anitka749 01.02.10, 17:45 Spójrzcie co przed chwilą znalazłam : gwiazdunie.pl/selena-gomez-i-nick-jonas-sensacyjna-wiadomosc/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
razzo ;c 01.02.10, 17:51 (przykład fanki majli i nicka) ; nieeEeEEEEeee!!!!1111!!! ja cHceE ŻeEebyY oN bYyYł z MiLlllLeeeEeeyY. !!!!111111111!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_sel Re: Selena i Nick? 01.02.10, 17:51 nie wierze w to zbytnio ... na tej stronie gwiazdunie czasami widze takie kosmiczne wiadomości (ale nie zawsze) ale jesli chodzi o to ze się popłakała to może no sie wzruszyła czy cos ... chociaż no nie wiem ale razem raczej nie są Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek Re: Selena i Nick? 01.02.10, 17:52 A czyli jak Nicholas pójdzie z swoją koleżanką na spacer to, to jest już big love? -,- Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
zp.my Prosze was. 01.02.10, 17:54 Rany , to w showbiznesie juz nie mozna miec znajomych?I jakos w to nie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Selena i Nick? 01.02.10, 18:02 byłam dzisiaj z psem na dworzu, można to nazwać spacerem, czyli co z tego wynika? mamy romans. miło. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat niezłe to jest. -,- haah. x d. 01.02.10, 18:03 ,, kiedy Selena Gomez odrzuciła zaloty cudnego Justina Biebera, wszyscy byli pewni, że nie znajdzie ona już tak cudownego chłopaka '' ciekawe jakie zaloty ( . ? ) to, ze powiedział, że mógłby być ze słynnych osób m.in. z seleną . ( czy jakoś tak, dokładnie nie pamiętam ) . to takie zaloty . ? ,, dziewczyna pojawiła się na najnowszym koncercie Nicka i gdy chłopak śpiewał piosenkę Stay, Selena zalała się łzami (jest to informacja potwierdzona!) '' potwierdzona, że się popłakała. nie, że sa razem . prosze was . ! moze spiewając ' stay ' nick ma na mysli selenę, co jest nawet zrozumiałe. chodzi mi o tekst piosenki, ale bez przesady. myślałam zawsze, że plotki sa opierane na trochę większych faktach, niż ten. szkoda, myliłam sie . ; c Odpowiedz Link Zgłoś
slodziutka99 Re: -.- 01.02.10, 18:05 taa. wierzyć portalowi 'Gwiazdunie.pl' Świetnie.! Odpowiedz Link Zgłoś