jooot 01.01.10, 23:20 Tak jak w temacie .. Jaka jest wasza ulubiona gwiazdka ? lub gwiazdki ? I jeszcze za co ich lubicie ? Moja ulubiona gwiazdka to Justin Bieber . Za co go lubię - Za to że ma swój styl , że jest utalentowany , zabawny no i ładny Teraz wy .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuziio Re: Ulubiona gwiazdka ! 02.01.10, 12:44 Christina Aguilera - za piosenki, i za to, że jako nielicznagwiazda umie śpiewać na zywo. .. www.youtube.com/watch?v=AroQQKS5P3I Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Ulubiona gwiazdka ! 02.01.10, 14:00 Robert Pattinson - najlepszy aktor na świecie! pięęęknie śpiewa. < 3333 . Ashley Greene - fajnie gra w filmach. szczególnie w Zmierzchu! ^ ^ i jest śliczna. Miley Cyrus - ma cudowny głos, jest świetną aktorką i fajnie tańczy. Odpowiedz Link Zgłoś
patrzcie_ludzie Re: Ulubiona gwiazdka ! 02.01.10, 14:05 Miley Cyrus - jest to utalentowana aktorka i piosenkarka którą lubię prawie od samego początku i to się nigdy nie zmieni... Uwielbiam jej głos i ogólnie całą ją. Jonas Brothers - są to bracia , którzy od zawsze budzili we mnie wielkie zainteresowania. Kocham ich i ich muzykę. Demi Lovato - Dziewczyna , którą zawsze lubiłam , ale ostatnio zaczęłam uwielbiać ją wyjątkowo. Jej głos mnie powala... Justin Bieber - Tego chłopaka zauważyłam jakiś rok temu albo nawet i więcej na Youtube.com i od razu bardzo go polubiłam. Gdy stał się sławniejszy moja sympatia do niego tylko się zwiększyła... Odpowiedz Link Zgłoś
natusia445 Miley Cyrus! 02.01.10, 14:04 Oczywiście Miley Cyrus . Jest piękna , utalentowana i super się ubiera! I LOVE MILEY Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Ulubiona gwiazdka ! 02.01.10, 16:40 Doda - za cięty język i za styl Anna Faris - za wspaniałą grę aktorską Ian Somerhalder - za tą cudną klatę Ryan Kwanten - patrz wyżej xD Odpowiedz Link Zgłoś