Dodaj do ulubionych

Pomóżcie!!!!!

28.12.09, 10:56
Od jakiegośczasu notorycznie kłuce sie z mamą.Atmosfera w domu jest niedozniesienia.
Zaczęło się to jakiś czas temu a tak dokładnie to pod koniec 1 klasy gimnazjum (teraz jestem
w 2). Kłucimy sie dosłownie o wszysko. Próbuje jakoś sie zmienić np.kiedy jestem zła ti ide do
pokoju i patrze w sufit. Zdecydowanie łatwiej jest kiedy wracam zła ze szkoły bo w tedy
podrodze mogę sie wykrzyczeć i do domu wracam już spokojniejsza. Wiem że to może być
tak zwany "bunt " ale to już sie robi nudne. Może wiecie co mam zrobić?

ps. jeśli jużbył taki wątek to sorki
Obserwuj wątek
    • martyniak Re: Pomóżcie!!!!! 28.12.09, 10:58
      halo jest tam ktoś?
      • misiaczek_97 Re: Pomóżcie!!!!! 28.12.09, 11:04
        mam podobnie...
        • mileey_1ooo Re: Pomóżcie!!!!! 28.12.09, 11:08
          Hmmm... A może przeproś mamę i powiedz że to emocje . Że nie umiesz panować nad
          emocjami . kisskiss
          życze Ci powodzenia i maam nadzieje że bd coraz lepieej smile
      • jadziaxd Pomóżcie!!!!! 28.12.09, 11:05
        Mam tak samo...
        To chyba normalne, po prostu mamy inne racje niż rodzice.

Może po prostu porozmawiaj z mamą na spokojnie, że masz już dość, że ciągle
        się ciebie czepia i w ogóle, u mnie troche pomogło ^.^
        • 07tofik Re: Pomóżcie!!!!! 28.12.09, 11:14
          Moja rada
          na spokojnie pogadaj a mamą, zapytaj czym sobie na to zasłużyłaś, może warto
          czasami pomóc mamie, np. umyć gary. poodkurzać?
          Taka rozmowa może wiele zdziałać, powodzeniakiss
    • aguluniuszka Re: Pomóżcie!!!!! 28.12.09, 11:06
      ja mam to samo o wszystko się z rodzicami kłócę. czasami nawet 5 razy dziennie (jak nie
      więcej!.) ... .
      • martyniak Re: Pomóżcie!!!!! 28.12.09, 11:15
        dziękikiss mam nadzieje że pomoże...
        a jak nie to tylko psychologsadsciana
        • pola16 Pomóżcie!!!!! 28.12.09, 11:20
          Ja też się często kłóce z mamą, ale jakoś daję radę xD staraj się nie krzyczeć d
          niej, bo przecież stoi koło cb i doskonale słyszy... Ja zawsze wyskakuje z
          textem (nawet jak to nie ja się kłócę), STOJĘ KOŁO CIEBIE I NIE MUSISZ SIĘ DO
          MNIE DRZEĆ, BO NA SŁUCH JESZCZE MI NIE PADŁO ;D zawsze działa xP, a potem to już
          na spokojnie...
          • agapi Re: Pomóżcie!!!!! 28.12.09, 11:24
            pola, jak ja bym się tak do mamy odezwała, to byłoby jeszcze gorzej, bo
            ''pyskuję''. też się z moją kłócę, ale nic na to nie pomaga, więc po awanturze
            robię jej na złość i idę do swojego pokoju i włączam strasznie głośno swoją
            ulubioną muzykę, której ona nie znosi xD. i oczywiście się do niej nie odzywam ;p
    • iwonaa_ Re: Pomóżcie!!!!! 28.12.09, 11:23
      eh mam to samo .. i czasami już wytrzymać nie umiem ..
      • mweezy Re: Pomóżcie!!!!! 28.12.09, 11:28
        pogadaj z nią SPOKOJNIE.
      • kasix_14 Re: Pomóżcie!!!!! 28.12.09, 11:30
        a ja tak nie mam cool
        I dlatego nie wiem co ci doradzić.
        Po prostu staraj sie nie zwracac uwagi na mame jak jest w zlym humorze, tzn nie
        wchodzic jej w droge i rób swoje tongue_out
        • martyniak Re: Pomóżcie!!!!! 02.01.10, 12:10
          bardzo wam dziękuje za rady. minęło jak ręką odją od kiedy jestem u taty a nie w domu(są
          po rozwodzie).jest lepiej naewt czasami do siebie dzwonimy a jak chce sie na mnie drzećto sie
          rozłącam więc nie jest źle. dzięki jeszxcze raz ;**

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka