Dodaj do ulubionych

Selena i Nick?

01.02.10, 17:45
Spójrzcie co przed chwilą znalazłam :
gwiazdunie.pl/selena-gomez-i-nick-jonas-sensacyjna-wiadomosc/
Obserwuj wątek
    • razzo ;c 01.02.10, 17:51
      (przykład fanki majli i nicka) ; nieeEeEEEEeee!!!!1111!!! ja cHceE ŻeEebyY oN bYyYł z
      MiLlllLeeeEeeyY. !!!!111111111!!!
    • sandy_sel Re: Selena i Nick? 01.02.10, 17:51
      nie wierze w to zbytnio ... na tej stronie gwiazdunie czasami widze takie kosmiczne
      wiadomości (ale nie zawsze) ale jesli chodzi o to ze się popłakała to może no sie wzruszyła
      czy cos ... chociaż no nie wiem ale razem raczej nie są smile
    • chrupek Re: Selena i Nick? 01.02.10, 17:52
      A czyli jak Nicholas pójdzie z swoją koleżanką na spacer to, to jest już big love? -,- Żałosne.
      • zp.my Prosze was. 01.02.10, 17:54
        Rany , to w showbiznesie juz nie mozna miec znajomych?I jakos w to nie wierze.
    • violet_ Re: Selena i Nick? 01.02.10, 18:02
      byłam dzisiaj z psem na dworzu, można to nazwać spacerem, czyli co z tego wynika?
      mamy romans. miło. ;*
    • lady_cat niezłe to jest. -,- haah. x d. 01.02.10, 18:03
      ,, kiedy Selena Gomez odrzuciła zaloty cudnego Justina Biebera, wszyscy byli pewni, że
      nie znajdzie ona już tak cudownego chłopaka ''

ciekawe jakie zaloty ( . ? ) to, ze powiedział, że mógłby być ze słynnych osób m.in. z
      seleną . ( czy jakoś tak, dokładnie nie pamiętam ) . to takie zaloty . ?
      ,, dziewczyna pojawiła się na najnowszym koncercie Nicka i gdy chłopak śpiewał
      piosenkę Stay, Selena zalała się łzami (jest to informacja potwierdzona!) ''

potwierdzona, że się popłakała. nie, że sa razem .
      prosze was . !
      moze spiewając ' stay ' nick ma na mysli selenę, co jest nawet zrozumiałe. chodzi mi o
      tekst piosenki, ale bez przesady. myślałam zawsze, że plotki sa opierane na trochę
      większych faktach, niż ten. szkoda, myliłam sie . ; c
      • slodziutka99 Re: -.- 01.02.10, 18:05
        taa.

wierzyć portalowi 'Gwiazdunie.pl'

Świetnie.!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka