sweet_caroline Re: Najlepszy artysta rockowy!;D 04.01.10, 20:39 zdecydowanie Green Day , chociaż on głównie gra punka . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
aitii o mój boziu -_- 04.01.10, 20:51 2.Tokio Hotel ?? 4.The Gazette ?? 5.Avril Lavigne ?? Slipknot ?? Bullet for my valentine ?? Metro Station ?? Cinema Bizarre ?? Lordi ?? Emilie Autumn ????? Nightwish ?? Ekhm, następnym razem jak ktoś będzie robił takie listy to niech się bardziej przyłoży i zapozna z gatunkami muzycznymi. I w ogóle to nie powinno tak być, to powinno być tak, że my dajemy swoje propozycje, potem ktoś liczy i wybiera te, które padły najliczniej, a potem robi się normalne głosowanie. I tak byłoby uczciwie, a nie dajesz tu jakieś zespoły z księżyca xD Przecież tu jest pop, metal, j-rock i emille autum Odpowiedz Link Zgłoś
justyna13 Re: Najlepszy artysta rockowy!;D 04.01.10, 20:56 o, a gdzie Dżonaki ? Nie ma ich? Jestem pod wrażeniem, doprawdy. xD Niech będzie Fal out boy, albo nie 30 Second to mars, jednak wybieram Nightwish. A idź w cholerę... Dałaś 37 wykonawców, z tego lubię 10, a mam wybrać tylko jednego? leżę, konkretnie leżę. Dobra, wybieram Paramore, z bo mam Hay na avatarze. Inaczej nie potrafię zadecydować. o_________O Odpowiedz Link Zgłoś
aleeex_ Re: Najlepszy artysta rockowy!;D 05.01.10, 15:28 Paramore . ale inni też świetni .trudny wybór . xd Odpowiedz Link Zgłoś
tokiohotel_01 jak tak można, kur.wa skandal -.- 04.01.10, 22:04 jak można aż tak nie znać się na muzyce?! Tokio Hotel?! Avril Lavigne (tu już najbardziej się uśmiałam)?! The Veronicas?! Lordi?! czy ciebie już dziecko zdrowo popie...ło? Avril nie gra rocka, ani niczego podobnego. to się teraz nazywa TANDETNI POP, a ta nie muzykalna barbie tak się stara pokazać, jaką jest super rockstar, aż wychodzi jej to żałośnie. a jeśli chodzi o Marylina Mansona, to nawet się nie wypowiem, bo brak mi słów. tak samo jak z The Veronicas, żenada! Chociaż nie. Wiesz co? Tak. Tak, masz rację. Tokio Hotel i Lavigne grają rocka. Choć nie, nie rocka. Oni grają serio wspaniały, mocny metal. A Marylin wręcz przeciwnie. Nie gra metalu, a pop. Pop dla dzieciaków, coś a'la Hannah Montana. Odpowiedz Link Zgłoś
not_sweet_baby Re: jak tak można, kur.wa skandal -.- 04.01.10, 22:20 TH grają metal? <hahaha> Ożesz korwa xD Nie chcę tępić fanek [ ;**** ] ale bez kitu xD Nie wpajajmy dzieciom disneya przekonania że TH to metale xD Dokładnie to jest glam-rock/emo-rock pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
stichinsgluck do tokiohotel_01 09.01.10, 16:49 dobrze się czujesz? jedziesz po Tokio Hotel, bo chcesz zabłysnąć, czy masz jakieś rozdwojenie jaźni? bo nie rozumiem jak można pisać coś takiego i jednocześnie mieć taki nick oraz Billa w avatarze. o.O Odpowiedz Link Zgłoś
geisterfahrer Re: do tokiohotel_01 03.04.10, 21:48 Rozdwojenie jaźni dziecko masz? Ja głosuję na TH. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: yy 30 second to mars 03.05.10, 14:11 30seconds to mars! bezapelacyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
rumianek_xd Re: Najlepszy artysta rockowy!;D 04.01.10, 22:13 Green day oczywiście ;d .! kocham ich xdd . Odpowiedz Link Zgłoś
rumianek_xd Re: Najlepszy artysta rockowy!;D 04.01.10, 22:13 i chciałabym jeszcze dodać, że Metro station grają pop, wiem, bo sama jestem ich fanką ;d . Odpowiedz Link Zgłoś
mycha22 Re: Najlepszy artysta rockowy!;D 04.01.10, 22:21 Paramore,Avril Lavigne ,Linkin Park,Evanescene choc tutaj nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: Najlepszy artysta rockowy!;D 04.01.10, 22:32 the veronicas nie grają rocka tylko POP-ROCK Razzo jak wikipedia kłamie a ja mam przypał bo wałśnie stwierdziłam że w takim razie ma wszystkie prace domowe żle poodrabiane Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: Najlepszy artysta rockowy!;D 05.01.10, 10:50 a gdzie demcia? *,* zabijacie mnie tym, przecież ona gra mocnego rocka! c: Odpowiedz Link Zgłoś
pinky7 Re: Najlepszy artysta rockowy!;D 05.01.10, 13:41 KURDE dlaczego na jedną?????!!!!!!!!!!! a pieprze to głosuję na Killerpilze Tokio Hotel Green Day My Chemical Romance Fall Out Boy Paramore Avril Lavigne No poprostu nie mogę na jedną osobę Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: Najlepszy artysta rockowy!;D 05.01.10, 13:48 Po 1. Nie wszyscy grają rocka. Po 2. Marne te zespoły, jest wiele lepszych, które nie są tu umieszczone. po 3. Nikogo nie wybieram (może ewentualnie U2) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 yhy. 05.01.10, 14:13 .. zejdźcie z człowieka ;x każdy teraz będzie powtarzał '... nie grają rocka'? cały czas piszecie to samo ;x dajcie już z tym spokój.. ile będziecie jeszcze wypominać i prawić kazania na temat rockowych zespołów? -.- Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: yhy. 05.01.10, 14:41 Dopóki nie nauczycie się rozróżniać gatunków muzycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
inna_hot Re: Najlepszy artysta rockowy!;D 05.01.10, 14:08 1.Green Day 1.Green Day 1.Green Day oni muszą wygrać ! Odpowiedz Link Zgłoś
jaredka18 ^.^ 05.01.10, 14:11 30 seconds to mars <33 Tokio Hotel <3 Green Day My Chemical Romance <3 U2 Fall Out Boy Linkin Park Good Charlotte jak dla mnie te zespoły są zaje....iste^^... pzdr ! Odpowiedz Link Zgłoś
dontignoreme Re: Najlepszy artysta rockowy!;D 05.01.10, 14:53 trochę tu popu też jest. metalu też, ale najwidoczniej to też zaliczasz do rocka. ja głosuję na najlepszych (moim zdaniem ;D) i uwielbianych GREEN DAY < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
kliknijiwybierz Re: Najlepszy artysta rockowy!;D 05.01.10, 15:06 wszystkie są świetne! Odpowiedz Link Zgłoś
lexi55 Re: Najlepszy artysta rockowy!;D 05.01.10, 15:13 kur.wa pomieszani artyści metalowi z rockowymi, j-rockowymi i jeszcze jakimś gównem typu metro station czy killerpilze O.o drogie dziecko. jeśli robisz takie 'gry' czy coś w ten deseń to najpierw naucz sie rozróżniać jaką muzyke gra dany wykonawca a nie na pałe piszesz co ci do głowy przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
loreline_ Re: Najlepszy artysta rockowy!;D 05.01.10, 15:21 Tokio Hotel of course ;p Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: Najlepszy artysta rockowy!;D 05.01.10, 15:43 yyy avril nie gra rocka tokio hotel terz oni coś pomiendzy chociaz zależy która a av stara to takie terz coś pomiędzy ta nowsza to już pop a metro station t jak bazarowa podrupka LINKIN PARK FOREVER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agusek13 Re: Najlepszy artysta rockowy!;D 05.01.10, 15:43 oczywiście że Green day ! Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Najlepszy artysta rockowy!;D 05.01.10, 15:51 Coś Ci nie wyszło bo np . th i wieeele wieeele innych nie grają rocka -.- jedyny zaje.bisty zespół jaki tu znalazłam to Bullet for my valentine . ale na nich nie zagłosuje bo oni rocka NIE grają : x . tylko metalcore i punk rock . na green day też nie moge zagłosować bo grają PUNK ROCKA a nie rocka *___* więc zagłosuje na PARAMORE : - * Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: Najlepszy artysta rockowy!;D 05.01.10, 16:50 Myślę że ktoś już to podkreślał, ale SOAD nie gra rocka, tylko metal. xd Ale rock to bardzo obszerne słowo, które skupia w sobie wiele gatunków, podgatunków i całej tej reszty, więc ja się nie wtrącam ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
monique9528 nie dla idiotów ! 05.01.10, 18:37 Po pierwsze Slipknot, Nightwish, Bullet For My Valentine, Lordi nie są zespołami rockowymi.A Tokio Hotel to totalna porażka btw. Po drugie wymieniłaś w większości zespoły popowe. Dziewczyno następnym razem zastanów się co piszesz ! PS nie znasz się, nie pisz. jak coś to wejdź na pl.wikipedia.org. ona nie gryzie Odpowiedz Link Zgłoś
fabienne Re: Najlepszy artysta rockowy!;D 09.01.10, 16:39 Tokio Hotel, Linkin Park. Odpowiedz Link Zgłoś