lissa. 27.01.10, 19:26 gwiazdunie.pl/szokujaca-wypowiedz-miley-cyrus-straci-mnostwo-fanow/ żal mi jej normalnie. to w końcu jaką ona gra muzykę ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanella Re: SCHOCK ! 27.01.10, 19:35 Och proszę, wierzysz w to? Ona nawet w swojej piosence wyśpiewuje imię Jay-Z, a a teraz mamy wierzyć, że ona nie wie kim on jest? Portal gwiazdunie to 98 % plotek i 2% prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 hahahaha 27.01.10, 19:41 Sama śpiewa o nim w tej pioseneczce party in de juesej i co ona popu nie gra??!!! to niby co?? Rock,metal?? Ale ona dziwna,widac że nie am na sc pomysłu Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: SCHOCK ! 27.01.10, 19:37 w "party in the ju-es-ej" ona śpiewa, że zabrzmiała piosenki dżejzi-ego i odzyskała radość życia. a to mała hipokrytka. :q Odpowiedz Link Zgłoś
koci97 Re: SCHOCK ! 27.01.10, 19:46 yyy... to co ona śpiewa jako hannah? nawet w jej serialu (o tym jak chciała zdać z biologii) to "oliver" odpowiedział Rico'wi jak on powiedział że to sławna gwiazda to "oliver" dał przykład Jay'a-z... dziwna ona jest ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
olgx Re: SCHOCK ! 27.01.10, 20:04 Niee raczej nie bo w końcu ona spiewa piosenke "Party In The USA" i tam jest "and the jay'z song was on" Odpowiedz Link Zgłoś
any.rbd Re: SCHOCK ! 27.01.10, 20:14 gwiazdunie to same plotki np. to Tekst linka ;p przeciez spiewa onim w piosence a tu niby nie wie kto to jest dajcie spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
lissa. Re: SCHOCK ! 28.01.10, 19:49 jak bym już to gdzieś słyszała żałosna wypowiedź odwaga ? haha Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo_mi Lissa . :D 28.01.10, 20:14 Ej mi sie ten link nie wyswietla mogła bys jakos dodac go jeszcze raz z góry dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: SCHOCK ! 27.01.10, 20:20 cóż ja jestem za tym że ona gra słitaśny metal :3 a w ogóle dziwna jest skoro gra, a nie wie co to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
zmiksowana Re: SCHOCK ! 27.01.10, 20:48 skoro się pytasz to Ci odpowiem ; ]] otóż, według mnie jej muzyka nie zalicza się do żadnego gatunku, chociaż .. chociaż nie .. powinniśmy to zakwalifikować do muzyki pod nieznaną nazwą, która nie robi nic innego, oprócz tego, że lasuje niewinnym dzieciom mózg Odpowiedz Link Zgłoś
razzo w każdym razie - nie jest to pop. ;d 28.01.10, 20:06 nie wiesz.? to rock, alternatywa, metal, country, hip hop, jazz, disco polo, punk, ska, soul, folk, blues, EMO i Bóg wie, co ona jeszcze gra. ;qq w każdym razie - nie jest to pop. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina chwila, chwila. 28.01.10, 20:15 może go nie znac. była na kotku wywiad, gdzie pytali, czemu akurat jest jay-z w Party in hte USA, a ona odpowiedziała `i don't know. i didn't write this`. więc może go po prostu nie znac, mimo iz o nim spiewa. co do tego gatunku to jednak troche przesadzila. przeciez gra pop. Odpowiedz Link Zgłoś
zjem_ci_kota Re: SCHOCK ! 28.01.10, 20:30 to się fachowo nazywa "disney'owski rock" Odpowiedz Link Zgłoś
other_ przecież ona gra rocka ! -,- 29.01.10, 12:27 oczywiści to wyżej to sarkazm / dla niewiedzących / nawet nie dziwię się , że nie zna Jay-Z , przecież ona uważa , że to ona jest jakimś bóstwem , a inni o 10000000000 razy lepsi od niej artyści jej nie obchodzą jej muzyka to nie pop ?? tsaa . a ja ją lubie . -,- w bajki ktoś wierzy ? Odpowiedz Link Zgłoś