stefaa 25.01.10, 12:34 Nie cierpię swoich okularów! Mam wrażenie, że mnie strasznie pobrzydzają ! I tu nie chodzi o ich wygląd, chodzi oto że są i musze je nosić! Rodzice zgodzą się na soczewki jak bd miała z 15,16 lat, a mam 13 ! .. Co zrobić by okulary jakoś lepiej na mnie wyglądały, albo chociaż żeby oczkaa wyglądały jakoś ładnie ? Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slodkiporanek Re: Okulary 25.01.10, 12:39 Musisz dopasować oprawki. Niekoniecznie chodzi mi o jakieś modne, tylko takie, by pasowały właśnie do cb - od tego dużo zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
annie__ Re: Okulary 25.01.10, 12:40 Nie nosze okularow ale moze zmień oprawe czy jak to tam sie nazywa ; D Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.swift Re: Okulary 25.01.10, 13:29 moja siostra kiedyś nosiła okulary i nadal powinna ma takie ładne oprawki szkła prostokątne plastikowe więc lekkie a ta część która utrzymuje je za uszami jest cienka i przeźrczysta więc wyglądają jak by ich nie było myślę że jeżeli musisz nosić okulary to powinnaś sobie wybrać takie oprawki jai będą dla cb wygodne pasowały do owalu twarzy itp a później za te dwa lata będziesz mogła już nosic soczewki ) Odpowiedz Link Zgłoś
orbit Re: Okulary 25.01.10, 13:31 ejj no .; C Może ty tylko masz takie wrażenie , ze cię pobrzydzają ? zapytaj się przyjaciółki, niech ci odpowie szczerze ,powiedz ze sie nie borazisz. Jeżeli miałas racje to : zmien oprawki. koniecznie . Oprawki muszą do cb pasować. Jeżeli nic nie znajdziesz- soczewki. Kupuj za swoje pieniądze, 60 zł na 3 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
edziu Re: Okulary 25.01.10, 19:59 Ja tez noszę okulary Wcześniej miałm takie delikatne i błękitne.... a teraz se kupiłam takie dość grube ale nie takie mega grube i wgl tylko takie średni i są koloru czerwonego. Myślę że dobrze dobrane okulary są fajne bo ja na przykład nie noszę już żadnych łańcuszków i tym podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
magic_girl13 Re: Okulary wiem co czujesz też tak miałam 25.01.10, 20:06 wiem co czujesz też tak miałam. Ja też noszę okulary i wiesz co... może uczesz się i sprawdź jaka fryzura bedzie ci z nimi do twarzy to działa. Jak tak zrobiłam i teraz jestem wyrywana przez chłopaków i to nie na jaja ;] Odpowiedz Link Zgłoś
werr Re: Okulary 26.01.10, 15:14 własnie, może najpierw popytaj co inni uważają.. a jesli jest aż tak tragicznie to poprostu zmien oprawki ja sama nosze okulary. i na razie wole je niż soczewki Odpowiedz Link Zgłoś
serena.x3 Re: Okulary 26.01.10, 15:16 Zmień oprawki . np. na takie jak mają Ray Bany Wayfarery . Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: Okulary 26.01.10, 15:20 o sorry, niedokładnie doczytałam temat ; P Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliee. eem. 26.01.10, 19:47 ja też mam nosić , ale kupie sobie chyba te nerdy całe , fajne sąą Odpowiedz Link Zgłoś
i_loff_nick Re: Okulary 26.01.10, 20:05 Nosze okulary to cię rozumiem ciężko coś zrobić, ale grunt to dobrze dobrane i ładne oprawki mam 15 lat i na soczewki mi się nie zapowiada. Ważne też się wysypiać bo okulary bezlitośnie podkreślają wory pod oczami Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: Okulary 06.02.10, 15:31 a jakie masz okulary. zmień sobie oprawki, do kształtu twojej twarzy. :q Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever odwieczny problem okularników 06.02.10, 19:16 mi tez mama nie pozwala na soczewki! mi tez sie wydaje ze wygladam okrropnie! i ze poszeza mi nos moze kup okulay z wiekszymi oprawkami ;>? Odpowiedz Link Zgłoś
aveglitchi Re: Okulary 07.02.10, 01:15 Kup sobie , teraz modne nerdy tylko wymień sobie szkła z zerówek na takie, które musisz nosić i po spawie. - , - Odpowiedz Link Zgłoś