michaelmontana 16.12.09, 21:01 Podawajcie mi wasze ulubione piosenki rockowe !!!! Ale z 21 wieku ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nasti. Re: Dla znawców rocka ! 16.12.09, 22:07 Undisclosed Desires- Muse Say It- Blue October Notion - Kings of Leon Wheels- Foo Fighters Mów mi dobrze - Happysad New Divide -Linkin Park Come Back When You Can - Barcelona 21st Century Breakdown- Green Day Cornerstone - Arctic Monkeys Heartkiller- HIM Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Dla znawców rocka ! 16.12.09, 22:18 wszystkie kingsów, kooksów, happysadu, much etc. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Dla znawców rocka ! 16.12.09, 23:35 3DG - Animal I have become 3DG - Pain 3DG - Riot 3DG - I hate everything about you Sick Puppies - All the same Sick Puppies - Pitiful Sick Puppies - My world Thousand Foot Kruth - Puppet Thousand Foot Kruth - Falls apart Thousand Foot Kruth - Faight , love and happiness All Time Low - Break your little hart All Time Low - Damned If I Do Ya All Time Low - Dear Maria Face Down - Face Down Face Down - Seventeen ain't so sweet Atreyu - Doomsday Linkin Park - Leave out all the rest Linkin Park - Somwhere I belong Midless Self Indulgence - Faggot Midless Self Indulgence - Shut up Midless Self Indulgence - Get it up 12 stones - It was you Red - Already over Red - Pieces Kabanos - Czerwona musztarda New found Glory - Kiss me Fall Out Boy - Thnks fr th mmrs Fall Out Boy - I don't care Mest - This time The Cranberries -Zombie Papa Roach - Last resorts 3 Doors Down - Here Without You Skillet - Whispers in the dark Skillet - Hero Skillet - Monster Wilki - Love story ; D 30 Second To Mars - I'll Attack Ferben Lehre - Spodnie z GS-u Eve 6 - Think Twice Story of the year -Until the day I die Avril Lavigne - Keep holding on Avril Lavigne - I miss you ( czy jak ta piosenka się nazywała xd .) Skye Sweetnam - Tangled up in me Sum 41 - With me Sum 41 - Still waiting Eisblume - Iceflower Evanescense - Lithium Evanescense - Bring me to life Yasiexor - Pada śnieg (Głośniki na full xD) The offspring - Half Truism The offspring - Gonna go far kid The offspring - Kristy are you doing okey ? The offspring - The Kids aren't alright Hugh Grant - Way into back love The Exies - What you deserve The Exies - Baptize me Tego jest o wiele więcej ^^ Ale tyle wystarczy.xd Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ klaudysia... 26.12.09, 19:09 klaudysia, dziecko, fall out boy to nędzny pop-rock, avril lavigne i hugh grant to pop, więc nie uważaj się za znawcę rocka. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Dla znawców rocka ! 16.12.09, 22:34 Franz Ferdinand - Walk Away Fall Out Boy - G.I.N.A.S.F.S White Lies - Unfinished Bussines Band of Horses - The Funeral Jack's Mannequin - Caves The Dead Weather - cała płyta "Horehound" mało mam ulubionych piosenek z 21 wieku, tak jakoś zauważyłam o_o Odpowiedz Link Zgłoś
nut_k_a Re: Dla znawców rocka ! 18.12.09, 10:21 Three Days Grace - Riot All Time Low - Dear Maria Foo Fighters-Wheels Muse-Hysteria Odpowiedz Link Zgłoś
selena117 Re: Dla znawców rocka ! 18.12.09, 10:27 metalica-nothing ells maders czy jakos tak to sie pisze ni i nirwana smells like teens spirit Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: wyginęło. 18.12.09, 17:56 Popieram. Według mnie w XXI wieku skończył się dobry rock (oczywiście są wyjątki) Zdecydowana większość moich ulubionych piosenek rockowych (jakieś 95%) to piosenki z lat 60, 70, 80 czy 90. Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: wyginęło. 18.12.09, 21:04 i ja też popieram. chcesz dobrego rocka- do XX wieku;] Odpowiedz Link Zgłoś
allexz Re: wyginęło. 27.12.09, 22:43 również się zgadzam. poprzednie lata były o wiele lepsze dla muzyki, teraz jest inaczej. szczerze brakuje mi muzyki na której się wychowałam, teraz spotkanie dobrego rocka to rzadkość, ale zawsze można słuchać starych piosenek... Odpowiedz Link Zgłoś
green_mary Re: Dla znawców rocka ! 18.12.09, 21:01 W 21 wieku nie ma nic fajnego Ale jeśli tak chcecie to Rotting - rock. Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Dla znawców rocka ! 18.12.09, 21:09 Bullet for my valentine-the poison(ale to bardziej metal) Cinema Bizarre-Forever or never Lordi-Hard rock hallelujah My chemical romance-Helena nightwish - amaranth i te pe;D Odpowiedz Link Zgłoś
addie. Re: Dla znawców rocka ! 18.12.09, 21:10 Eve 6 - Think Twice Sum 41 - Open your eyes Cute Is What We Aim For - Doctor uwielbiam < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer Re: Dla znawców rocka ! 19.12.09, 13:33 The Brobecks-You Or A Ghost The Courteeners-Cross My Heart & Hope To Fly Editors-Bullets The Venetia Fair-Beccause You're Lonley The View-Unexpected Red Hot Chilli Peppers-Scar Tissue I nie zgodzę się niestety, że czasy najlepszego rocka już minęły. Każdy wiek jest inny i trzeba cieszyć się z tego, co mamy. A mamy na prawdę wiele sympatycznych rockowych zespołów, trzeba tylko chcieć je znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Dla znawców rocka ! 19.12.09, 14:01 The offspring- the kids aren't alright The offspring- gone away Metalica- the unforgiven Linkin Park- Numb Linkin Parko- New Divide 30 Seconds to Mars- I'll Attack Green Day- 21 guns Fall out boys- I don't care i będzie tego jeszcze wiele, ale nie chce mi się wymieniać.. ./xd Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer Re: Dla znawców rocka ! 20.12.09, 14:39 Tak tylko btw, jest Fall Out Boy, a nie Fall Out Boys. Kiedyś ich słuchałam, dlatego tak koli mnie to w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
antikowa Re: Dla znawców rocka ! 20.12.09, 16:44 Gazette - Nausea $ Shudder, Okuribi, Ito, Toguro. D'espairsRay - Garnet Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Dla znawców rocka ! 26.12.09, 19:06 muzyka rockowa umiera, najlepsze piosenki powstały pod koniec lat osiemdziesiątych (z wyjątkiem green river) i dziewięćdziesiątych. nie skreślaj ich tylko dlatego, że są stare. z dwudziestego peirwszego wieku do głowy przychodzi mi na razie tylko to. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ annie_. 26.12.09, 19:16 annie_, dzięki. chodzi Ci o to, co napisałam o rocku, a raczej jego umieraniu, czy też chodzi o piosenkę, którą podałam? ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: annie_. 26.12.09, 19:26 Nie i jeszcze raz nie. Muzyka rockowa nie umiera tylko ewoluuje, a Ty podałaś jeden z najgorszych możliwych przykładów, Courtney to jakaś pomyłka na całej linii. Przykładem świetnej współczesnej muzyki rockowej mogą być Franz Ferdinand czy Editors. Gdyby wszyscy nadal grali garażowego rocka jak Pixies to świat byłby nudny Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: annie_. 27.12.09, 10:40 ewoluuje? chyba żartujesz. franz ferdinand to jeden z najgorszych zespołów, które słyszałam. dzisiejszym rockiem nazywa się paramore i green day, rock stał się modny, i dzieci go kosiają. nie mów, że nastąpi jeszcze muzyczna rewolucja, bo pęknę. jeśli lubisz popularne, komercyjne zespoliki, to śmiało. ja pozostaję przy świecie nudnym, w którym wolę garażowe, anonimowe zespoły. Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: annie_. 27.12.09, 13:54 Paramore i Green Day to nie jest rock, zacznijmy od tego. Green Day grał rocka do czasu wydania "American Idiot", a Paramore zatrzymało się w rozwoju, kiedy wydano soundtrack do "Zmierzchu". Garażowy rock jest nudny, jak już wspominałam granie tego od lat 80tych ubiegłego stulecia byłoby dopiero samobójstwem. Jeśli masz taką opinie o Franzach to założę się, że słyszałaś tylko ostatnią płytę. Widzę, że ty lubisz Taylor Momsen i Ladyhawke, które są przykładem całkowicie komercyjnego rynku muzycznego. I jeśli one grają garażowego rocka to pójdę się pociąć mydłem. Nie słucham tylko współczesnego rocka, bo jednak nie jest on tak charyzmatyczny jak ten sprzed pięćdziesięciu lat, ale nie robię sobie papki z mózgu elektropopem. Jeśli uważasz, że już prawdziwego rocka nie ma, to podaj mi przykłady współczesnej, wartościowej muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: annie_. 29.12.09, 10:02 nie słucham współczesnej muzyki, reigai, i nie uważam electropopu za rock. nigdy nie napisałam, że ladyhawke to rock, ani green day czy paramore. zdania co do franz ferdinand na pewno nie zmienię, bo nie przepadam za tego typu muzyką; nie przemawia do mnie ten zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
gulka Re: Dla znawców rocka ! 26.12.09, 19:25 Green Day - 21 Guns Green Day - Know Your Enemy Linkin Park - Leave Out All The Rest Linkin Park - New Divide Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Dla znawców rocka ! 26.12.09, 19:27 większośc piosenek zespołu 30 secondas to mars, linkin park etc; Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brownstone Re: Dla znawców rocka ! 26.12.09, 23:17 (jak zapisujesz wiek, to używasz cyfr rzymskich; coś nie uważałaś na historii o.O) rock 'z XXI wieku' jest kiepski. bo to wszystko tak się skomercjalizowało. ale lubię niektóre piosenki Kings Of Leon. n i e k t ó r e. xD Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: Dla znawców rocka ! 26.12.09, 23:54 Green Day - 21 Guns Green Day - Know Your Enemy 3 Doors Down - Here Without You 30 Second To Mars - The Kill 30 Second To Mars - From Yesterday <3 Odpowiedz Link Zgłoś
pamilly Re: Dla znawców rocka ! 27.12.09, 00:33 uh.. z XXI wieku trudno coś dobrego wyciągnąć xD teraz zapanowała moda na Miley i Johnas Brothers i innych... OMG Jednakże uwielbiam MCR (ich teksty do mnie niezwykle przemawiają xD) xD Skoro nie mają być to piosenki z poprzedniej dekady to nie będe pisać o Iron Maiden, Gunsach, Kiss'ach ... xD To jest dopiero balsam dla mojej duszy, że tak się wyrażę xD Odpowiedz Link Zgłoś
roxanne taa 27.12.09, 22:18 podałabym ci ale jesteś zbyt niedojrzała żeby tego słuchać sory Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Dla znawców rocka ! 27.12.09, 22:20 ja mam ale nie z XXIw. moja ulubiona to- The Runaways - Cherry Bomb xxd nie wiem czy ktoś zna ? bellacullenx Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: Dla znawców rocka ! 27.12.09, 22:27 `Rock'n'Roll umarł, rock jest martwy, stary` ;D Odpowiedz Link Zgłoś
aga_96 Re: Dla znawców rocka ! 27.12.09, 22:31 sum 41 - hell song sum 41 - still waiting sum 41 - what i believe sum 41 with me green day - wake me up when september ends queen-we will rock you queen - we are the champions (choć to może z innej bajki, nie jest do końca pewna ;p) bullet for my valentine - tears don't fall <33 Odpowiedz Link Zgłoś
jd Re: Dla znawców rocka ! 27.12.09, 22:40 Heh, nie myśl sobie, że tu tylko wchodzą fanki "rocka" z XXI w. Runaways to klasyk Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: Dla znawców rocka ! 27.12.09, 22:28 Włącz sobie radio: eska rock tam są wyłącznie kawałki rocka Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: Dla znawców rocka ! 27.12.09, 22:40 droga ewko ;] Przejrzałam twój profil i muszę stwierdzić że zajebistej muzyki słuchasz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: Dla znawców rocka ! 27.12.09, 23:09 droga ''dusiakowaa'' pochlebiasz mi ale ja twój profil też przejrzałam i muszę stwierdzić, że wiele nas łączy ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Dla znawców rocka ! 27.12.09, 22:39 te 10 lat było cudowne, nie gadajcie. zdecydowanie bardziej odnajduję się w muzyce współczesnej niż w tej starszej, choć kocham enpe my bloody valentine, joy division czy sonic youth. większość z tych 'starszych' to przerośnięte 'legendy'. serio. a ludzie legend potrzebują, to je sobie stworzyli. mnie to nie bawi. dorobek pj harvey, choć ona w 90 jeszcze grała. charlotte hatherley. kings of leon bez only by the night, bo tego się słuchac nie da. TAK, franz ferdinand. głównie za debiut, drugiej płyty, przyznaję, nie znam zbyt dobrze, a nawet tonight ma świetne momenty. byłam na koncercie, i violet, z całym szacunkiem, ale nie można tu mówić o jakiejkolwiek marności. the horrors, są niewyobrażalni, większość ich olała a nagrali album roku. *tutaj fala electroindiepopu jest, to się nie liczy* the killers, bo hot fuss to geniusz. the kooks, bo miłe i bezproblemowe, a to się chwali. radiohead. I TO JEST DOWÓD NA TO, ŻE OBECNY ROCK NIE SSIE. choć jakaśtam część dokonań również w '90. enter shikari, ale to już moje zrycie bo mam sentyment. arctic monkeys. silversun pickups, cholera jasna. mało kto ich zna, albo się z tym chowa, ale ja ich kocham całym serduszkiem. raconteurs, czy ogólnie jack white i koledzy/koleżanki gallows, jak z enter shikari, z tym, że oni przywrócili punk do łask. the mars volta libertines strokes brmc biffy clyro mogłabym mnożyć. a przykłady wzięłam tylko i wyłącznie z mojego lasta, gdzie mam jakąś połowę tego, czego słucham tylko od połowy 2007 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
sol Re: Dla znawców rocka ! 27.12.09, 22:44 Osobiście uważam że zespoły rockowe XXIw. nie istnieją. Ja zostaję przy tych z ubiegłego wieku. Chodź tych dzisiejszych też słucham, jednak wolę zostać przy klasyce. Odpowiedz Link Zgłoś
madi.97 Re: Dla znawców rocka ! 27.12.09, 22:57 Green Day - Boulevard of Broken Dreams Green Day - Know Your Enemy Green Day - Holiday Green Day - 21st Century Breakdown Linkin Park - New Divide Linkin Park - What I've Done Linkin Park - Bleed It Out Linkin Park - Faint Nickelback - If Today Was Your Last Day Nickelback - Savin' Me Nickelback - How You Remind Me Nickelback - Gotta Be Somebody Evanescence - Whisper Evanescence - Everybody's Fool Skillet - My Obsession Skillet - Rebirthing Skillet - Comatose Iron Maiden - Brave New World Iron Maiden - The Wicker Man I wiele innych... Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Dla znawców rocka ! 29.12.09, 10:03 jane_, wiem, wiem, ale nie przemawiają do mnie i tyle. może coś ze mną nie tak, ale, do cholery, nie lubię ich i tyle. c: i przepraszam za wyrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
doma9100 Suomi xD 28.12.09, 01:05 the rasmus - your forgiveness poisonblack(taki rock/metal) - rush the rasmus - run to you the rasmus - livin in a world without you myślę że te piosenki są warte uwagi ;D ooooo i jeszcze poisonblack - bear the cross Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: Dla znawców rocka ! 29.12.09, 10:09 hannah montana - rockstar. XD to w XXI wieku jest uważane za rock. przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Dla znawców rocka ! 18.01.10, 15:24 kuku_ , obudź się. to pop. i nie mów że wszyscy uważają to za rocka, litości. Odpowiedz Link Zgłoś