zmiksowana Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 28.01.10, 09:29 hmm .. dużo tego jest (; no więc: Flyleaf - Beautiful Bride Flyleaf - So I Thought Flyleaf - I'm So Sick Flyleaf - Chasm Flyleaf - Missing Flyleaf - Fully Alive Flyleaf - I'm Sorry Flyleaf - There For You Flyleaf - Sorrow Flyleaf - Justice and Mercy Flyleaf - Supernatural Evanescence - My Immortal Evanescence - Good Enough Nightwish - Deep Silent Complete Epica - Unleashed Epica - Safeguard to Paradise Epica - Never Enough Alexandre Desplat - New Moon (The Meadow) Muchy - Galanteria Muchy - Zapach Wrzątku Band of Skulls - Patterns Kate Nash - Mouthwash Carter Burwell - Bella's Lullaby Fool's Garden - Lemon Tree Rammstein - Sonne Rammstein - Rosenrot Marilyn Manson - This Is the New Shit Amy Lee - Sally's Song sporo, co nie ? ale jest tego jesze więcej, i więcej, i więcej ciekawa jestem, czy jesze ktoś z Was ma podobny gust ;> ale chyba na Kotku to jest raczej niemożliwe .. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
agusth Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 28.01.10, 09:39 wszystkie th) Odpowiedz Link Zgłoś
degeth Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 28.01.10, 09:49 Britney Spears - Gimme More Kid Sister - Right Hand Hi Odpowiedz Link Zgłoś
choppy_bunny Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 28.01.10, 16:16 Metallica - Nothing Else Matters, Master of puppets, Enter Sandman, Die, die my darling; Pink Floyd - Lost for words, What do you want from me, Wish you were here, Led Zeppelin - Going to California, Stairway to heaven, AC/DC - You shook me all night long, Highway to Hell, Thunderstruck, Nirvana - Smells like teen spirit, Rape me, Lithium, Sappy... Dużo tego ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cukierkowa09 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 28.01.10, 16:18 Piosenki Justina Biebera <3 ^^ Avril Lavigne end Paramore ! Odpowiedz Link Zgłoś
eve_koneve Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 28.01.10, 16:16 Są to najczęściej piosenki The Black Eyed Peas i Ashley Tisdale Odpowiedz Link Zgłoś
kellanka Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 28.01.10, 16:20 Michael Jackson- Billie jean Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 28.01.10, 16:25 AC/DC- Another One Bites The Dust, Born To Be Wild, Highway To Hell, Little Lover. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatekxd One Time - Justinek <333333 28.01.10, 16:25 Tylko onaaaaa!!!! Słucham jej już 5 dzień bez przerwy, na lekcjach, w czasie snu cały czas Najlepszaaa!!! K.C Justin Odpowiedz Link Zgłoś
werciaaa Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 28.01.10, 16:26 Love Story <3 Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 28.01.10, 16:29 The Offspring - You're Gonna Go Far, Kid. Extra piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
becia_29 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 28.01.10, 16:32 one republic ft. Timbaland-Apologize Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 28.01.10, 16:35 Man In The Mirror. Wszystkie Biebera. Odpowiedz Link Zgłoś
lolisia_xdd Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 28.01.10, 16:36 Nickelback-far away ;* oraz Beyonce-Broken hearted girl ;* Odpowiedz Link Zgłoś
mindy44 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 28.01.10, 16:38 Muse Słucham ich niecały rok i żadna piosenka mi się nie znudziła ; Odpowiedz Link Zgłoś
agusek13 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 28.01.10, 16:38 Dancing in the moonlight ! jestem zakochana w tej piosence ! jak ja słucham od razu mi sie przypomina 1 gimnazjum xD Odpowiedz Link Zgłoś
zaiila Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 28.01.10, 16:39 Love Me, Baby, First Dance - Justin Bieber Bring Me To Life - Evanescense Cry cry - Oceana Hot - Inna Dziewczyna mojego Chłopaka - Monika Brodka Perfekcyjna Miłość - Ich troje Sweet Sweet Sound - Sarah Reeves Fireflies - Owl City Duuużo tego, nie chce mi się pisać ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 28.01.10, 16:42 nie ma tak. jakbym słuchała w koło i w koło tej samej piosenki to by mi się w końcu znudziło. ale mam tak, że mam fazę na jakąś piosenkę przez jakiś czas. teraz to `na jednej z dzikich plaż`. i cały czas w tej chwili mogę jej słuchac, ale potem już pewnie inna się znajdzie xdd Odpowiedz Link Zgłoś
pyska017 MJ i Beyonce! 28.01.10, 16:42 Na pewno wszystkie MJ... I niektóre Beyonce... Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 28.01.10, 16:46 wszystkie piosenki mgmt. + stormy weather The Kooks Odpowiedz Link Zgłoś
boxxy_xd Look at this ! ;d 28.01.10, 16:50 dj asa- hardstyle sex ( remix fucker ) Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykleinna Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 28.01.10, 16:53 piosenki Jonas Brothes, Dem Lovato i Mitchel Musso. To mi się nigdy nie znudzi. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_th Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 28.01.10, 17:00 wszystkie Tokio Hotel Lady GaGa - paparazzi, LoveGame, Bad Romance i jeszcze kilka innych... Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 01.02.10, 13:18 Maite Perroni - Esta Soledad The Black Eyed Peas - I gotta Feeling oraz Boom boom pow Mariah Carey - All I want for christmas if youu Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć Agnieszka Chylińska - Winna Ewa farna - Dmuchawce latawce wiatr , Cicho i L.A.L.K.A Odpowiedz Link Zgłoś
audreey Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 01.02.10, 19:39 czasami tak mam, gdy jakaś piosenka bardzobardzobardzo mi się podoba, myślę: 'ona nigdy mi się nie znudzi!'. ale po jakimś czasie może nie tyle, że już mi się nie podoba, ale nudzi mnie, a może mówiąc ładniej: wytrzymuję, i to bardzo dobrze, nie słuchając jej. c: co do pytania: nie wiem, ale nie sądzę, by jakaś piosenka podobała mi się od zawsze na zawsze, bez nudzenia mnie chociaż przez chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 01.02.10, 19:58 Oczywiście : Selena Gomez - Magic Selena Gomez - Naturally Demi Lovato - La La Land Miley Cyrus też mam kilka ale nie chcę mi się pisać tytułów i Ashley Tisdale też kocham jej piosenki np. Last Christmas Odpowiedz Link Zgłoś
ta_anka Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 01.02.10, 20:02 blue october - say it, green day - viva la gloria, dead by sunrise - let down . ; P Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Sentymentalne. 01.02.10, 20:21 Mi piosenki robią za wspomnienia lubię ich słuchać, ponieważ wiążą się z moją przeszłością i tymi chwilami które lubię wspominać. Fergie - Big girls don't cry Disney Channel Stars - Send It On Hilary Duff - Come clean Vanessa Hudgens - Say ok Jonas Brothers - When you look me in the eyes Jordin Sparks ft Chris Brown - No Air Avril Lavigne - When You're Gone Miley Cyrus - The Climb Demi Lovato - Don't forget Odpowiedz Link Zgłoś
magkow13 Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 01.02.10, 20:32 hmm...zdecydowanie: Use Somebody Kings of Leon It's my life Bon Jovi Since you've been gone Kelly Clarkson Black and White Michael Jackson Odpowiedz Link Zgłoś
ixlovextwilight Re: Piosenki które nigdy wam sie nie znudzą? 01.02.10, 20:37 anya marina - satellite heart , paramore - ignorance , the muse - uprisign <33 ;d i alexander desplat - new moon ^^ a no i happysad - taką wodą być ;d Odpowiedz Link Zgłoś