wiaatr 22.01.10, 20:57 Wampiraci. Czytał ktoś ? Ja czytałam i kocham tę książkę. Są cztery części. W dwa dni przeczytałam wszystkie trzy. I tylko czwarta mi została. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mollyna Re: Wampiraci. 22.01.10, 21:07 Książka opowiedająca o przygodach Grace i Connorze- bliźniakach. Po śmierci ojca państwo odbiera im latarnię w której mieszkali z tatą. Rodzeństwo decyduje się na podróż po wodach (akcja rozgrywa się w 2500roku po potopie II) niestety spotyka ich sztorm i zostają rozdzieleni- Dziewczyna trafia na statek Wampiratów(na początku o tym nie wie), a chłopiec trafia do kapitana Molucco- sławnego pirata. zachęcam do przeczytania książki, o 4 część biłam się z bratem PS do tych co czytali: zszokował mnie fakt, że Lorcan znał Grace od początku! I cieszę się, ze w końcu są razem! Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Wampiraci. 23.01.10, 12:15 pan kolega ze szkoły to czytał, dla mnie bezsens. c: Odpowiedz Link Zgłoś
kiyoko13 Re: Wampiraci. 23.01.10, 19:42 Uwielbiam tą książkę wszystkie części przeczytałam.Lorcan najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
malinowa.lady Re: Wampiraci. 23.01.10, 21:15 Ja posiadam pierwsze dwie części. Bardzo mi się podobały Jednak pozostałych nie mam i nie czytałam. Odpowiedz Link Zgłoś