aga199549 18.01.10, 14:44 niedługo wybieram się właśnie na ten film i nie wiem czy warto. oglądałyście już? podobał wam się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renesmee_ Re: Sherlock Holmes 18.01.10, 14:50 To nie film w moim stylu Ale moja koleżanka ma zamiar na niego iść. Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: Sherlock Holmes 18.01.10, 14:53 Ja oglądałam zwiastun i zapowiada się fajnie... Szczególnie z tą poduszką Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: Sherlock Holmes 18.01.10, 15:00 widziałam film i dla mnie jest wprost rewelacyjny! dawno nie widziałam tak dobrego filmu komediowego w którym jest akcja wszystko toczy się bardzo szybko genialne dialogi piękna angielszczyzna Robert Downey Jr. i Jude Law świetnie zagrali swoje role i gwarantuję, że nie raz się uśmiechniecie lub szczerze zaśmiejecie podczas oglądania "Sherolcka Holmesa" na daną i chwilę jest on moim ulubionym filmem ze względu na sam film, jego fabułę, gatunek, aktorów i jeszcze bardziej na świetne dialogi między postaciami piękna angielszczyzna jak muzyka dla uszu polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
mindy44 Re: Sherlock Holmes 19.01.10, 18:21 Świetny film ;D Naprawdę polecam. Świetni aktorzy i scenariusz. Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Sherlock Holmes 20.01.10, 18:59 ja oczywiście pójdę, nawet gdyby film miał fatalne recenzje c(: z czytej miłości do Jude Law'a ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
sexowna Re: Sherlock Holmes 20.01.10, 21:34 Ja oglądałam chłopak mnie wyciągnął i powiem szczerze, że się strasznie zawiodłam film w ogóle mnie nie wciągnął, wpletli tam wątki humorystyczne, które według mnie na tym całym tle filmu to kicha ja nie polecam a gusta są różne Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Sherlock Holmes 20.01.10, 21:45 fabuła mi trochę nie leży, ale aktorstwo na najwyższym poziomie. Chyba najbardziej mnie gryzie, że film jest bezsprzecznie nastawiony na sequel oraz fakt, że w Polskich kinach można zobaczyć wersje okrojoną filmu bez kilku fajnych scen. Najnowsza ekranizacja zrywa ze stereotypem Sherlocka dżentelmena, który stara się rozwiązywać konflikty bez użycia siły. Atutem jest również genialny Jude Law jako doktor Watson Odpowiedz Link Zgłoś