blackout 28.01.10, 13:40 na przykład w szkole przy tablicy . ja nie wiem czemu , ale mam taki luz może dlatego że nasza klasa jest zgrana ale mam w klasie taką anię , boże jej się ciągle ręce tresą . dziwne to troche ....a z wami jak jest ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emm_ Re: Stresujecie się ? 28.01.10, 14:20 Nie, raczej nie. Przy tablicy jest pełny luz, gorzej tylko z tym, jak nic nie umiem. Odpowiedz Link Zgłoś
fabienne Re: Stresujecie się ? 28.01.10, 16:02 przed klasówką zawsze się boję że źle mi pójdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
majli. Re: Stresujecie się ? 28.01.10, 15:39 tak, i to nawet nie tylko przy tablicy... wystarczy, że wejdę do sali od matmy. Odpowiedz Link Zgłoś
meonow Re: Stresujecie się ? 28.01.10, 15:44 nie, przy tablicy nie xd nawet jak nic nie umiem..moze to dlatego, ze w mojej klasie są same nieuki ajak coś to zawsze podpowiedzą a potem sie cieszą jak głupki xd hah ja sie tylko stresuje jak mam coś recytowa yh..wtedy mi głos drży / Odpowiedz Link Zgłoś
gazowa Re: Stresujecie się ? 28.01.10, 15:50 nie. przy tablicy zupełny luz, nawet jak nie umiem troche się stresuje jak nie umiem na niemieckim, bo babsztyl się strasznie drze po nas jak coś nie umiemy przeczytać czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 Re: Stresujecie się ? 28.01.10, 15:53 jak nie umiem czegos przy tablicy to troche stresa mam xd ale zwykle nie mam stresa ;p jedynie na sprawdzianach sie denerwuje ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
bella5 Stresujecie się ? 28.01.10, 17:06 Ja zawsze nie ważne czy przy tablicy czy na klasówce nerwy mam jak nie wiem. Najgorzej jest jak mam coś opowiedzieć lub wyrecytować-totalne zaćmienie nic nie pamiętam. Denerwuje się nawet wtedy, gdy nauczyciel patrzy się na moją kartkę na klasówce lub mój zeszyt. Nie wiem czemu tak mam, ale mam i tego nie zmienię. Zazdroszczę tym którzy są tak wyluzowani podczas lekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: Stresujecie się ? 28.01.10, 18:27 Bardzo, łykam tabletki na uspokojenie ... Ale na serio, jak we wrześniu pani z fizy mnie pierwszą zapytała ( 1 gim.) to zasłabłam, ale wtopa, wszyscy takie oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
isabell Re: Stresujecie się ? 28.01.10, 17:00 ja sie boje tzw "zapowiedzianych występów". Jak wiem , że np. jutro mam coś wygłosić przed całą klasą tto sie stresuje.. Ale jak np. nagle pani powie "Iza do odpowiedzi" czy coś takiego to sie nie boje.. Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: Stresujecie się ? 28.01.10, 15:53 czasem owszem, ale nic nie dorównuje stresu przy jakiejś recytacji wiersza lub co gorsza występu przed całą szkołą! wtedy to aż głowa boli. Odpowiedz Link Zgłoś
weron Re: Stresujecie się ? 28.01.10, 16:00 Oczywiscie jak wystepujesz przy DWUSTU osobach to jak sie nie stesowac albo przy nowej klasie ale radze to robic dyskretnie, nie lejac w majteczki ;D Odpowiedz Link Zgłoś
nonamed Re: Stresujecie się ? 28.01.10, 15:53 nie żeby mi się ręce trzęsły, ale mam nerwowe nawyki typu poprawianie włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
pandzia Re: Stresujecie się ? 28.01.10, 15:54 ja się cała trzęsę nawet jak odpowiadam nie na ocenę. Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Re: Stresujecie się ? 28.01.10, 15:55 Nie, nie stresuje się.. Stresuję się tylko przed moimi występamii, jak dziś. ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
twilight Re: Stresujecie się ? 28.01.10, 15:55 Nie. Jeżeli mam się wypowiadać czy coś na forum klasy to spoko, totalny luz. Ale jakbym miała przed całą szkołą wystąpić to bym umarła ze zdenerwowania. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Stresujecie się ? 28.01.10, 16:00 Nieee raczej niee , oprócz na chemii , baba fajna i te pe , ale umie czasem komuś dowalić ... A gdy np. śpiewam na muzyce , to tak się trzęse że mam ochote się popłakać . x dd Odpowiedz Link Zgłoś
honest_ Re: Stresujecie się ? 28.01.10, 16:01 stresowałam się gdzieś w 4. klasie podstawówki, na przyrodzie. na polskim, oj taak. Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Stresujecie się ? 28.01.10, 15:58 taaak na matmie.. Nie dlatego że boje się że klasa zacznie się śmiać.. poprostu wszyscy boją sie baby z maty.. ona jest nie obliczalna.. osatnio wzieła taką jedną za ubranie i zaczeła takie teksty ; ' zajmij się nauką a nie! Jedynke ci wstawić! To na malowanie masz czas? a na nauke już nie?' aha warto dodać że wstawia pały co lekcje.. i jak tu się nie bać.. Odpowiedz Link Zgłoś
lousy11 Re: Stresujecie się ? 28.01.10, 15:59 raczej nie. Zależy czy umiem czy nie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
aveglitchi Re: Stresujecie się ? 28.01.10, 16:01 Nieee , zupełnie nic . - , - Noo tylko czasem jak wychodzę na scenę to czasem , troche się denerwuje ale ogólnie to po kilku minutach stres mija . Odpowiedz Link Zgłoś
eve_koneve Re: Stresujecie się ? 28.01.10, 16:05 To zależy jaka jest lekcja...? Moja klasa to raczej zgrana nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
bgirl Re: Stresujecie się ? 28.01.10, 16:06 ze mna tez tak jest, rece mi sie trzesa przy najmniejszym stresie, niektorzy tak maja ;p tylko ze z takich osob inni sie smieją i to nie jest fajne... Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: Stresujecie się ? 28.01.10, 16:08 Mi sie rece trzesa jak gram na gitarze.xd ale przy odpowiedzi raczej nigdy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
hikari Re: Stresujecie się ? 28.01.10, 16:08 Czasem. Na myśl o jakimś sprawdzianie z przedmiotu, z którego nie jestem zbyt dobra. Ale to normalne ^^. Odpowiedz Link Zgłoś
katu Re: Stresujecie się ? 28.01.10, 16:12 sprawdziany , kartkówki , tablica to luz . nie boję się , że mi nie pójdzie , co mi może zrobić nauczyciel ? właśnie nic ; d stresuję się dopiero wtedy , gdy patrzy się na mnie TAKI chłopak . XD Odpowiedz Link Zgłoś
kajkox Re: Stresujecie się ? 28.01.10, 16:09 `ja tez tak mam. jak mam isc do odpowiedzii to 'ranyy boskie'' ( . mimo ,że wszystko umiem to z odpowiedzi dostaje 1 . a ze sprawdzianu z tego samego materiału 5. ;DDD. sie jest głupim^^ T_T Odpowiedz Link Zgłoś
milka55988 Re: Stresujecie się ? 28.01.10, 16:10 na luzie , xd jaja sobie z nauczycieli robie i wgl ; D i łacham z ludzi ^^ , spontan ; **** Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Stresujecie się ? 28.01.10, 16:11 podobnie. c: szczególnie przy recytacji wiersza. zapominam całego tekstu. dosłownie. katastrofa. płakać mi sie potem chce, bo to jest silniejsze ode mnie. :c Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat stresujecie się . ? 28.01.10, 16:17 kiedyś strasznie. -,- masakra. ; / ale teraz wogóle, klasa jest zgrana itede. podchodze do tego na pełnym luzie. <3. u mnie w kl. takie trzy dziewczyny przed każdzym zapytaniem jąkają sie, trzęsą im się ręcę itede. łooj. ; > Odpowiedz Link Zgłoś
misia_twilight Re; Stresujecie się ? 28.01.10, 16:22 ogólnie to nie, nawet jak nic nie umiem, to klasa zawsze podpowiada najgorzej jest na chemii, ta facetka wychwyci każdy najdrobniejszy szept Odpowiedz Link Zgłoś
aleeex_ Re: Re; Stresujecie się ? 28.01.10, 16:54 ja mam zarąbiście . xd nie stresuję się ale za to robię się czerwona . dupa mnie to co dostanę ale koloru mojej skóry przy odpowiedzi nie umiem zmienić. na szczęście nie na wszystkich tak mam . tylko na niektórych ;d Odpowiedz Link Zgłoś
justyna. Re: Stresujecie się ? 28.01.10, 16:53 ` ja taak, niestety tak mam już. bywa ;d Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek11 Re: Stresujecie się ? 28.01.10, 16:57 ja zależy. Jak umiem to się nie stresuję ,a jak nie umiem to owszem Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: Stresujecie się ? 28.01.10, 16:56 Przed sprawdzianem czy coś- nie. Przy tablicy- taaak. Nie wiem czemu ;D Odpowiedz Link Zgłoś