iwon4 19.12.09, 23:31 co znajduję się w waszej gazetce jeżeli w ogóle macie, potrzebuję oryginalnych pomysłów z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
po_prostu_bella Re: gazetka szkolna 19.12.09, 23:40 w podstawówce była, teraz w gim nie ma. W sumie to ta gazeta zawsze wydawałam się sę beznadziejna... Zbędna Nie ubolewamy nad tym, że nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: gazetka szkolna 19.12.09, 23:41 kawały , ciekawostki , wydarzenia ze szkoły , różne artykuły np. o jeansach , opowiadania . Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em Re: gazetka szkolna 19.12.09, 23:46 wywiady, ciekawostki, kawały czasem, krzyżówkę, artykuły (o muzyce, o świecie). takie tam bzdety x d Odpowiedz Link Zgłoś
po_prostu_bella Re: gazetka szkolna 19.12.09, 23:49 o mam pomysł: ankiety Top10 muzyczne Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: gazetka szkolna 20.12.09, 09:45 My mamy gazetke gdzieś co miesiaci tam nie ma prawie nic. Są rzeczy o obecnych wydarzeniahc i zmianach w roku czyli : Andrzejki Wiosna Jesień Zima Święa itp.. Odpowiedz Link Zgłoś
pepu Re: gazetka szkolna 20.12.09, 09:55 mamy gazetke szkolna co 2 misiacee i w niej too strasze nuddyy sa .. na 1 numerze to musielismy robic sade o nauczycielach np. Najbardziej surowy nauczyciel i wpisac nazwisko i imie. Najbardziej mdnie ubrany nauczyciel -//- Sokole oko -//- najbardziej wymagajacy nauczyciel -//- ... itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: gazetka szkolna 20.12.09, 11:00 słowo od redaktora naczelnego artykuł dotyczący bieżących wydarzeń kalendarium horoskop recenzje płyt recenzje gier jakieś porady, moda, o sprzęcie komputerowym, moje artykuły o muzyce. ;dd humor o sporcie ankiety, jakieś dodatki z np wzorami, coś o subkulturach, wywiad z nauczycielem i jego karykatura, i, co najważniejsze - plotki! ;33 a to gazetka gimnazjalna, i jest nas 21. ;qq Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: gazetka szkolna 20.12.09, 21:45 przeważnie żarty i komiksy, które wcale nie są śmieszne, tylko żałosne xd czasem jakieś artykuły. i tak nikt tego nie czyta xd Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: gazetka szkolna 20.12.09, 21:53 ja jestem w liceum, w nas nie ma nic ciekawego [przynajmniej dla większości] w gazetkach szkolnych. felietony, wywiady, reportaże, wszystko o kulturze. Odpowiedz Link Zgłoś
fanpir0904 Re: gazetka szkolna 20.12.09, 22:05 U nas był zawsze konkurs (krzyżówka, rebus do rozwiązania) jakiś wywiad z nauczycielem, opis jakiejś gry, horoskop, o tym co się dzieje w szkole no i wiersze naszego szkolnego poety Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Gazetka szkolna?! 20.12.09, 22:15 U nas cyba nie ma takiego czegoś <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
iwon4 Re: Gazetka szkolna?! 23.12.09, 14:28 dzięki za pomysły, niektóre na prawdę fajne Przyda się;D Odpowiedz Link Zgłoś