dakota_ 27.01.10, 21:21 ja byłam na tym w teatrze ifilm też widziałam . jedno i drugie wspaniałe ; polecam ! nie mogę wybrać , może w teatrze bo tam było wszystko takie prawdziwe , ale upiór był brzydki nie to co w filmie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oleska940 Re: Upiór Opery - opera czy film ? 27.01.10, 21:26 nie byłam na tym nigdy ale w teatrze byłam na akademi pana kleksa i powiem ci ze w teatrze jest extra bo tam aktorzy graja odrazu Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Upiór Opery - opera czy film ? 27.01.10, 21:27 wiem , kocham teatr ale wiesz film upiór w operze był równy teatrowi . naprawdę . Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Upiór Opery - opera czy film ? 27.01.10, 21:29 Nie `Upiór Opery` Tylko `Upiór w Operze` - to tak btw ) W teatrze na tym nie byłam, ale oglądałam film, ten z 2004 roku. Zakochałam się w nim. Bardzo, ale to baaardzo mi się podobał Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Upiór Opery - opera czy film ? 27.01.10, 21:31 Można pisać tak lub tak . Napisałam Upiór Opery , bo tak też można . Odpowiedz Link Zgłoś
oola Re: Upiór Opery - opera czy film ? 27.01.10, 21:47 ja czytałam. świetne. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
zp.my Tutaj . 28.01.10, 18:15 oleska940 napisał(a): > nie byłam na tym nigdy ale w teatrze byłam na akademi pana kleksa i powiem ci z > e w teatrze > jest extra bo tam aktorzy graja odrazu Ja byłam na Akademii Pana Kleks i N aupirze w Operze w teatrze Roma . I serce mi stanęło jak zyrandol spadł.Oglądałam wczesniej film i było to w zupełnie innym momencie więc sie nie spodziewałam.O wiele bardziej polecam teatr , bo wszystko się przezywa.No ,ale nie ma Gerarda Butlera ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Upiór Opery - opera czy film ? 27.01.10, 21:46 Ja nie widziałam ani tego ani tego. I szczerze, dobrze mi z tym;o Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Upiór Opery - opera czy film ? 27.01.10, 21:48 żałuj ; xx ale zależy co kto lubi . Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Upiór Opery - opera czy film ? 27.01.10, 21:50 widziałam film. a właściwie to tylko skrawki. ale i tak trochę czasu od tego minęło. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_cullen Re: Upiór Opery - opera czy film ? 27.01.10, 21:49 dla mnie to i to jest wspaniałe Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Upiór Opery - opera czy film ? 28.01.10, 17:53 'upiór opery' to tytuł książki, więc o co tu się czepiać? ja wolę teatr, zwłaszcza kiedy grają go w Romie i Raoula lubię. [ale tylko jednego aktora go grającego] Odpowiedz Link Zgłoś
jd Re: Upiór Opery - opera czy film ? 28.01.10, 18:06 Ja oglądałam niestety tylko film. Dawno.. jakieś ok 9 lat temu.. Wspaniały był! Odpowiedz Link Zgłoś