karoline 16.01.10, 12:40 Jeśli był taki wątek, to sorrry. Co sądzicie o Noah? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brook p? 16.01.10, 12:41 NAPEWNO BYŁ taki wątek! Przeczytaj sobie newsy z noah - tam się dowiesz... (zalik) Odpowiedz Link Zgłoś
axe_ Re: p? 16.01.10, 12:43 nie lubie jej. próbuje być sławna na siłe. chce dorównać siostrze. >.< Odpowiedz Link Zgłoś
92loco92 Re: Co sądzicie o Noah Cyrus? 16.01.10, 12:42 jest mala, rozpieszczona i glupia .!! ;p robi wszystko by nasladowac Miley ale jej nie wychodzi bo jest za malaa .! po prostu jest walnieta i juz ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia003 Re: Co sądzicie o Noah Cyrus? 16.01.10, 13:25 bardzo jej nie lubie,rozpieszczony bachor,poprostu Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. 92loco92 17.01.10, 11:25 ona jest według ciebie głupia i rozpieszczona? świetnie tylko , ludzie przecież wy jej nie znacie ,a oceniacie ją . jak można uważać odobę , której się nie zna za głupią? rozumiem przeczytaliście durne plotki , ale to nie znaczy , że ją znacie . Odpowiedz Link Zgłoś
bellus Re: Co sądzicie o Noah Cyrus? 16.01.10, 12:45 głópi rozpieszczony bahor myślący że jest bóg wie kim i że w przyszłiości będzie sławna...masakra Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. bellus 17.01.10, 11:26 widzę , że tok twojego myślenia jest równy z znajomością ortografi . Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Co sądzicie o Noah Cyrus? 16.01.10, 12:46 że jest poje.bana . x d. buu . ! Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa Re: Co sądzicie o Noah Cyrus? 16.01.10, 12:47 Ma zj.ebane dzieciństwo, przez sławnego tatusia i siostrzyczkę ; )).Dlatego jej odwala ;]]. Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek Re: Co sądzicie o Noah Cyrus? 16.01.10, 12:47 Dziecko, które nie ma rodziców. I jeszcze z Frankim się kumpluje. o.o Zabije tą dziewice jak mi Frankiego na złą droge pociągnie. xd Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Co sądzicie o Noah Cyrus? 16.01.10, 12:51 Nie no to dziecko mnie przeraża! Ma taką tapetę na twarzy i ma jakieś żałosne programy w necie . Po prostu odpycha swoich wyglądem. Odpowiedz Link Zgłoś
bells379 Re: Co sądzicie o Noah Cyrus? 16.01.10, 12:55 Jak dla mnie to powstaje młodsza kopia Miley Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Co sądzicie o Noah Cyrus? 16.01.10, 12:55 Dziecko z ADHD , które przypadkiem znalazło się w nienormalnej rodzinie . . . Odpowiedz Link Zgłoś
corba Re: Co sądzicie o Noah Cyrus? 16.01.10, 12:56 Głupia, nierozgarnięta małolata, która chce za wszelką cene zaistnieć na rynku i być sławna jak jej rodzeństwo.. niestety [a raczej stety] jej to nie wychodzi . i dobrze . Talentu ona żadnego nie ma .. no chyba , że w denerwowaniu ludzi . o taaak , w tym jest genialna. Nie znoszę dzieci , szczególnie takich jak ona . Ciekawa jestem kto ją lubi ... pewnie ona siebie uwielbia . lol . A reszta pewnie jej nienawidzi , tak jak ja . ;x Może kiedyś będzie sławna , ale tylko dzięki nazwisku. Ehh .. żal mi tego dzieciaka , który nie umie sie zachować i się non-stop popisuje przed kamerami . Uwielbiam jej siostrę , Miley , i jej brata , Trace , ale jej jakoś nie trawie . -.- Odpowiedz Link Zgłoś
freya. Re: Co sądzicie o Noah Cyrus? 16.01.10, 12:58 Moim zdaniem za bardzo chce się upodobnić do Miley i wywołać zamieszanie wokół siebie.. Ja uważam że jest żałosna... Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ Re: Co sądzicie o Noah Cyrus? 16.01.10, 12:58 Jest żałosna, tyle powiem! xd Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Co sądzicie o Noah Cyrus? 16.01.10, 13:03 Głupie dziecko... ..... które chce zdobyć sławę. Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Co sądzicie o Noah Cyrus? 16.01.10, 13:10 dziecko ,które pewnie nie może się odnaleźć w świecie szoł - biznesu. Napisałabym więcej , ale był już taki watek , tam się wypowiedziałam. ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
verrley. Noah . -.- 16.01.10, 13:08 ja osobiście uważam , że Noah Cyrus to rozpieszony bachor to dziecko mi działa na nerwy ! wszystko robi , żeby być taka jak jej cudowna siostra MILEY . nie znoszę całej tej rodziny ! sorry . verrley. Odpowiedz Link Zgłoś
modern Re: Co sądzicie o Noah Cyrus? 16.01.10, 13:12 a co zazdrościsz jej? chcesz, żeby sobie ludzie po niej pojeździli? żal mi cię. ale jej też nie trawię. chociaż trochę jej współczuję. : || Odpowiedz Link Zgłoś
other_ Re: Co sądzicie o Noah Cyrus? 16.01.10, 13:12 było , sądze że jest dziewczynką , która chce za szybko dorosnąć i być mega popularna jak jej siostrzyczka , wygłupia się - choć to nic dziwnego . niektóre jej wybryki są nie do zniesienia Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Co sądzicie o Noah Cyrus? 16.01.10, 13:17 Sądzę, ze to rozpieszczone dziecko, które za wszelka cenę chce byc gwiazdą jak Miley. Tylko zapomniała o tym, ze Miley zaistniała mając 13 lat, nie 9. Myślę też, że przesadza z makijażem na galach - no sorryy, ale to nie jest normalne, zeby dziecko w jej wioeku miało profesjonalny make-up na jakiejś gali ! Odpowiedz Link Zgłoś
meryll Re: Co sądzicie o Noah Cyrus? 16.01.10, 15:03 hmm.. mała dziewczynka ,która za wszelką cenę chce podbić publiczność. I zwrócić na siebie uwagę rodziny i świata. hmm.. [2] Siostra sławnej gwiazdki "popu" Miley Cyrus. Próbuje zwrócić na siebie uwagę. Wszystko kręci się wokół jej siostry.. Być może (nie wiem tego na 1oo%) niekochana,bo Majli jest na 1 miejscu.. ? I don't noooł. Przypuszczenia./ i co tu myśleć? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_th Re: Co sądzicie o Noah Cyrus? 16.01.10, 15:59 głupie, rozpuszczone dziecko które stylizyje sie na swoją siostre Odpowiedz Link Zgłoś
miley.fun Re: Co sądzicie o Noah Cyrus? 16.01.10, 16:29 Takich wątków było chyba z 1323443162462683... No ale dawno. Ja bardzo lubie Noah jak i całą jej rodzine! Nie mam nic jej do zarzucenia! Uważam, że jest sympatyczną i śmieszną dziewczynką, która ma swój orginalny (patrząc na jej wiek) sposób na zabaw, i która bardzo denerwuje ZAZDROSNE I GŁUPIE DZIECI (dzieci- nie tylko do lat 12, bo przede wszystkim te starsze) Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 Re: Co sądzicie o Noah Cyrus? 16.01.10, 16:55 sądzę, iż wyrośnie z niej taka druga majli. albo nawet jeszcze gorsza. Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: Co sądzicie o Noah Cyrus? 16.01.10, 17:01 Dzieciak, który musi się wyszumieć i wyszaleć ot co. Nie rozumiem co Wy do niej macie, czasem przesadza. Ale to fajne dziecko, przynajmniej wesołe i nie zachowuje się jak stara babulinka Odpowiedz Link Zgłoś
joe19 Re: Co sądzicie o Noah Cyrus? 16.01.10, 16:59 że to taka sama debilka jak jej siostra chociaż Miley jest bardziej niedo.jebana oto moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
klopsik !!! 16.01.10, 17:01 to tak jest to zdrowo poryte dziewuszysko,zrobi wszystko by tylko ktoś o niej usłyszał!!niedługo pewnie na youtube zobaczymy jej nagie zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Co sądzicie o Noah Cyrus? 16.01.10, 17:01 pinda. najmniejsza nie chcę mówić kto na całym świecie. :c Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: Co sądzicie o Noah Cyrus? 16.01.10, 17:05 że jest głupim dzieciakiem, myślącym, że skożysta ze slawy siostry! Odpowiedz Link Zgłoś
densetsu94 Re: Co sądzicie o Noah Cyrus? 16.01.10, 17:13 hahahahahha.;d jej siostra jest świetna, ona...beznadziejna. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: Co sądzicie o Noah Cyrus? 17.01.10, 12:11 w sumie to za nią nie przepadam ; p . ale to jeszcze 10 czy 9 letnia dziewczynka . -.- niektórzy piszą ze wstawia te głupie filmiki dla sławy , ale Ona ma 10 lat! każdy z Nas kiedy miał 10 lat chciał na pewno byc sławny , a że ona ma takie możliwości to kożysta . ; p nic do niej nie mam ; D. ADA : D Odpowiedz Link Zgłoś