sexi.jb 30.01.10, 22:16 Nosicie stringi? Wygodne sa? Jakiego typu? Bo u mnie w klasie kilka dziewczyn nosi. A ja sie zastanawiam czy nie kupic ale sie wstydze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
secrets c ; 31.01.10, 15:57 ha ha ha . nie mam stringów . nie lubię mieć sznura w dupie -.- ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: dziwne pytanie.. 30.01.10, 22:31 Noszę, bawełniane najczęściej... Czy wygodne? Kwestia przyzwyczajenia Nie masz się czego wstydzić - jeśli chcesz nosić, to noś. Odpowiedz Link Zgłoś
olgx Re: dziwne pytanie.. 30.01.10, 22:34 Ja jak byłam mała to nosiałam i się chwaliła, ale w domu tylko hahaha jakby co. ale teraz nie nosze, no cos ty. w mojej klasie nikt nie nosi, a ja bym miala? ;DD Już to sobie wyobrazam przebieramy sie na w-f, a ja w stringach. haha. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: dziwne pytanie.. 30.01.10, 22:35 Ja noszę bokserki. Co do stringów to zdanie mam następujące: noszę ja tylko solary w białych kozaczkach z platynowymi włosami. Jak obraziłam to sory. Odpowiedz Link Zgłoś
sabb. Re: dziwne pytanie.. 30.01.10, 22:38 nie noszę, bo bym chyba nie wytrzymała. xDD nici w życi. xD Odpowiedz Link Zgłoś
selena_98 Re: dziwne pytanie.. 30.01.10, 22:45 sabb. napisał(a): > nie noszę, bo bym chyba nie wytrzymała. xDD nici w życi. xD Buhaha XD Dokładnie <żółwik> Odpowiedz Link Zgłoś
agusiasweet Re: dziwne pytanie.. 31.01.10, 16:17 O! dobre powiedzonko sabb ...ze śląska jesteś? (życi )...Zgadzam sie i to jak ... Tylko solary w różowych kiecach noszą Emmm...no bez obrazy dla nich Odpowiedz Link Zgłoś
jbmiley Re: dziwne pytanie.. 30.01.10, 22:42 hmm , spróbuj przez jeden dzień tak najlepiej bawełniane , no albo jakieś lepszej firmy . ja noszę ale nie non stop , np. w dzień wf , noszę bokserki . wstydzić sie nie ma czego , chyba nikt nie zagląda pod spodnie , chyba że chłopak , no ale to wtedy by mu się spodobało x,dd Odpowiedz Link Zgłoś
lucuch. Re: dziwne pytanie.. 30.01.10, 22:43 Hm. u mnie w klasie też pare dziewczyn nosi, choć ja sama nie używam. nie jestem do nich przekonana, a fakt, że coś wbija mi sie w dupsko nie jest fascynujący. ;D pozdrawiam. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: dziwne pytanie.. 30.01.10, 22:44 no kup sobie.. -.- hahaha. xd jaka głupia. xDD Odpowiedz Link Zgłoś
aszken Re: dziwne pytanie.. 30.01.10, 23:03 nie. ; ) sam fakt , że jakiś sznurek mi się w dupę wpina - nie jest za fajny. ; P Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: dziwne pytanie.. 30.01.10, 22:49 u mnie jest jedna. ale jesli rzeczywiście masz 12 lat, to uwierz, nie chciałabyś być jak ona. taka hop do przodu. no, chyba, że juz taka jesteś, skoro o stringi pytasz. to sobie rób co chcesz. ale ja nie radzę. :c Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: dziwne pytanie.. 30.01.10, 22:55 podpisuję się pod wypowiedzią kitty. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: dziwne pytanie.. 30.01.10, 22:57 Czyyy ja wieem , sama bym nie założyła ... Kiedyś moja koleżnaka na koloniach miała czerwonei w jakieś wzorki ... Chwaliła się nimi itp... i nadeszła czerwona noc < zabieramy noca wszystkie czerwone rzeczy > Wstajemy ... a Judyta < nazywa się tak > się wydziera że ktoś jej je zabrał potem musiała prosić by jej oddali .. ale smiechu było dużo ... Odpowiedz Link Zgłoś
ta_anka Re: dziwne pytanie.. 30.01.10, 22:55 ja nie chodzę i nie mam zamiaru. nie cierpie jak cos mi wchodzi w tyłek X D Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: dziwne pytanie.. 30.01.10, 23:13 Stringi już nie są na topie bejbe, Jak dla mnie to czysty obciach, gdy ktoś zakłada takie majtki, i sa one WIDOCZNE dla otoczenia. Urazy w psychice gwarantowane...;| Odpowiedz Link Zgłoś
pamilly Re: dziwne pytanie.. 31.01.10, 00:08 hehe, stringów można używać jak ci się nitka dentystyczna skończy ja nie nosze, bo nie potrzebuje może kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Tak.! 31.01.10, 00:11 Ja nosze, ale nie zawsze, czasami. I to wcale nie jest niewygodne. Tak sie mówi, że jakiś sznurek ci sie w dupe wpina, ale tak naprawde wogóle go nie czujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: dziwne pytanie.. 31.01.10, 00:18 nosze, ale te bardziej zabudowane nie nitki-wrzytki z Triumpha, i są dośc wygodne choć sądzę, że to kwestia przyzwyczajenia Odpowiedz Link Zgłoś
piano Re: dziwne pytanie.. 31.01.10, 09:44 Yyyyy... no... ten.... masz 12 lat? hmm... Tyle co ja No ale wiesz... nie uważasz ze to trochę dziwne w takim wieku?! Stringi (buahahaha) ? Jeszcze zdazysz je kupic ja radze Ci jak będziesz miała 18 lat A te Twoje kolezanki moga kłamać, pokazywały Ci? ;> :- P Sadze, że nie a rodzice by się zgodzili? ^^ Ne kupuj, dziewczyno to wstyd. W tyłek cienki sznurek i radocha? Daj sobie na luz Niech one sie męczą ze sznurkiem w tyłku Odpowiedz Link Zgłoś
sexi.jb ;/ ;/ ;/!!!!!!! 31.01.10, 15:44 Po niektórych wypowiedziach zrobiło mi sie smutno ponieważ mi nie chodziło o to żebyście mnie oceniały np. ze jestem głupia ;/;/;/ . zadałam tylko pytanie. Nie, nie jestem solara w białych kozaczkach. Jestem normalna dziewczyna, troche zagubiona bo nie chce byc gorsza od koleżanek. Zrozumcie to a nie smiejcie sie ! ;/ Dziekuje tym, którzy odpowiadali na pytanie a nie oceniali Odpowiedz Link Zgłoś
seline_ stringi. 31.01.10, 16:01 spoko maroko. słuchaj. rozumiem Cię że chciałaś się zapytać. I faktycznie. Nie wiem po co zaczęły Cię wyzywać. ;/ no cóż ... ^ a co do problemu. Raz kiedyś kumpele mi kupiły na gwiazdkę fioletowe stringi z koronką xd. Nigdy ich nie miałam i jakoś nie mam zamiaru xd. Ale mama mi kupiła zwykłe, takie sportowe bardziej. Wygodne dość, choć na początku musisz się przyzwyczaić. ;] Ale w sumie nie wiem po co one nam. xd Ja i tak rzadko kiedy je noszę xd. Jakoś mi nie potrzebne . xd ;* Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_16 yyyyy ?? 31.01.10, 15:55 HELOŁ MASZ 12LAT TAK ?? I CHCESZ NOSIĆ STRINGI ?? WIESZ ŻAL MI CIE !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
deadlyweaponsxo dziwne pytanie. 31.01.10, 15:56 ja nie nosze i się nie wstydze. to jest nie modne i pewnie nie wygodne. ja najlepiej w męskich się czuje. <uśmiech> . Odpowiedz Link Zgłoś
cosik Re: dziwne pytanie.. 31.01.10, 16:04 Nie noszę ale z tego co wiem to wygodne nie sa Odpowiedz Link Zgłoś
jedynastka Re: dziwne pytanie.. 31.01.10, 16:04 nie ja nie nosze;p moja koleżanka z klasy nosi, uważa się za wielka a wcale nie jest ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
stop_it Re: dziwne pytanie.. 31.01.10, 16:06 ja nosze jakos 3 razy w tyg i sa dla mnie wygodne ale na poczatku mnie troche denerwowaly.. ;p noi na wf-ie to troche krepujace jak sie laski dziwnie gapia xd Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: dziwne pytanie.. 31.01.10, 16:20 Nie noszę. Po co Ci takie cholerstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
zabax3 Re: dziwne pytanie.. 01.02.10, 11:46 tak,dziwne pytanie. nie nosze, po jaka cholere mi sznur w dupie? Odpowiedz Link Zgłoś
alexa10 Re: dziwne pytanie.. 01.02.10, 14:29 martusia_16 ma racje!!! ty?! takie małe dziecko co jeszce do podstawówki chodzi?!!! żaaaaaaaaaal...;/ mega mi cie dziecko żal i twoich koleżanek też;/ Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: dziwne pytanie.. 01.02.10, 14:34 ` nie noszę . a wgl. to czego sie wstydzić ? nikt ci do spodni nie zajrzy . : # no chyba że jak się na w Odpowiedz Link Zgłoś
yellow Re: dziwne pytanie.. 01.02.10, 14:38 faktycznie dziwne pytanie... ja nie noszę. zastanów się po co ci stringi?? tylko będzie ci w dupę zimniej;p;p (12 lat i stringi???) Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: dziwne pytanie.. 01.02.10, 16:27 yy NIE! i po co ci stringi żeby sie koleżankom pochwalić? je sie kupuje jak sie chce chłopakowi ładnie tyłek pokazać Odpowiedz Link Zgłoś
skasia Re: dziwne pytanie.. 01.02.10, 16:37 w mojej klasie jest kilka.jednej ciągle je widać i wygląda obleśnie.chłopacy się nawet z niej śmieją. Odpowiedz Link Zgłoś