emm_ Re: Zdjęcia na profilu. 28.01.10, 17:13 Ja nie daję. Po co pół świata ma wiedzieć, jak wyglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
halloweens_day Re: Zdjęcia na profilu. 28.01.10, 17:17 Wątpię w to ,że kiedyś dodam jakieś swoje zdjęcia. Wolę nie udostępniać swoich zdjęć w Internecie ;/ Ja już coś to mogła bym dodać zdj. jakiejś gwiazdy czy coś;D Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: Zdjęcia na profilu. 28.01.10, 17:18 wykorzystać ? co może się stać ? przerobią moje zdjęcie w foto-shopie i wrzucą do netu ? ależ prosze. boję sie tylko tego że mogą trafić do maniaka seksualnego i że ten będzie się przy nie masturbował ;p tylko nie rozumiem po co mam wstawiać zdjęcia gwiazd, wszystkie są już w necie. nie trzeba ich kilkanaście razy powielać. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiax33 Re: Zdjęcia na profilu. 28.01.10, 17:23 Z tym maniakiem mnie rozwaliło ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
natalia_ Re: Zdjęcia na profilu. 28.01.10, 17:28 tylko nie rozumiem po co mam wstawiać zdjęcia gwiazd, wszystkie są już w necie. właśnie o to chodzi, aby ich Nie wstawiać Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiax33 Re: Zdjęcia na profilu. 28.01.10, 18:17 Jakby co, no to swoją fotkę dodałam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Zdjęcia na profilu. 28.01.10, 18:29 Ja też , przełamałam się i dodałam. To już chyba na nk siedzi więcej pedofilii niż na kotku , nie ?Oni czyhają na Wasze foty -.-. Raz się żyje , przecież. :q Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Zdjęcia na profilu. 28.01.10, 19:25 miałam, ale już nie mam, trzy strony słit-komentarzy od emokidów, nie, dziękuję. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Zdjęcia na profilu. 28.01.10, 20:47 dodaję, bo czemu nie? nie bójcie się tak, pedofil nie zapuka wam w drzwi, ojezu. Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Zdjęcia na profilu. 15.02.10, 13:34 zdjęcia gwiazd są już wszędzie.. powtórzę się: jeśli chcecie zostać anonimowi, to zdjęć nie dodawajcie a zdjęcia siebie, to dobry pomysł. spokojnie, nie obawiajcie się pedofilii. c: Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: hmm... 30.01.10, 13:00 mam jedno swoje (to co, że mało realistyczne i mało podobne do mnie xD) i jedno na pokazanie moich.. "zdolności"? heh, raczej do oceny xD Photoshop rlz xD Odpowiedz Link Zgłoś
brukselka_ Re: hmm... 15.02.10, 13:22 Ja mam swoje...jedno... I ja się nie boję... Przecież na nk też są zdjęcia i co ... i jakoś się nie boicie (na nk można zapisać zdjęcia danej osoby na kompie !) To jest moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ * , * 15.02.10, 13:18 nie ma sensu wstawianie tysiąca zdjęć z internetu. chcecie się pochwalić kogo lubicie ? wchodzę na FOTKI i cały disnej staje mi przed oczami. rozumiem jedna, dwie, ale nie całe sesje. mam dwa swoje zdjęcia. czasem wykorzystują. kopiują i podają się za nie siebie. miałam tak kilka razy, aczkolwiek nie widzę w tym niczego strasznego. Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Zdjęcia na profilu. 15.02.10, 14:56 Ja swoje wstawiłam na chwilę i kto się załapał, ten zobaczył. Potem skasowałam, bo pewne obawy są. Odpowiedz Link Zgłoś