vondy 28.12.09, 17:35 MacIE jAkiś sTyl...nO Nie wiEM...nP. eMO,cZY PuNK... mNIE wSZsCy MAją zA eMO...i MOżE rzeCZyWiście tRoCHę jESTem... a wY..? jAK BYł TAkI WąTEk to sOrRy Po pROStU JEsTEM cIEkwa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss_mimi094 nie mam ;p 28.12.09, 17:36 ja nie mam, ubieram to co mi sie podoba czasem jestem jak emo a raz totalnie dziewczeco to zalezy od nastroju Odpowiedz Link Zgłoś
annie_ Re: nie mam ;p 28.12.09, 17:43 jezu, nie pisz tak, bo dostanę OcZoPlĄsUuU. ;3 pomijając to, nie mam jakiegoś określonego stylu, ale uwielbiam ubierać się na sportowo, i na ogół właśnie tak się ubieram, o. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: stYl 28.12.09, 17:44 Kupując ubrania zawsze wybieram w podobnych standartach, więc w mojej szafie nie ma większego zróżnicowania. Nie potrafię nazwać mojego stylu. Nie mogę powiedzieć, że go nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
justa24 Re: stYl 28.12.09, 17:44 u mnie jest trochę podobnie a ja nie do końca nad tym panuje Jak wyjrze za okno i jest ponuro to później okazuje się że ubrałam się cała na czarno a jak obudzi mnie słonko to jestem cała kolorowa Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja ; q 28.12.09, 17:50 różnie zależy od nastroju : > skate > normalnie mam na myśli rurki itd.. > niekiedy [rzadko może raz na 2 miesiące] emo ; d Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: stYl 28.12.09, 18:46 Dziewczęcy, kolorowy i inny niz moi znajomi. Może nie rzucam się w oczy jakoś szczególnie ale też nie wtopię się w tłum z taką łatwością jak większość Odpowiedz Link Zgłoś
vondy Re: stYl 29.12.09, 17:38 pOnIEważ mAło Z was sIę WyPoWiAdA pOStAnOwIłam WklEić TeST...kTórY ułAtWi wAm zAdAnIE test.4free.pl/test/450656/40562 Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: stYl 29.12.09, 17:46 nO cHyBa KaŻdA z NaS mA jAki$ sTyL. c'nIe . ???? blee. ile to pisałam. pokemon, nienawidze tego. >,< a mój styl, jestem sobą. zyję według siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: stYl 29.12.09, 17:46 a i jeszcze skate no taak, jak mogłam o tym zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
adusia_cullen Re: stYl 29.12.09, 17:47 Bardzo kolorowy taki dziewczęcy i ja raczej rzucam sie w oczy ^^ hahah ;d A czasami czarne dresy i buty skate i jest fajnie ;D Zależy co jest czyste a co w praniu ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
pyska017 Re: stYl 29.12.09, 18:00 Ten test... to nie prawda! Mój styl to nie hip-hop! W ogóle to nie mam stylu ,ale jak by to powiedzieć...hm.. wyrabiam styl Jackson's Style! Nie, żartuję... ale kapelusze i marynarki to uwielbiam! Chociaż jestem dziewczyną... Tak, kapelusz i marynarka.... muszę tylko najpierw wypełnić tym szafę xD Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaa_ Re: stYl 29.12.09, 17:53 nie mam .. ale często mówą ze jestem emo chociaz nie jestem ;/ wkurzające .. Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: stYl 29.12.09, 18:07 yhm... pomieszanie. lubię i to i to. witaj independent. Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: stYl 29.12.09, 18:11 Ja...hmm...ubieram się tak żeby mi było wygodnie Nie podążam za modą ^^ Czasami ubiorę się jak emo a czasami jak... Hmm... jak ja xD Nigdy, przenigdy nie ubiore się dziewczęco xD Hmm...jak byłam mała mama ubierała mnie w sukienki, fuuu I od tamtej pory raz na siebie to coś założyłam (na komunię) xD Odpowiedz Link Zgłoś