psawyer 17.12.09, 19:50 Znacie może jakieś fajne filmy.? Bo ja już nee mam mysłów. Najlepiej horrory albo jakeś komedie xD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shadowa Re: Filmy..? 17.12.09, 19:53 Komedia- "Prosto w serce" jest na playtybe.pl Horror- "Wzgórza mają oczy" też jest na playtube.pl Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Filmy..? 17.12.09, 19:54 krwawa mery upiorna noc halloween trumna lektor 2012 nie moge sobie jakoś przypomniec ; d Odpowiedz Link Zgłoś
dream Re: Filmy..? 17.12.09, 20:09 buntowniczkaxd napisał(a): > krwawa mery > upiorna noc halloween > trumna > lektor > 2012 > > nie moge sobie jakoś przypomniec ; d Nie ma takiego filmu. ;p Jest The Ring i The Ring2 Samare wszyscy nazywają krwawą mery. Odpowiedz Link Zgłoś
voolgarna Filmy..? 17.12.09, 20:01 ja też już nie mam pomysłów bo ciągle oglądam jakieś. wczoraj obczajałam paranormal activity i myślałam, że popuszcze w gacie O.O jak lubie horrory to było tak realistyczne, że się autentycznie bałam w nocy x D dziwne, polecam. naprawde niezły. 2012 mi się ściąga, opinie są podzielone, ale mimo wszystko warto obejrzeć. i co jeszcze z komedii to kac vegas, brecht miałam niesamowity ;D miłego oglądania i też przejrze propozycje ( ; Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_136 Re: Filmy..? 17.12.09, 20:23 ooo moje filmiki to ( chodzi jak podałaś to tylko komedie i thilery i horrory okey . bo inne jeszcze uwielbiam ale podam te o które prosiłaś ) : Uprowadzona ( zajebisty ) Ostatni dom po lewej ( niezły jest ) Egzorcyzmy Emily Rose ( czy jakoś tak nie polecam za straszny horror nie oglądałam bo jak moja kol. z 1 lic. ; oo obejrzała to nie mogła spać nocami .! nie tylko moja sis i wiele osób to także ogladało i tak samo więc nie polecam chyba że lubisz chodzić nocami po domu ) i najlepsza komedia przy której się uśmiałam za wszystkie czasy to Co się zdarzyło w Las Vegas . !!! Poleecaam .! Odpowiedz Link Zgłoś
psawyer Re: Filmy..? 17.12.09, 20:30 Ja na Emily Rose sie śmiałam.. Więc... i jestem mlodsza od twojej koleżanki.. xD Za to a egzorcyzmach Anna Lise Mishelle (czy jakoś tak) sikłam ze strachu... Bo to były prawdziwe nagrania. i zdjęcia... Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_136 Re: Filmy..? 17.12.09, 20:36 omgg ,! nieźle ja to się boję ogladać ;d Odpowiedz Link Zgłoś
ina_xd Horror ! . 17.12.09, 20:39 Ja znam mega boski horror !! . ` Silent Hills . !! ,, seryjnie , polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_136 Re: Horror ! . 19.12.09, 12:06 ina coś tam soś tam .! oglądałam tak Boski . ; pp i te miasto i wogle . . . . ; d Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cliqua Re: Filmy..? 17.12.09, 20:43 na zalukaj.pl oglądałąm fajne np. 2012 lub 27 sukienek Odpowiedz Link Zgłoś
elza1502 Re: Filmy..? 17.12.09, 21:41 "Wielkie Kino" lub "Komedia Romantyczna" xD Odpowiedz Link Zgłoś
musera Re: Filmy..? 18.12.09, 16:33 Umrao Jaan --> bollywood , ale naprawdę fajny a z horrorów to Bal maturalny ostatnio oglądałam, i był ok Odpowiedz Link Zgłoś
olive Re: Filmy..? 19.12.09, 12:09 Od wesela do wesela z Drew Barrymore i Adamem Sandlerem . <3 Najśmieszniejszy film jaki oglądałam ; bodajże z lat osiemdziesiątych . Odpowiedz Link Zgłoś
spontaniczna Re: Filmy..? 19.12.09, 12:23 17 again , Droga bez powrotu i takie tam xd Odpowiedz Link Zgłoś