asiula39 20.01.10, 21:28 Wierzycie w to, że Pac nie żyje? Czytałam trochę o jego 'śmierci' i według mnie to ściema. a Wy co o tym myślicie? Wątek chyba tylko dla tych, co wiedzą coś na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reachel Re: Śmierć 2paca. 20.01.10, 21:35 Szczerze to niewiele wem o 2pac`u, ale moja przyjaciółka się nim interesuje. Wiec troche zdążylam się doinformować. Według mnie też to ściema i gościu poprostu miał dość chciał zejść ze sceny nie zauważony więc wybrał radykalny środek czyli swoją "śmierć" .Możliwe, że miał już dość życia na świeczniku i był zmęczony ciągłymi oczekiwaniami producentów i obecnością natrętnych paparazzi. Odpowiedz Link Zgłoś
madziorekmuah Re: Śmierć 2paca. 21.01.10, 14:12 hmm moj brat jest jego wiernym fanem i tez sadzi ze zyje..,ale czemu mialby symulowac swoja smierc?? wkoncu gruba forse zarabial na muzyce. Odpowiedz Link Zgłoś
twilight Re: Śmierć 2paca. 21.01.10, 16:17 Hym...ja juz dokładnie nie pamiętam o co chodziło ale czytałam kiedyś sporo na jego temat i też miałam wątpliwości ale że było to dawno nie pamiętam jakie Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Re: Śmierć 2paca. 22.01.10, 21:17 moim zdaniem Pac żyje sobie teraz gdzieś na Kubie i za parę lat wróci na scenę muzyczną i pokaże wszystkim 'gangsterom'' pokroju 50centa (którego berdzo nie lubię) co to jest prwdziwy rap. Odpowiedz Link Zgłoś