axe_ 02.01.10, 21:35 jak w temacie ; d znacie filmy naprwde godne obejrzenia ? według Was jakie to są ? i czemu na to zasługują ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bouche2 Re: filmy godne obejrzenia . 02.01.10, 21:59 to takie, które COŚ przedstawiają, a postacie są zagrane genialnie. żaden Camp rock, czy HSM, czy jeszcze Program ochrony księżniczek. Ja mogę Ci wypisać te wszystkie filmy, które ja Ci polecę, ale wątpie, że będziesz chciała je oglądać ;> Odpowiedz Link Zgłoś
natka41 Re: filmy godne obejrzenia . 03.01.10, 17:11 ja osobiście bym polecała Zmierzch xDD, Księżyc w nowiu, Nieproszeni goście, Zabójcze ciało x DD za coo .??? hmmmm... no bo 3 z nich to o wampire a ja takie filmy kosiaać xDD a to przedostatnie Nieproszeni goście too tak jakby thileer xDD są bardzo ciekawe noi nie brakuje w nich krwawych akcji x DD Odpowiedz Link Zgłoś
sweetxrabbit Re: filmy godne obejrzenia . 03.01.10, 17:15 No zmierzch i księzyc w nowiu bo sa fajni aktorzy, którzy dobrze odgrywają rolę...i wg...potem galerianki za dobry przekaz sprawy i pomysłowość i Harry Potter 4 i6 bo po prostu sa cool! Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet Re: filmy godne obejrzenia. 02.01.10, 22:09 Zdecydowanie polecam The blindside - niby to o gwieździe futbolu, a wcale nie tylko dla fanów. genialna kreacja postaci przez Sandrę Bullock i wzruszająca historia Michaela Ohera oparta na faktach . polecam każdemu, rewelacja jakich mało (: Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: filmy godne obejrzenia. 02.01.10, 22:36 Philadelphia, Wojna i Pokój [2007], Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: filmy godne obejrzenia. 02.01.10, 22:41 green street hooligans ! dlaczego warty obejrzenia ? bo warty ! XDD jest fenomenalny ! < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: filmy godne obejrzenia. 02.01.10, 22:42 Nie znam twojego gustu c: Ja mam opaczny i bredzę x d moulen rouge z 2001, o Odpowiedz Link Zgłoś
dusia12 Re: filmy godne obejrzenia. 02.01.10, 22:42 Poszukaj na forum. Jest takich wątków od groma. nie che mi się pisać. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
aleksindahouse Re: filmy godne obejrzenia. 02.01.10, 22:49 Nie wiem czy Ci się spodoba, ale... Jest taki film 'Sorority Row'. Nie mam pojęcia czy wyszedł w Polsce, al film jest genialny. Niby horror, ale nie taki straszny. Ma dużo zaskakujących momentów. Ja oglądałam już 3 razy, ale nie odważyłam się jeszcze go oglądać bez zatykania uszu i zakrywania oczu... przynajmniej w kinie! Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: filmy godne obejrzenia. 02.01.10, 22:53 ostatnio fajną komedie oglądałam ;p "Odział specjalnej troski" hahah polecam ; d Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: filmy godne obejrzenia. 02.01.10, 22:56 Szkoła uczuć / Walk to Remember...jest to film który pokazuje że prawdziwe uczucie jednak jeszcze istnieje przypomina co jest najważniejsze...wiara, nadzieja i miłość.......za każdym razem jak go oglądałam ...to się poryczałam....[daje do myślenia] Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: filmy godne obejrzenia . 02.01.10, 22:52 Może nie film, ale anime. Ale bez obaw, to nic głupawego... Death Note na pewno nie należy do "jajcarskich" i błahych filmów. Mnie strasznie się podobał, głównie dlatego, że twórcy połączyli genialne pomysły kryminalne z fantastyką. Trochę to nagięte ze względu na przerysowaną inteligencję głównych bohaterów, ale i tak okropnie mi się podobało. Jedyne, co mi się nie podobało, to to, że jest to anime, a nie serial taki normalny [nie wiem, jak to powiedzieć, filmowy?] z aktorami. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
dream Re: filmy godne obejrzenia . 02.01.10, 22:55 Każdy film jest wart tego by go obejrzeć. Trzeba się na własnej skórze przekonać co jest godne naszej uwagi. ;p Ja Ci moge polecić np. film "Flicka" ale niekoniecznie Ci sie spodoba, bo to film o koniu. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: filmy godne obejrzenia . 02.01.10, 22:59 Ja bardzo polecam 2012. Film jest super, zajebiste efekty specjalne i wspaniała obsada. Super Odpowiedz Link Zgłoś
kocica96 Re: filmy godne obejrzenia . 02.01.10, 23:23 mi się np. podoba film starsza pani musi zniknac. jest to boska komedia warta obejrzenia. 2012 też nie jest głupim filmem. albo taki film jak AVATAR ,podoba mi się. twórca filmu Titanica. więc jeśli ktoś lubi film TItanic to przydałoby się też obejrzec AVATAR! Odpowiedz Link Zgłoś
klarix1 Re: filmy godne obejrzenia . 02.01.10, 22:59 nie znam za bardzo twoje gustu ale jak pytasz.... - Francuski Pocałunek [komedia romantyczna] - Nawiedzony Dom [ przyjemny horror nie jest taki bardzo straszny ; no chyba że masz mniej niż 12 lat! ] dużo takich filmów ....... eh.... nie chce mi się wymieniać. pierwsze z brzegu wziełam . Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: filmy godne obejrzenia . 02.01.10, 23:05 aleksindahouse sprawdzałam ten film, wydaje sie całkiem spoko mszę go obejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
aleksindahouse Re: filmy godne obejrzenia . 05.01.10, 16:10 nastolatkak93 napisał(a): > aleksindahouse sprawdzałam ten film, wydaje sie całkiem spoko > mszę go obejrzeć Miło mi! Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: filmy godne obejrzenia . 02.01.10, 23:14 Hmm..."Radio" jest super. "Zielona mila" też fajne. Hmm... Nie wiem co Ci się podoba i jakie lubisz gatunki filmów. Ja raczej oglądam tylko horrory, thriller (nie wiem jak się to pisze xD ) i psychologiczne filmy. Ostatnio obejrzałam "The Hills Have Eyes 1 i 2", czyli "Wzgórza mają oczy 1 i 2" nie zachwyciło mnie no ale ujdzie. "Zejście" to nudny film ale straszny... Jest tak, że gdy go oglądasz to wiesz co się stanie a i tak się przestraszysz. "Blady strach" nieźle porąbane. "The Number 23" psychologiczne, nudne ale fajne. "Wywiad z wampirem" cóż, klasyka. "Candyman" uznany za najlepszy horror 1992 roku. "Wrong Turn 1, 2 i 3" coś w podobie do "The Hills Have Eyes" ale wg mnie lepsze. Chociaż to jest klon "The Hills...". "Widmo" ("Shutter") japoński film, ale b. fajny. "Piła" wszystkie części. Hmm...podstawa horroru. Chociaż nie jest to straszne lecz ohydne. "Halloween" nie widziałam wszystkich części, ale zamierzam obejrzec. Bardzo fajne. "Psychoza" super film. "[REC]" Pierwsza częśc jest zdecydowanie lepsza od drugiej. "The Ring 1 i 2" chyba każdy to zna i to chyba też "Klątwa". "Blair Witch Project" coś w podobie do [REC]'a. "Sierociniec" na początku nudne ale potem jest w miarę ok. "Hostel" fajne. "Omen" to podstawa. "Udręczeni" oparte na faktach. "Egzorcyzmy Emily Rose" i "Nieznajomi" także oparte na faktach. "Martwica mózgu" ohydny film. "Milczenie owiec" też podstawa. "Martyrs. Skazani na strach" Boszz extra film. "Lęk" psychologiczne i fajne. "1408" super. "Leona zawodowiec" b. fajne. "2012" nawet, nawet. "Edward Nożycoręki" ^^ coż mogę rzec na temat tego filmu.? "Piraci z Karaibów" kocham too. "Ciekawy przypadek Benjamina Buttona" kocham, kocham i jeszcze raz kocham. "Bękarty wojny" "Titanic" chyba znasz ;P "Deja Vu" świetne. "Michael Jackson's: This is it" [*] "Iluzjonista" wow...to też świetne. "Jestem legendą" "Avatar" ^^ kocham. [Jake Sully ;* ] Jak sobie przypomne jakiś film to napisze ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
stasiaaxd Re: filmy godne obejrzenia . 02.01.10, 23:23 `poznajcie moich spartan` idzie się zlać ze śmiechu . xd Odpowiedz Link Zgłoś
agatusia9595 Re: filmy godne obejrzenia . 02.01.10, 23:34 'Juno' - naprawde świetny film, pokazuje ten teraźniejszy problem nastolatek w ciąży, a przy tym jeszcze inne problemy i dylematy młodych dziewczyn. To dramat, ale jest ukazany w przyjemny sposób, jest kilka scen w których można się pośmiać 'Trzynastka' - film do którego scenariusz napisała 15-letnia Nikki Reed, pokazuje jak łatwo można stracić panowanie nad swoim życiem oraz jak fałszywa może być przyjaźń. Polecam! Bardzo lubię jeszcze takie filmy jak: 'Spadaj', 'Bandslam', 'Lektor', 'Szansa na sukces', 'Szkoła Uczuć' czy 'Angus, Stringi i Przytulanki' Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: filmy godne obejrzenia . 03.01.10, 16:06 Wszystko gra - Woody'iego Allen'a. Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: filmy godne obejrzenia . 03.01.10, 16:12 Ja, Irena i Ja bo to świetna komedia. x ] ryczę ze śmiechu za każdym razem kiedy to oglądam. Scoop - Gorący Temat , ogólnie kocham filmy Woody'ego Allena , a ten jest o tyle fajny , że ma wątek kryminalny. ; p Avatar bo to chyba najlepszy film jaki widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mercy_ Re: filmy godne obejrzenia . 03.01.10, 16:27 Hm ... moja est lista to : 1 - Angus stringi i przytulanki 2 - Piżama Party 3 - Ciastko z niespodzianką 4 - Miss Agent ( trochę zamulone ; // ) 5 - Nienarodzony ( to horror , mocny jest ! ) No to chyba na tyle ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
alex23 Re: filmy godne obejrzenia . 03.01.10, 17:05 Z kąd mam wiedzieć jak masz gust ? Według mnie to AVATAR,jakieś disney,potter,Władca pierścieni,starsza pani musi zniknąć,ring,sierociniec Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.america Re: filmy godne obejrzenia . 03.01.10, 17:13 Pachnidło . na mnie ten film zrobił na prawde duuuże wrażenie . Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: filmy godne obejrzenia . 03.01.10, 17:16 ostatnio ''Avatar'' i ''Sherlock Holmes'' Odpowiedz Link Zgłoś
nieznany_ Re: filmy godne obejrzenia . 03.01.10, 17:44 Mi się podoba dirty dencing bo jest w nim miłość i taniec Odpowiedz Link Zgłoś
ylang Re: filmy godne obejrzenia . 05.01.10, 21:18 Mała Moskwa. Trudna miłość w tle historii. Film polski, akcja dzieje się w Legnicy, jakieś 40 lat temu. Warty jest obejrzenia bo jest o miłości, ale nie jest głupawą komedią. Odpowiedz Link Zgłoś
anamaria.. Re: filmy godne obejrzenia . 05.01.10, 21:27 Reguiem dla snu ----------------------------> MOCNY !! Tancząc w ciemnosciach ------------------------> też niezły Potakich FILMACH MASZ inny pOgląd na Życie .. Zależy też czy sie lubi takie filmy Odpowiedz Link Zgłoś
roxanne Rewers 05.01.10, 21:31 Nie miałam jeszcze okazji obejrzeć, lecz ponoć jest świetny Polecam również AVATAR to takie filmy z tych nowszych a ze starszych? hmm.... no nie wiem z naszych polskich to Miś, Rozmowy Kontrolowane, Vabank 1 i 2, Kingsajz, Seksmisja a z zagaranicznych to kino Woodyego Allena np. Tajemnica morderstwa na Manhattanie, Jej wysokość Afrodyta, Drobne cwaniaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
twilightowa16 Re: Rewers 05.01.10, 21:38 hounted airman .. dlaczego ? ...zobaczysz ;D www.glitery.pl/polecam,Juliet9 Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Rewers 05.01.10, 21:43 KOCHAM CIĘ!!!!!!!!!!!!! Rewers jest cudowny, ale wątpię żeby tutaj został dobrze przyjęty, no bo jednak nastolatki nie lubią takiego kina. Ale jeśli chcesz czegoś ambitnego to oglądaj koniecznie! : ) + Przerwana lekcja muzyki. Zakochany Szekspir Leon Zawodowiec Pianista Dzień świra Ciekawy przypadek Benjamina Buttona Pachnidło i wieeele innych Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: filmy godne obejrzenia . 05.01.10, 21:44 Requiem dla snu. - oglądnij, a zobaczysz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
maddie2909 Re: filmy godne obejrzenia . 06.01.10, 16:15 requiem dla snu, slumdog milioner z ulicy Odpowiedz Link Zgłoś