koralowa Re: Markowi ludzie. 06.02.10, 18:25 `.Ja lubię markowe ciuchy, ale zawsze kupuje je na wyprzedażach ;33.A conversy to noszę, ale nie do szpanu po prostu trampki są bardzo wygodne ;>. Odpowiedz Link Zgłoś
rockowa noszę markowe ciuchy. 06.02.10, 18:32 przyznaję sie . nosze tylko i wyłącznie markowe ciuchy, ale nie po to aby zaszpanować, bo nie o to chodzi. raczej nie przypadają mi do gustu zwykłe ciuchy z nie markowych sklepów. nie jestem malowaną lalunią. mam taka możliwość drogich ciuchów i się tym nie chwale. a co do tego popisywania się to nie należę do takich osób , które lubią zwracać na siebie dużo uwagi. oczywiście czasem głośno się z koleżankami wygłupiam i śmieje ale nie w celu zaszpanowania. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
rockowa Re: noszę markowe ciuchy. 06.02.10, 18:34 p.s oczywiście nie kupuję ciuchów które mi sie nie podobają a mają markowy znaczek. np. adidas czy nike. ta opcja odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
16raspberry Re: noszę markowe ciuchy. 03.05.10, 15:42 rockowa napisał(a): > przyznaję sie . nosze tylko i wyłącznie markowe ciuchy, ale nie po to aby > zaszpanować, bo nie o to chodzi. raczej nie przypadają mi do gustu zwykłe > ciuchy z nie markowych sklepów. nie jestem malowaną lalunią. mam taka > możliwość drogich ciuchów i się tym nie chwale. > > a co do tego popisywania się to nie należę do takich osób , które lubią > zwracać na siebie dużo uwagi. oczywiście czasem głośno się z koleżankami > wygłupiam i śmieje ale nie w celu zaszpanowania. -.- WITAJ W KLUBIE, SIOSTRO <3 taaaa, bardzo mądry temat założyła, prawda? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
fruoo Re: noszę markowe ciuchy. 03.05.10, 19:22 16raspberry napisał(a): > rockowa napisał(a): > > > przyznaję sie . nosze tylko i wyłącznie markowe ciuchy, ale nie po to > aby > > zaszpanować, bo nie o to chodzi. raczej nie przypadają mi do gustu zwykłe > > ciuchy z nie markowych sklepów. nie jestem malowaną lalunią. mam taka > > możliwość drogich ciuchów i się tym nie chwale. > > > > a co do tego popisywania się to nie należę do takich osób , które lubią > > zwracać na siebie dużo uwagi. oczywiście czasem głośno się z koleżankami > > wygłupiam i śmieje ale nie w celu zaszpanowania. -.- > > > > WITAJ W KLUBIE, SIOSTRO <3 > taaaa, bardzo mądry temat założyła, prawda? ;p u mnie tak samo ;d według mnie ubrania ze sklepów nie markowych są z gorszego materiału i wgl. nie szpanuje że mam coś markowe. tak po prostu jest. a jeśli na nie kogoś nie stać to nie musi teraz odrazu pisać że każdy kto ubiera się w 'markowych sklepach' jest bee. to że niektórych nie stać nie moja wina i nie będę przez to kupować na targach. a nawet jak ktoś kupuje w szmatlandach (itp) to mnie to nie obchodzi. tu chodzi o to czy ktoś ma styl czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
olussiat Re: noszę markowe ciuchy. 03.05.10, 20:03 ja też noszę markowe ciuchy. ; D moich rodziców na nie stac, wiec czemu mam to sobie odmawiac? lubie chodzic w trampkach z conversa, bo sa wygodne i uwazam, ze takie zwykle trampki sa wiesniackie .; d lubie tez chodzic w rurkach i nie rozumiem porownywania ludzi, ktorzy chodza w markowych ciuchach do galerianek . tym dziewczynka, co tak uwazaja sie chyba cos w glowkach poprzekrecalo i sa zazdrosne ;d mam nadzieje, ze zmądrzejecie : ) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
strawberryjelly Re: Markowi ludzie. 06.02.10, 18:25 Mam koleżanke... ma kase i ubiera sie w markowych sklepach np. kupiła sobie ochydną bluze (tzn według mnie i innuch dziewczyn w klasie) tylko dlatego że byłą z nike. ale ogólnie jest fajna.. więc... zależy też od ludzi... ale ogólnie to mnie wkuszrzają takie osoby Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Markowi ludzie. 06.02.10, 18:28 No chyba raczej bywam markowa Kiedy założę coś nowego do szkoły to czuję się fantastycznie i lubię robić wrażenie na innych nowymi ciuchami Ale nie śmieję się żeby mnie inni zauważyli Odpowiedz Link Zgłoś
lagunabee Re: Markowi ludzie. 06.02.10, 18:32 A uważam że to czy ktoś jest "markowy" czy nie, to nie powinno wpływać na nasze relacje z tą osobą. Ja jakaś mega markowanie jestem. Sukces nie zależy od metki tylko od tego, jakimi jesteśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
angela4410 Re: Markowi ludzie. 06.02.10, 18:51 Ja ubieram to co mi się podoba i nie patrze czy to jest markowe czy nie. W końcu nie szata zdobi człowieka. kasia05034 czego zazdrościć? Ja ludzi nie oceniam po ubraniu. Odpowiedz Link Zgłoś
darkside91 markowe ciuchy 06.02.10, 18:29 hej. ja ubieram sie markowo nie chodzi o trampki czy cos z tym stylu. ubieram sie poprostu w stradivariusie, bershce, zarze, h&mie. do innego sklepu, a tym bardziej czegos typu osiedlowego sklepiku, badz jak w poznaniu deptaku, poprostu nie wchodze. i nie ponizam nikogo, wypraszam sobie. poprostu chce byc oryginalna i kocham mode. tyle Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: markowe ciuchy 06.02.10, 18:44 Też nie lubię takich osób. Mają spódnicę z house'a i już szpanują. ;d Ja nie jestem markowa. Raz na jakiś czas kupię bluzkę w housie czy croppie, czasami mam coś z lumpeksu, czasami starsze siostry kupują mi coś w Terranowie, ale zazwyczaj kupuję ciuchy w zwykłym sklepie, w moim małym miasteczku. To można powiedzieć, że są pół na pół markowe, bo z Moodo i Reportera (wątpię że słyszałyście) ;d, ale nie szpanuję. Buty także kupuję w zwykłym sklepie, z oxsy's czy McArthur, bo nie są drogie. A trampki... Mam ich dużo, ale nie z conversa. ;d Więc podsumowując: znana marka nie zawsze jest doceniana (przynajmniej przeze mnie) ;d stokrota. Odpowiedz Link Zgłoś
fairy_tale Re: markowe ciuchy 03.05.10, 10:29 darkside91 ja dokładnie tak samo i to moje ulubione sklepy ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
sonia07 Re: Markowi ludzie. 06.02.10, 18:32 Nienawidzę szpanerów, lansiarzy i innych tego typu ludzi, ale fakt, to właśnie oni zazwyczaj uznawani są za tych "fajnych". To oni zazwyczaj imponują co sprawia, że wielu ludzi próbuje ich naśladować. Myślę, że z tond ta sztuczność. Odpowiedz Link Zgłoś
darkside91 Re: Markowi ludzie. 06.02.10, 19:14 sonia07 napisał(a): > Nienawidzę szpanerów, lansiarzy i innych tego typu ludzi, ale fakt, to właśnie > oni zazwyczaj uznawani są za tych "fajnych". To oni zazwyczaj imponują co spraw > ia, że wielu ludzi próbuje ich naśladować. Myślę, że z tond ta sztuczność. jak juz wczesniej napisalam ja ubieram sie w markowe ciuchy. i wcale nie jestem wredna, nie wywyzszam sie. ale tego nie moge odpuscic. inteligencja ponad wszystko. moja droga zamiast wyklocac sie na forum, moze lepiej pouczyla bys sie jezyka polskiego. 'z tond' az zal jak sie takie cos czyta. a jezyk polski jest taki piekny.. ja uwazam, ze fajne osoby to przede wszystkim osoby inteligentne, ktore umieja sie ladnie po polsku wypowiadac ;] Odpowiedz Link Zgłoś
annie_vampire Re: Markowi ludzie. 06.02.10, 18:33 Ja ubieram się tak jak lubię, z mody wybieram te elementy, które mi odpowiadają nie dążę ślepo za modą Odpowiedz Link Zgłoś
kicia46 Re: Markowi ludzie. 06.02.10, 18:36 Ja noszę przeważnie markowe ubrania, ale nie dla szpanu, takie mi się podobają. Chociaż też czasami, choć rzadko kupię coś w takim "zwykłym" sklepie. Ten szpan markowymi ciuchami jest okropny, u mnie w szkole się tak zachowuje parę osób, myślą, że są najfajniejsze i każdy je lubi, bo mają całą najnowszą kolekcję Croppa. ŻENUA. Odpowiedz Link Zgłoś
anotherstrange Re: Markowi ludzie. 06.02.10, 18:36 No , ja też lubie markowe ciuchy ... ale nie szpanuje nimi ... rozwalają mnie tacy ludzie.. powiedzmy laska kupi sobie nową bluzkę .. wbija do szkoły i już wszystkim oznajmuje .. ohhh ahh .. mam nową bluzke z D&G za 2000 zł .. ahh ohh jaka to ja jestem zajebista ! Odpowiedz Link Zgłoś
kari17 Re: Markowi ludzie. 03.05.10, 15:09 ja, takie osoby spotykam tylko w filmach i czasem słyszę grupkę chłopaków jak oni kupują ciuchy i buty z nike... Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Markowi ludzie. 06.02.10, 18:37 noszę trampki i rurki. trampki kocham <3 najwygodniejsze jak dla mnie buty. w rurkach chodze, bo są dla mnie najwygodniejsze; czasem jednak zakladam normalne jeansy. jak ide gdzies ze znajomymi to smiejemy sie b. głośno, bo się opanowac nie możeny; wyglupiamy się etc. wiec nie wiem dokładnie na czym twoja wypowiedz polega. owszem, jest wiele dziewczyn, które noszą trampki dla szpanu. etc. szpan? nie lubię tego. ja nie szpanuję, ale wiem, że w moim otoczeniu dalszym ejst wiele takich osób. ale nie wszyscy są tacy i stwierdzenie 1 na 1000000 jest bardzo błędne Odpowiedz Link Zgłoś
paramore.x33 Re: Markowi ludzie. 06.02.10, 18:43 ' Noszę trampki, bo uwielbiam je. Są najwygodniejszymi butkami,moim zdaniem. Rurki? Uwielbiam. Niezewzględu na to,ze sa modne, poprostu lubie je,bo sa wygodne. c ; I niee. Nie szpanuje. Poprorostu lubie trampki, rurki. A to,że głosno sie smieje z znajomymi., to naturalne.. kazdy jak przebywa ' u swoich ' to sie smieje, wygłupia.. nieznaczy,ze szpanujemy.. ; x Odpowiedz Link Zgłoś
thespragniona Re: Markowi ludzie. 06.02.10, 19:24 paramore.x33 napisał(a): > ' Noszę trampki, bo uwielbiam je. Są najwygodniejszymi butkami,moim zdaniem. > > Rurki? Uwielbiam. Niezewzględu na to,ze sa modne, poprostu lubie je,bo sa wygod > ne. c ; > > I niee. Nie szpanuje. Poprorostu lubie trampki, rurki. > A to,że głosno sie smieje z znajomymi., to naturalne.. kazdy jak przebywa ' u s > woich ' to sie > smieje, wygłupia.. nieznaczy,ze szpanujemy.. ; x Nie rozumiesz, prawda? Ja też kocham te buty i spodnie, ale nie szpanuję. Napisałam, że "oczywiście" są osoby, które się nie mogą powstrzymać. Także, nie wszystkich osób się to tyczy. ; > Odpowiedz Link Zgłoś
estera102 Re: Markowi ludzie. 07.02.10, 12:56 teorytycznie nie trzeba się super wozic żeby sie wyróżnic ale w prawdziwym świecie niestety w większości przypadków tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
anahi011 Re: Markowi ludzie. 06.02.10, 18:39 markowe ciuchy są fajne ale niepowinno sie patrzyc na metkę tylko na to czy coś jest fajne albo nie Odpowiedz Link Zgłoś
cassie_1 Re: Markowi ludzie. 06.02.10, 18:41 Ja się ubieram w markowe rzeczy dlatego że je lubię nie psują się nie prują i według mnie jakość ubrań jest lepsza. Ale nigdy nie zdarzyło mi się wyśmiać kogoś że nie ma pieniędzy albo że go nie stać na to czy owo. Mam wiele koleżanek które nie stać na ciuchy Hilfigera, Benettona czy innych marek w które ja się zaopatruję ale zawsze nam się świetnie gada. To zależy od człowieka. Choć nie powiem że wystarczy przejechać się do Warszawy by każdy oblukał cię od stóp do głów i osądził czy jesteś człowiekiem godnym jego spojrzenia. Dlatego staram sie z takimi ludźmi nie zadawać. Ale chyba nie wszyscy którzy kupują trampki czy rurki to lanserzy? Chłopcy szpanują teraz równie często jak dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
hepsio Re: Markowi ludzie. 06.02.10, 18:45 znam takie osoby, mam nawet taką bliską koleżankę. lubię ją, ale wkurza na maxa. ostatnio sobie kupiła nowe nike i bluze z h&m. nie wiem czym się tu popisywać, ale luz. w tej bluzie chodzi przez tydzień tylko po to, żeby pokazać jaka jest świetna i skąd. z resztą w szkole jest sporo takich osób, strasznie mnie to odrzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
anotherdrama Re: Markowi ludzie. 06.02.10, 18:42 Sama mam opsesję na punkcie modnych ciuchów . Ale nie śmieję się na osiedlu , żeby je pokazać . Wystarczy je założyć ; ) Myślę , że to normalna sprawa . Odpowiedz Link Zgłoś
kikunia Re: Markowi ludzie. 06.02.10, 18:44 Ja osobiście wolę markowe ciuchy, ale nie dlatego żeby ktoś zobaczył metkę, ale dlatego ponieważ są dobre gatunkowo i podobają mi się : ) Wkurzają mnie ludzie którzy robią wszystko dla szpanu... a jeszcze gorsze są kopiary. Znam taką jedną. Ktoś zafarbuje włosy, ona na drugi dzień przychodzi z nowym kolorem włosów. Ktoś ma pomarańczowe sznurówki, ona też musi mieć... naprawde wkurzające to jest... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
inna.xd Markowi ludzie 06.02.10, 18:46 ja uważam że tacy ludzie po prostu mają z głową. Chociaż ja lubię markowe ciuchy to nie wytykam palcami że kogoś na takie ciuchy nie stać. Po prostu oceniam ludzi za ich charakter i osobowość a nie jak wyglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx.kiki.xxx Re: Markowi ludzie. 06.02.10, 18:48 yy.. pewnie będziecie mnie uważac. za głupą , plastikową lalę.. ale ten opis pasuje do mnie. ; ) sory.. nie wiedziałam ze to tak wygląda, ale nie stety taka juz jestem . ' gwiazda szkoły ' Odpowiedz Link Zgłoś
kate. Re: Markowi ludzie. 06.02.10, 18:49 Przecież nikt nie widzi metek Ludzie aby się wyróżniać zakładają markowe ciuchy - To prawda. Ale "markowe" czasem nie oznacza wcale "fajne" czy "wygodne". Ludzie robią to aby przede wszystkim popisać się swoją sytuacją finansową. Niekoniecznie wszyscy tak robią, niektórzy aby się wyróżniać zakładają po prostu dość oryginalne zastawy. Naturalnie nie popieram tego, aby chwalić się tak jak wcześniej napisałam swoją sytuacją finansową, ponieważ najzwyczajniej w świecie, niektórym ludzią robią tym przykrość Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Markowi ludzie. 06.02.10, 18:51 żal i tyle. Oo ja bym nigdy takiej tuniki czy bolerka nie założyła. nie podoba mi się to, a jest modne. (a może już nie?) ubieram się jak chcę i gdzie chcę. dużo ciuchów mam ze zwykłego sklepu. parę z Cropp' a czy coś. pozdro. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Markowi ludzie. 06.02.10, 18:55 Hmm..to rurki i skejty są jeszcze modne ; DD ??? Ja je ubieram bo je lubię..: ) A nie na siłe, lub dlatego bo każdy ma Wolę nosic to co mi się podoba! =D Odpowiedz Link Zgłoś
cookie_. Re: Markowi ludzie. 06.02.10, 19:00 Irytują mnie dzieci które się podniecają ciuchami na które je stać bo ich rodzice mają dużo kasy! Osobiście mam i lubię markowe ubrania, lecz nosze to co mi się podoba a nie to co jest w danej chwili modne i się nimi nie panosze! Odpowiedz Link Zgłoś
miley__xd Re: Markowi ludzie. 06.02.10, 18:56 Mnie wkurzają takie osoby, które MUSZĄ mieć markowe ciuchy. Pamiętam, że moja znajoma dostała od cioci dres. Nie założyła go ani razu, bo nie był firmowy ! Wg. mnie takie osoby chyba nie wiedzą co to jest bieda na świecie. Tyle dzieci nie ma się w co ubrać itp., a im jeszcze nie pasuje. Takie osoby są chore ! Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Markowi ludzie. 06.02.10, 18:57 naprawde macie czas denerwować się,bo ktoś nie ma swojego stylu?a co was to obchodzi? niech się każdy patrzy na siebie..czy napewno jest taki oryginalny jak mu się wydaje? zresztą są ludzie i parapety.ale to,że niektórzy ślepo podążają za modą nie znaczy,że muszą być bez mózgu,czy coś.ja osobiście jestem zdania,że markowe ubrania=porządne ubrania.nie warto bowiem wkładać kasę w coś co rozleci się po dwóch tygodniach.a ataki głupawki..miewa prawdopodobnie każdy Odpowiedz Link Zgłoś
grafikowa_ Re: Markowi ludzie. 06.02.10, 18:58 dla mnie też to jest żałosne, lecz ja lubię trampki, rurki itp. ale dlatego, bo mi się to podoba ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
luisi_x9 Re: Markowi ludzie. 06.02.10, 19:04 ja osobiście noszę tylko markowe ciuchy niektóre w szafie są nawet nie używane ale kupuję jak mi się podoba a nie tak jak napisałaś. xDD Odpowiedz Link Zgłoś
07tofik Re: Markowi ludzie. 06.02.10, 19:04 Mnie też strasznie denerwuje taki zachowanie . Ludzi przecież nie ocenia po tym co noszą i jak się ubierają. Oczywiście można zakładać sobie takie ubrania, ale nie mówić, że się jest lepszym od tych co nie mają pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
alisou Re: Markowi ludzie. 06.02.10, 19:09 Ja ubieram się mniej więcej tak, ale mi się to podoba. Owszem nie wymyśliłam sobie sama takiego stylu. Pokazane to było w piśmie, spodobało mi się i teraz tak się ubieram. Lecz wcale nie próbuję tym 'szpanować'. Nie śmieję się głośno, ani nic z tych rzeczy. Cenię naukę, uwielbiam czytać i oglądać anime i horrory. A takie ubrania, z markowych sklepów ubieram, bo lubię się czuć dobrze i wartościowo. Choć owszem, są osoby, które zachowują się tak, jak opisałaś. Mnie też to denerwuje. I zresztą nie tylko to. Jest jeszcze kilka innych zachować takich osób, jak choćby sto zdjęć od góry. Irytuje mnie niesamowicie. =' Odpowiedz Link Zgłoś
zosienka Re: Markowi ludzie. 03.05.10, 09:23 eeem ja rozumiem że są takie osoby które naprawdę się popisują lansują i może są trochę wkurzający ale co w tym złego ?? ja też lubię się ubierać markowo no i co z tego ?? myślę że każdy czasami lubi się wylansować albo popisywać taka już człowieka natura Odpowiedz Link Zgłoś
ann_95 Re: Markowi ludzie. 06.02.10, 19:06 mnie też to strasznie wkurza i zupełnie się z tobą zgadzam a wg mni, żeby się wyróżniać to trzeba umieć dobrać dodatki, np jakiś szaliczek, czy kolczyki i bransoletki nie ważne czy ma się markowe ciuchy, bo i one często są ochydne !!! czasem wolę kupić jakąś tanią rzecz z ciucholandu niż z Croppa czy H&M Odpowiedz Link Zgłoś
xnewdayx żalll temat 06.02.10, 19:10 Boże.. ale temat.. Mi ojciec kupuje w stanach markowe ciuchy (czasem) a to że w nich chhodze to wiadomo, są modne i jest fajnie i w tym się teraz chodzi - ale nie dla szpanu po prostu jak mam coś fajnego to czemu mam nie ubrac? głupie by to było, a wygodnie mi się w majtkach samych chodzi a przecież na ulicę tak nie wyjde -.- Odpowiedz Link Zgłoś
mileysfan Re: Markowi ludzie. 06.02.10, 19:10 mi tez to sie nie podoba wiele ludzi jest takich ktorzy sa normalni ani nie wiadomo jacy dziani ale tez nie biedni ja do nich naleze przyznaje ze lubie sie chwalic ale to z podniecenia i nie w taki sposob ja mam ciuchy z jakis zwyklych butikow Odpowiedz Link Zgłoś
justina12 Re: Markowi ludzie. 03.05.10, 08:59 ja uwazam ze moze troche popisuja sie tacy ludzi i mnie wkurzaja. alr np. ja chodze w rurkach i trampkach, poniewaz mi sie podobaja . i nie zawsze jest tak, ze ktos modnie ubrany jets glupi. Odpowiedz Link Zgłoś