na wszystko. Nie no, koncert zaliczę na pewno, On często bywa w Guadalajarze, to niedaleko mnie, więc ^^. Ja wierzę w miłość tylko taką, która jest jedną jedyną, wierzę w prawdziwą energie zrodzoną między chłopakiem i dziewczyną Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: Maaaaarcel <3 15.12.09, 20:46 Właśnie informuję, że przytoczyłaś moją najukochańszą piosenkę, mojego najukochańszego Stressa. `Ona nie ma końca, zrozumiesz to kiedy wzmocni ją rozłąka. Ona jest nieustająca, czasami zimna, a czasami wrząca ja mówię ci, ona jest jak promień słońca...` < 3 3 3 Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Maaaaarcel <3 15.12.09, 20:53 taa, druga piosenka Juniora, jaką ściągnęłam, bo zaczęło się od 'znam ten stan' . kocham ten moment w refrenie, kiedy kończy wers, to takie 'drżenie' w Jego głosie kolejny tune o miłośći, której nie dość MIIII jaka jestem zwalona, o jacie, to co tu pisze nie ma w ogóle sensu, ale ćśśśś .haha Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: Maaaaarcel <3 15.12.09, 21:10 może trzeba zrobić coś by inni tego nie czytali i nie widzieli naszej obsesji, bo tak właściwie nikt poza tobą nie rozumie za co ja go kocham xD Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Maaaaarcel <3 16.12.09, 18:39 haha jak coś to podam Ci moje gg, chociaż baaaaaardzo rzadko siadam, nienawidzę gg . 1492343 . /ja mam fazę na LSM, Sound System, Miłość jedną, Nie po to by łapać słońce, na wszystko . 'wielkie bless, wielkie bless, wielkie big up junior stress! wkońcu to LUBLIN! moje okolice, więc fajnie, bo jak już będę kobietą Juniora to będziemy mieć to siebie blisko [to niic, że Marcel mieszka tymczasowo w wawie ] łaaaaaaaah, Dusiakowaa, matko, obie kochamy Juniora, obie EWR i obie Beatlesów, kocham Cię! haha Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: Maaaaarcel <3 15.12.09, 21:15 kocham go za wszystko, jak na razie jesteś drugą osobą która mnie rozumie. xD Kocham cię! < 3 3 Nasza obsesja jest chora xd Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Maaaaarcel <3 15.12.09, 20:28 nie mogę, jak można GO nie znać? to mistrz! Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: Maaaaarcel <3 15.12.09, 20:36 Kocham Kocham Kocham < 3 3 3 On jest tak zajeiście zajebisty, że słów mi brak. ale nie pomijam innych wykonawców i z EWR całkowicie to się raczej nigdy nie przerzucę, bo Luta jest moją drugą wielką miłością, zaraz po Juniorze < 3 3 3 A kroki to oglądałam prawie non stop, bo ON tam był. Kocham również Pablopavo z Vavy za mój ukochany tekst `Ja mam reggae wydrapane w sercu jak tagi w tramwajach` Ale to nie to samo ;D i optymistycznie pragnę zakończyć Maaaaarceeeel! < 3 3 3 3 33 Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Maaaaarcel <3 15.12.09, 20:48 kocham EWR, ale Juniora bardziej ;> czekam na jakiś fajny "duecik", mimo że oni już kiedyś coś razem tworzyli, ale nie wiem co -.- widziałaś jak On sie rusza na scenie?! matko, jest niesamowity! Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: Maaaaarcel <3 16.12.09, 14:06 Eeeej!Mam jazdę na L.S.M < 33 `Lublin L.S.M stąd właśnie jestem` < 3 3 3 Ale i tak najbardziej kocham Miłość Jedną Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: Stress. 17.12.09, 14:58 Ej. xd jak przejrzałam swoje smsy to pół skrzynki opiera się na kłótni z koleżanką, na temat czyj jest Junior. xd No chyba logiczne że mój < 3 3 3 3 33 3 3 No Żal mi się ;D `Wielkie bless, wielkie bless, wielkie big up Junior Stress!` ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Stress. 17.12.09, 18:23 mi też mnie żal . w ogóle Sound System jest przeboskie, ja dopiero teraz sobie uświadomiłam, że On tam zaprosił wszyyyystkich, WSZYSTKICH wykonawców reggae,ragga,dancehall ;o. [brakuje habakuka i lilu] nie mogę, zwrotka Frenchmanna, Monoli i Bob One'a są cudowne Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: Stress. 17.12.09, 20:00 No Sund System zaraz po Miłości jednej jest moją ulubioną piosenką, ale nadmienię że paru wykonawców brakuje xD Najbardziej żałuję że nie ma Mioda z Jamala ; [ i Mesajaha ani PaXona z NDK, które również ubóstwiam. Ale za to jest Pablopavo z Vavy którego głos kochaaaaam < 3 [troszkę mniej od Juniora rzecz jasna ;] Ale ogółem piosenka przebossska! < 3 3 `Jedna miłość, jeden plan, jedna droga co prowadzi do wolności bram...` < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Stress. 17.12.09, 20:14 oh owszem Jamala nie ma, jestem beznadziejna, przecież Go kocham [i TaLLiba nie ma] nie no nie wierzę, że Junior nie ma tu fanów, oprócz nas dwóch, nie wierzę!!!!!!!!! Miłość daje mi siłę, daje mi wiarę, Ona jedna, Ona jest Pana darem [...] wszyscy tacy mądrzy, a śmieją się wciąż, że piosenki o miłości już przeżytkiem są, a Ona jest ciepła, jak promień słońca, który daje siłę do końca życia Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: Stress. 17.12.09, 20:17 Nieee. Zaczynam ryczeć ;D Ten jego głooooos! uh, ah, eh, ooooh! xD a teraz słucham przeboskiej nawijki Pablopavo. Mój Pablo. < 33 ale i tak. Móóóój, tfu, znaczyy naasz. Maaarceel! < 3 I Mioda też nie oddam xd a Luta to już wgl. i Mesajaha też mogę przygarnąć (nawet nie mogę, chcę) Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: Stress. 17.12.09, 20:46 `Książe Luta, szacunek i miłość ja reprezentuję tutaj` Luuta! < 3 3 3 3 `Gie Er U Be Es O En` Grubson < 3 `Robię to po to, żeby głupotom nie dawać żadnych szans Jedna muzyka, która nas trzyma, zabiera Cię w trans` Pablo. < 3 3 33 Leciałabym dalej ale mi się nie chce xd ta piosenka jeest zaajebistaa xd < 3 3 3 3 3 Odpowiedz Link Zgłoś