aab Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 21.06.10, 15:11 Czytałam wszystkie, teraz zabieram sie za "Drugie życie Bree Tanner".... Według mnie najlepsze jest "Zaćmienie" nie wiem dlaczego tak uważam, ale jakoś najbardziej mi przypadło do gustu... Choć inne też są boskie Ogólnie zabójcza Saga Odpowiedz Link Zgłoś
wonderland Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 21.06.10, 15:15 Ja przeczytałam wszystkie części i najbardziej spodobała mi się książka ` Przed świtem` bo była najbardziej ciekawa . Nie mogłam się od niej oderwac . ; D Odpowiedz Link Zgłoś
kingella24 Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 21.06.10, 15:19 ja planuję przeczytać chociaż ze dwie w wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
kikunia Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 21.06.10, 15:19 Przeczytałam wszystkie rok temu. Uważam że są dobre. Chociaż wole inne rodzaje książek. Najlepsza wg. mnie ostatnia część- Przed Świtem ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
mandarynka15 Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 21.06.10, 15:22 Wszystkie części są świetne, ale naj podobała mi się "Przed świtem" Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowanaa Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 21.06.10, 15:27 nie przeczytałam żadnej i nie obejrzałam Odpowiedz Link Zgłoś
happymoron_xdd Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 21.06.10, 17:33 ja przeczytałam pierwszą część i jakoś nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
nusiaczek001 Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 21.06.10, 17:38 Przeczytałam wszystkie i są niesamowite!! Jestem w nich zakochana. Na początku nie podobała mi sie 2 część ale jak pare razy przeczytałam to jest naprawde fajowska Odpowiedz Link Zgłoś
hektor18 Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 21.06.10, 17:41 oczywiście czytałam dwukrotnie i wszystkie są extra !!! nie umiem wybrać która mi się podoba najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
karolciaaa_x3 niee 21.06.10, 17:43 przeczytałam pierwszą i owszem musze przyznać że na początku cały czas o niej myślałam itp. ale szybko mi minęło , ta książka jest głupia ;c Odpowiedz Link Zgłoś
asia618 Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 21.06.10, 17:48 Czytałam wszystkie, romans dla nastolatek w sam raz. Uwielbiam Zmierzch, faktycznie jest trochę słodki, ale to tylko dodaje mu uroku. Najbardziej podobało mi się chyba "Zaćmienie" i moment pocałunku Jackoba i Belli Odpowiedz Link Zgłoś
inna__ Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 21.06.10, 17:57 czytałam, nie raz. :p najbardziej podoba mi się zaćmienie. [premiera za osiem dni] juhu. :d Odpowiedz Link Zgłoś
dora019 Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 22.06.10, 13:38 Oczywiście że czytałam wszystkie części i oglądłam 2, a 30 czerwca jadę już na 3 cześć . Podobały mi się wszystkie części oprócz ,, Księżyca w nowiu" bo było tam za mało Edwarda a za dużo Jacoba, choć nie twierdzę że ta cześć była głupia... Po prostu najmniej mi się podobała. A wszystkie części są genialne i trudno mi stwierdzić która najlepsza. I Saga Zmierzch. ;* Stephenie Meyer jest genialna! Jest najlepsza! Szacunek dla tak wybitnej pisarki! I Rob i Edward ! ** Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka163 Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 07.07.10, 19:24 =)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 22.07.10, 21:53 n i e . ogladałam za co xd Odpowiedz Link Zgłoś
brokatowa_ Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 22.07.10, 21:59 ja przeczytałam wszystkie części ) i najbardziej podobało mi się " Przed świtem " . wzruszyłam się wielokrotnie czytając to , ) Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 <3 22.07.10, 22:18 ja oglądałam Zmierzch, Księżyc w Nowiu i Zaćmienie, a czytałam Zaćmienie i Przed Świtem. teraz kupiłam sobie "Drugie życie Bree Tanner" + wszystkie 4 tomy i prze- czytam to wszystko. tak się cieszę, że książki w końcu wszystkie będą moje, a nie pożyczone od koleżanki. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: <3 22.07.10, 22:19 + moja ulubiona część to: 1. Przed Świtem. 2. Zaćmienie. 3. Księżyc w Nowiu i Zmierzch. (nie potrafię jakoś wybrać, która część jest lepsza. ) Odpowiedz Link Zgłoś
be_my_dream_xde Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 22.07.10, 22:25 czytałam wszystkie i są zajefajne ; DD najlepsza? hmm..trudno powiedziec wszystkie są fajne choc Księżyc w nowiu najmniej.. troszkę nudna..; pp Odpowiedz Link Zgłoś
lolka16 Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 22.07.10, 22:36 przeczytałam wszystkie części i najbardziej podoba mi się zaćmienie, bo jest dużo wilkołaków i scen walki xD Odpowiedz Link Zgłoś
swirjustysia Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 22.07.10, 22:45 No pewnie ze czytałam Mi najbardziej podobała się trzecia część ,, Zaćmienie" , ponieważ lubiałam te fragmenty gdzie był Jackob, Edward i Bella :d a zwłaszcza ten pierwszy pocałunek Jackoba i Belli jak go uderzyła Wesoło też było z tym łóżkiem w pokoju Edwarda Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mika1604 Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 22.07.10, 22:54 ja przeczytalam wszystkie i wszystkie mi sie strasznie podobaly;P 3 i 1 czesc przeczytalam 2 razy i chyba najbardziej mi sie podobaly wlasnie te wgl to trudno jest ocenic kora najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczna Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 23.07.10, 15:09 tak,czytałam wszystkie cześć Sagi Zmierzch.Hmm trudno określić, która mi się najbardziej podobała, ale chyba Księżyc w nowi bo tam dużo o Jacobie Odpowiedz Link Zgłoś
filofunek Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 23.07.10, 15:13 WSZYSTKIE przeczytałam, i wszystkie najlepsze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
fionaa Re: Czytaliście wszystkie części Sagi Zmierzchu? 23.07.10, 15:18 Czytałam wszystkie ale najbardziej podobała mi się pierwsza część Odpowiedz Link Zgłoś