bogna7649 Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 16.05.10, 18:08 pytanie wiadomo ze pamiętniki wampirów są lepsze po pierwsze więcej akcji i bardziej mroczno po drugie powstały prędzej niż zmierzch, Po trzecie nie nudzą się tak szybko jak zmierzch i w każdej części jest coś ciekawego a nie tylko wzdychanie edzia do belli jaki on jest biedny że jest wampirem a ona człowiekiem i bla bla bla, no i po czwarte Damon jest boski i nie wiem jak może się nie podobać Team Damon Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet Vampire Diaries 16.05.10, 18:22 ciekawsza fabuła, lepsi aktorzy, ogólnie pamiętniki mają specyficzny klimat i nie są o nadczłowiekach błyszczących się w słoneczku ;x Odpowiedz Link Zgłoś
lindka1 Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 16.05.10, 18:25 ja wole zmierzch Odpowiedz Link Zgłoś
naturally. Re: "Pamiętniki Wampirów" 16.05.10, 18:27 jw. Po prostu kocham Damonka. Jest bezkonkurencyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana2407 Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 16.05.10, 18:45 Zdecydowanie The Vampire Diaries zarówno książki jak i serial są dużo bardziej wciągające, trzymają w napięciu, nie są przesłodzone no i oczywiście Damon (Ian Somerhalder) moja miłość Odpowiedz Link Zgłoś
justynamatula Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 18.05.10, 07:14 "Zmierzch" Odpowiedz Link Zgłoś
alicesz Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 18.05.10, 15:55 Po zrobieniu prezentacji maturalnej na temat wampirów jestem jak najbardziej za Pamiętnikami. Tam jest przedstawione wampiry mające wiele wspólnego z tymi od Anne Rice i Stokera. A te ze "zmierzchu" to po prostu jakaś parodia. Odpowiedz Link Zgłoś
cinderella1 Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 02.07.10, 10:53 PAMIĘTNIKI WAMPIRÓW! ! Są bardziej...realistyczne.. a Zmierzch przesłodzona bajeczka o wielkiej miłości. . . bla bla bla. . . Damon i Stefano rządzą!! I Vampire Diaries!! ;** Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 02.07.10, 17:18 Oczywiście, że pamiętniki ;d Tam przynajmniej występują wampiry, bo w zmierzchu te dziwadła nimi nie są. Świecą na słońcu ! Omg. Zmierzch to kicz. I love Damon <3 Mroczny przystojniak xD Odpowiedz Link Zgłoś
emma_vanessa Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 02.07.10, 17:23 zmierzchol Odpowiedz Link Zgłoś
phoebe001 Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 02.07.10, 17:28 ja wolę Pamiętniki Wampirów. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
avrilkaskate Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 02.07.10, 17:30 Zmierzch. Chociaż ani za tym ani za tym nie przepadam Odpowiedz Link Zgłoś
ixlovextwilight Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 02.07.10, 17:31 ja wole Zmierzch. może dlatego, że przeczytałam go jako pierwszy, ale poprostu bardziej mi się podoba : ) Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 02.07.10, 17:44 po przeczytaniu uważam że Zmierzch. Pamiętniki Wampirów nie zachwyciły mnie, nudne to jakoś. Odpowiedz Link Zgłoś
happymoron_xdd Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 02.07.10, 18:57 Pamiętniki wampirów to serial , a Zmierzch to film , a właściwie cała saga... Lubię to i to. Odpowiedz Link Zgłoś
judixd Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 02.07.10, 19:04 pamiętniki wampirów najlepsze! Odpowiedz Link Zgłoś
millka3 Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 02.07.10, 19:07 Pamiętnik Wampirów Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaka Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 02.07.10, 19:09 pamiętniki , ale to moze dlatego , ze zmierzch ma tylko 4 cz. pw sa mroczniejsze i wiecej sie w nich dzieje ;d Odpowiedz Link Zgłoś
dhampir_ tuuu ! ; D 02.07.10, 19:12 Pisałam ze wolę Zmierzch , ale napisałam to wtedy gdy jeszcze nie obejrzałam VD. Teraz jestem zdania że Pamiętniki Wampirów są duużooo lepsze ! Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_kremik Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 02.07.10, 19:45 Pamietniki choc Zmierzch też uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaley033 Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 24.07.10, 13:24 Pamiętniki wampirów!!! Damon!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oldtimesakexd Re: "Zmierzch" czy "Pamiętniki Wampirów"? 24.07.10, 13:33 Pamiętniki Wampirów ! xD Nie cierpię zmierzchu. Wszystko co w nim jest zawarte zostało zerżnięte z Pamiętników Wampirów. Odpowiedz Link Zgłoś