zazu 26.01.10, 18:45 Wiem, że był już taki wątek, ale ja chciałabym żebyście pisały książki nie z rodzajów tych o problemach nastolatek, ale raczej bardziej fantasy, lub takie o jakimś wymyślonym świecie. Please piszcie!!!! To pilne!!!!! Z góry dzięki!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bells_cullen13 Re: Książka na ferie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.01.10, 19:44 Herbata Szczęścia, Córka Szklarki, Runy, Ulysses Moore ( jest tego kilka tomów ), Felix, Net i Nika ( też kilka tomów ), itp. ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
agie Re: Książka na ferie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.01.10, 20:11 "Intruz" - Stephenie Meyer jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś
fan_miley Re: Książka na ferie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.01.10, 19:50 Anne Rice '' Opowieść o złodzieju ciał'' zajebiaszcza .!. jestem w połowie Odpowiedz Link Zgłoś
zabax3 Re: Książka na ferie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.01.10, 19:54 wziełam sobie ' Pamiętnik Wampirów ' na ferie bo jestem ciekawa czy jest lepszy od tego supermega słitaśnego zmierzchu ;]]] Odpowiedz Link Zgłoś
i_loff_nick Re: Książka na ferie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.01.10, 19:56 fan_miley z tej serii co opowieść o złodzieju ciał jest też sporo innych ciekawych książek przeczytałam większość polecam Odpowiedz Link Zgłoś
demi__ Re: Książka na ferie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.01.10, 19:54 ` ja będę czytać , Pottera , bo na konkurs. ;d ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: Książka na ferie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.01.10, 19:56 Fantasy, o wymyślonym świecie.?? INTRUZ.!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdabanda Re: Książka na ferie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.01.10, 19:57 Jeśli lubisz horrory, polecam książki Stephen'a King Odpowiedz Link Zgłoś
misia_twilight Re: Książka na ferie!!!!!!!!!!!!! 26.01.10, 20:08 Zmierzch i kolejne części Odpowiedz Link Zgłoś
demuss_ Re: Książka na ferie!!!!!!!!!!!!! 26.01.10, 20:12 noo mojaa przekoochana Saga Zmierzch lub Pamiętniki wampirów x d albo też Opowieści z Narnii <lol2> lub Pamiętnik księżniczki ( najlepiej zacząć od jedynki ) Odpowiedz Link Zgłoś
fidzia97 Re: Książka na ferie!!!!!!!!!!!!! 26.01.10, 20:18 Hm... nie wiem czy mogą tego typu książki być : Ja czytam takie o nastolatkach i ich perypetiach Więc polecam : 'Apetyt na kwaśne winogrona' 'facet z prostą instrukcją obsługi' 'Sardynki...(są 3 cz. ) ' Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_136 Re: Książka na ferie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.01.10, 20:18 Haaa jak dla ciebie to : "Naznaczona" - zajebista niektórzy sądzą że lepsza od sagi "Zmierzch" i ją także polecam . : 33 "Zdradzona" - 2 tom z serii cyklu "Naznaczona" . . . i tyle . : d nie jestem czytelniczką książek ale akurat te przeczytałam . : 33 Odpowiedz Link Zgłoś
zazu Re: Książka na ferie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.01.10, 21:17 Ok, wielkie dzięki wszystkim Pzdr, ZaZu Odpowiedz Link Zgłoś