Dodaj do ulubionych

Snowboard! :)

01.02.10, 13:50
Ok to tak, mam mały problem chcę nauczyć się jeździć na snowboardzie big_grin jazdę na nartach mam już opanowaną i są już przereklamowane tak więc postanowiłam zmienić je na snowboard, może któraś z was jeździ na desce i udieliłaby mi kilku wskazówek naoglądałam się już filmików na ten temat ale chyba najlepiej ćwiczy się w praktyce dlatego jak macie jakieś wskazówki porady to będe bardzo wdzięczna bo zależy mi na tym, jutro wybieram się na stokuncertain Z góry dzięki kiss
Obserwuj wątek
    • aleyka_ Re: Snowboard! :) 01.02.10, 13:57
      ja ci nic nie poradze ale sama tez chce się nauczyć jazdy na desce big_grinDD
      • pinky_love Re: Snowboard! :) 01.02.10, 15:51
        Myślę, że najlepiej gdybyś poszła z kimś kto umie jeździć tongue_out
    • alex_xandra snowboard 01.02.10, 16:06
      jazda na desce jest prosta, pod warunkiem, że zapomnisz o wszystkim czego
      nauczyłaś się na nartach. Jazda na snowboardzie wymaga zupełnie innej postawy,
      innego rozłożenia ciężaru ciała i balansu. Powinnaś zacząć od wybrania nogi
      przedniej . Najlepiej aby ktoś Cię popchnął i wtedy zobaczysz którą masz z
      przodu. Ewentualnie przypomnij sobie którą nogą ślizgasz się po zamarzniętej
      kałuży. Jak już się tego dowiesz będziesz wiedziała czy jesteś goofy czy regular.
      Ciężko jest wirtualnie kogoś nauczyć jazdy. Radzę po prostu ćwiczyć i nie
      zniechęcać się.
      A! I pamiętaj o dobrym wyborze butów i długości deski.
      pzdr
      A.
      W razie pytań: gg 19093319
      • britneyxd Re: snowboard 01.02.10, 16:11
        ja też się chcę nauczyć tak perfekt ale nie mam okazji... miałam jechać na zimowisko i tam
        miałam się uczyć ale mi się odechciało.... spróbuję na drugi rok tongue_out
    • marta. Re: Snowboard! :) 01.02.10, 16:16
      ja w ogóle nie umiem jeździć na nartach a co dopiero na snowbordzie < lol2 >
      chociaż też bardzo chciałabym się nauczyć ; ]]]
    • hana02 Re: Snowboard! :) 01.02.10, 16:17
      jak ty dopiero zaczynasz to raczej musisz poprosic kogos zeby cie troche pouczył!!!!smile i
      powodzenia w nauce!wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka