kristen_136 Re: Japoński rock. 23.01.10, 10:10 jak znajdą się jakieś fajne kawalki, to taak .! a tak na ogół to nie : P Odpowiedz Link Zgłoś
muffy_x3 Re: Japoński ROCK 23.01.10, 10:33 Jaaa słucham ^^ Dir en Grey, Miyavi, An Cafe, Maximum The Hormone . . . wszystkiego po trochu. x33 Odpowiedz Link Zgłoś
recenzentka Oczywiście TAAK!! 23.01.10, 10:59 Uwielbiam wszytko co Japońskie czy Koreańskie z rockiem sie jeszcze nie spotkałam bardziej coś w stylu HIP-HOP czy POP Moje ulubione zespoły;BIG BANG, FT Island, Super Juniors, Shinee, oczywiscie na czele z G dragonem Kocham Japonie i Japończyków za ich styl i ''dziecinność'' Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca Re: Japoński rock. 23.01.10, 10:47 nareszcie ktoś, kto lubi słuchać to co ja ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Japoński rock. 23.01.10, 11:05 Ja nie, ale w mojej starej klasie była dziewczyna, która się nim fascynowała Faceci z różowymi kucykami i w spódniczkach, taak ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulaxd Re: Japoński ROck 23.01.10, 12:12 Mój brat to lubi ale nie wiem czy nadal Waśnie kiedyś słuchałam tego An Cafe Ale nie są tacy bossccy ! Odpowiedz Link Zgłoś
karocha1z Re: Japoński ROck 23.01.10, 15:14 Kocham j.rock ! Najlepszy gatunek muzyki na świecie Polecam The Gazette . boscyy ;** JAPONIA rządzi! Odpowiedz Link Zgłoś
guelina Re: Japoński rock. 23.01.10, 11:25 nie słucham , ale chętnie posłucham . XD ( brzmi po polsku nie;dd ) Podacie jakiegoś wykonawce ? Odpowiedz Link Zgłoś
wiaatr guelina 23.01.10, 11:34 guelina napisał(a): > nie słucham , ale chętnie posłucham . XD ( brzmi po polsku nie;dd ) > Podacie jakiegoś wykonawce ? www.youtube.com/watch?v=viEFxNsB9nQ Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: guelina 23.01.10, 11:44 Ja skromnie uważam, że zespoły typu The GazettE czy An Cefe, są o prostu do bani. Mam coś tam na playliście z j-rocka, ale... Cóż, zdecydowanie wolę j-music. Odpowiedz Link Zgłoś
geeshawer Re: guelina 01.11.10, 01:12 temat już był ;/ tworzyłam już wątek bardzo dawno ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
arcia Re: Japoński rock. 29.01.10, 09:31 guelina napisał(a): > nie słucham , ale chętnie posłucham . XD ( brzmi po polsku nie;dd ) > Podacie jakiegoś wykonawce ? Jasne! Nightmare... Mają styl taki hm... Taki swój...xD Oryginalny...xD The gazette, Dir En Grey, SUG, Girugamesh, An Cafe, Glay Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 Re: Japoński rock. 23.01.10, 12:00 wow..jak zobaczyłam na kotku fotke an....zaniemowiłam a jeszcze bardziej kiedy tyle ludzi z kota słycha a najbardziej mnie zdziwiło to że nikt nie wypowiedzał typu:"j-rock to gó... jakich mało a chłopczyki to baby z tapeta na gebie w minówkach" wszystkie kometarze były bardzo kulturalne... o dziwo Odpowiedz Link Zgłoś
geeshawer Re: Japoński rock. 02.06.10, 23:22 No wow...ja założyłam taki wątek dawno temu... Odpowiedz Link Zgłoś
spontaniczna ; ) 23.01.10, 11:55 czasem słucham . najbardziej lubię Miyaviego . ; ) w ogóle kultura japońska jest bardzo fajna i ciekawa . ; D Odpowiedz Link Zgłoś
pyoon Re: JPOP! <3 23.01.10, 11:59 Może nie tyle co japońskiego rocka, ale japońskiego popu - jak najbardziej :33 Np. too <3 Uwielbiam ich angielski akcent. Jest taki... nie-angielski ^^. Zwłaszcza przy "Everyday and every time" to słychać :3 Btw, fajne anime. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
gusia23 Re: Japoński rock. 23.01.10, 12:00 Tak ja mam jedną piosenkę japońskiego metalu i jest świetny!<br /> Po mimo że nic nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
chochliczka Re: Japoński rock. 23.01.10, 12:04 Rocka słuchałam (bardzo lubie) a metalu nie miałam jeszcze okazji ale mam nadzieję że niedługo poznam jakiś fajny zespół japoński grający metal Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Japoński rock. 23.01.10, 12:06 Jak coś lubię to z reguły nie potrafię się nacieszyć, więc jeszcze coś dodam x3. Już nie jrock, a jpop - Mamoru Miyano. Może piosenki nadto ambitne nie są, ale głos mi się miło kojarzy^^. Odpowiedz Link Zgłoś
pyoon Re: Light 23.01.10, 12:23 So, kiedyś znalazłam na internecie fragment, jak Mamoru Miyano śpiewa czołówkę z Death Note'a, z Ourana i z... czegoś czego nie znam :x Zaraz, zaraz... *szuka* MAM! Dla własnego bezpieczeństwa zabezpiecz jakoś swoje głośniki >DD Co oczywiście nie zmienia faktu, że jest świetnym seiyuu i świetnie podłożył głos Lightowi, Zero i Tamakiemu :3 Poza tym, pewnie się wygłupiał ^^. Chociaż i tak wolę Juna *.* JUN, JUN, JUN! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Light 23.01.10, 12:28 Ja mam na kompie jedną jego piosenką: Be PC - czy coś takiego, ;3 Ale słuchałam resztę z jego płyty "break", to zwątpiłam xdd. Piosenkę chyba mam tylko dlatego, że właśnie udzielił głos takiemu draniowi jakim był Light i idiocie, jakim był Takami (no, chyba nie pomyliłam imion). x3 Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Light 23.01.10, 12:31 a propos filmiku: mimo ostrzeżenia, posłuchałam... Rzeczywiście, wg. mnie pokaleczył, ale i tak go lubię. x3 Odpowiedz Link Zgłoś
mmchan Re: Japoński rock. 23.01.10, 12:09 Ja słucham....np The Gazette albo High Night Coulor... Odpowiedz Link Zgłoś
alex23 Re: Japoński rock. 23.01.10, 12:20 Japońskiego nie słucham! nie podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Japoński rock. 23.01.10, 12:35 aaa. kiedyś kiedyś an cafe. innych jakoś mi się nie zdarzylo, na tamtych miałam... manię? Odpowiedz Link Zgłoś