Dodaj do ulubionych

Markowi ludzie.

• maitusia15 Re: Markowi ludzie. 03.05.10, 10:05
      mi też się to nie podoba... chodzi mi o to że ci ludzie tyle pieniędzy dają na
      te ciuchy i to jest głupie.. mi na przykład byłoby szkodasmilebig_grin
      big_grin
    • megi11111 Re: Markowi ludzie. 03.05.10, 10:10
      No niestety zgadzam się z wami xd ; d
      Nie tyle że chodzą bo jest taka moda tylko że się tym podniecają (szpanują przed innymi)
      albo jak ubierają się w bardzo drogich spodniach po to by zaimponować innym xd
    • smietanka markowi, bla bla bla. 03.05.10, 10:10
      u mnie w mieście jest za wiele takich osób, po prostu mieszkam w najbogatszej
      gminie w polsce, i dużo osób tu ma kase itp .
      tutaj boże, wolałabym już mieszkać w biednym miasteczku, a tu...
      dziewczyny śmieją się "te markowe" z tych co kupują w second-handach.
      albo jedna ma coś nieładnego, bo naprawdę nie ma pieniedzy.
      dla mnie to jest niernormalne.
      czasami chcę żeby zamieniły się życiem z tą, co naprawdę nie stać.
      niestety w moim mieście ludzi ocenia się po czym noszą na sobie, a nie po tym,
      jakie są...
    • diana_rose Re: Markowi ludzie. 03.05.10, 10:14
      to żałosne! mało ludzi w mojej szkole stara się być oryginalnym, wszyscy chcą
      być modni i 'słitt'.
    • nickiblack Ubrania i zachowanie 03.05.10, 10:15
      Popatrz na to z innej perspektywy...
      Są ludzie także którzy ubierają się w drogie markowe ciuchy, bo to nie jest od nich zależne
      lecz od ich rodziców.I te osoby zachowują się normalnie.
      Mogę Ci powiedzieć na własnym przykładzie... moi rodzice mają dość kasy i noszę ciuch z
      takich firm jak :
      -Tommy Hilfiger
      -Mexx
      -Fracomina
      -Olsen
      -Calvin Klein
      -Bandolera
      -Lacoste
      -CC
      -Hugo Boss
      I wiele innych... .
      Są to marki najdroższe na całym świeci, a jednak nie wywyższam się tym i zachowuje się
      normalnie jak na nastolatkę przystało, więc proszę cię nie oceniaj ludzi z góry...tongue_out

To że są tacy ludzie to wiadomo, ale połowa z nich nie ubiera się "markowo" tylko udaje ...
      udaje dla szpanu, żeby się pokazać.

Pozdrawiam big_grin
      • thespragniona Re: Ubrania i zachowanie 03.05.10, 10:41
        Gdybym nie znała takich ludzi, nie byłoby tego wątku. Nie oceniam ludzi z góry,
        ale po prostu widzę ich zachowanie i już wiem, że są pustymi idiotami. Co do
        tych firm, to te ich ubrania są bardzo fajne, mam parę. Cóż, mieszkając w
        Londynie można się czegoś spodziewać. Tutaj raczej nie ma takich szpanujących
        osób, chociaż jest taka jedna lafirynda; barbie girl. Nienawidzi mnie za to, że
        jestem Polką, ale tez ubiera się jak jakaś Doda o.O
        • krytyczka Re: Ubrania i zachowanie 03.05.10, 23:21
          z ostatniej chwili. Doda to najlepiej ubrana polska gwiazda. pogódź się z tym skarbie.
          to, że w przeszłości było źle to nic. liczy się co tu i teraz. radzę najpierw się uzbroić,a
          dopiero później strzelać.
          • thespragniona Re: Ubrania i zachowanie 15.05.10, 08:48
            Hahah. W takim razie róż, to super kolor, twoim zdaniem tak? Jakoś ostatnio
            Polska mnie nie teeeen, w mojej okolicy są dużo bardziej interesujący ludzie,
            niż tam. Masz jakiś problem? c:
    • cyrusmiley Re: Markowi ludzie. 03.05.10, 10:26
      Ja osobiście lubię ubierać się w markowe ciuszki wink)
      ,ale nie dla szpanu 'chodź też znajdzie się jakiś procent,że chce poszpanować'
      Ale nigdy nie podeszłam do jakiejś dziewczyny i nie zaczęłąm się śmiać jej prosto w twarz
      jak wygląda xdd
      Zauważyłam również ,że chłopacy też lubią poszpanować xdd
      np. bluzką z jakiegoś zespołu czy coś ;PP
      chodź lubię jak posiadają takie buzki xdd
      POZDRO ;P
    • angel1117 Re: Markowi ludzie. 03.05.10, 10:28
      hahaaha...znam taki przypadek dziewczyny i to bardzo dobrze to moja koleżanka z
      klasy z podstawówki..ubiera się tylko w to co jest modne...umawia się z
      chłopakami starszymi o 3 lata znanymi w sql żeby tez w niej zasłynąć...to
      strasznie głupie i wgl. jak sie śmieje to wszyscy sie patrzą ona ma taki
      piskliwy i głośny śmiech że zawsze się wszyscy gapią...nie cierpie takich
      ludzi..wkurzają mnie strasznie...no ale cóż nie można zmienic większości ludzi
      trzeba się trochę z nimi pomęczyć smile
    • natka41 Re: Markowi ludzie. 03.05.10, 10:30
      mniee nieraz też to wkurza, : /
      ale czy jak ktoś nosi rurki i trampki to znaczy że od razu musi szpanować confused
      nie. inni po prostu mają już taki styl. : )
      i z tymi emocjami to też prawda. ; P
    • marta131 Re: Markowi ludzie. 03.05.10, 10:32
      Właśnie wiem cos o tym to jest moim zdanie głupie . Tak tak sie popisuja i chca by kazdy
      zwracał na nich uwage bo na przykład one sie ubierają w " adidasie" a inne na rynku takie
      osoby sa chamskie i mi sie tro nie podoba
    • rockville. Re: Markowi ludzie. 03.05.10, 10:32
      Oj, tak. Znam wiele takich dziewczyn. Kolorowe buty za kostkę, bluzy z jakimś
      cekinowym napisem i rurki. Pamiętam jak niedawno był szał na alladyny i
      arafatki. Wszyscy wyglądali prawie tak samo.. Ja się tym nie przejmuję, kupuję
      tylko to czego potrzebuję i co mi się podoba.
    • martynka111 Re: Markowi ludzie. 03.05.10, 10:36
      oj węź z takimi ludźmi nie warto się zadawać. ja chodzę do 2 klasy gimnazjum i
      normalnie się zachowuje ale jak patrze np. na takie dziewczyny z podstawówki to
      nie wiem czy śmiać się czy płakać. podeszła do mojej kumpeli jedna taka z której
      całe gimnazjum się śmieje i zaczęła wyśmiewać ją bo mała czarną bluzkę z napisem
      ,,S.O.S.". powiedziała że tak się ubierają wieśniaki. a sama była ubrana na
      różowo jak jakaś słodka idiotka (i coś jeszcze powiedziała ale nie pamiętam).
      gdy to powiedziała cały korytarz razem ze mną zaczął się z niej śmiać a potem
      zaczęła w kiblu ryczeć i nakablowała do swojej matki. co za umysł
    • spongebob. Re: Markowi ludzie. 03.05.10, 10:40
      bardzo nie lubię takich ludzi. chcą się tylko popisać ilością w portfelach (niekoniecznie
      swoich, ich rodziców) a nie tym co mają lub czego nie mają w głowie. śmianie się z kogoś
      dlatego, że nie stać go na markowe buty z Lacoste'a lub koszulę od Tommego Hilfigera, to
      świadczy tylko źle o tej osobie.
      dla mnie klasa to człowiek, który ma pieniądze, ale się z tym tak nie obnosi.
    • euforia_ Re: Markowi ludzie. 03.05.10, 10:46
      racja, wkurzające to jest i tacy ludzie są w ogóle fałszywi.. liczą się tylko
      pieniądze
    • kateuskax3 Re: Markowi ludzie. 03.05.10, 10:46
      oni wybierają kim są i nikomu nic do tego. ja też lubię się dobrze i modnie
      ubrać, ale nie dlatego, że każdy chodzi tak ubrany, tylko dlatego, że mi się to
      podoba. niektórzy chcą zaimponować, ale wtedy nie należy zwracać na to uwagi. ;*
    • pati23 Re: Markowi ludzie. 03.05.10, 10:48
      Ja też nie lubię takich ludzi...np. mam taką koleżankę w klasie która kupuje w
      Reporterze no i jak wiadomo Reporter zmienił nazwę (nie pamiętam na jaką) a ona
      wykłuca się z nami , że to tylko nazwa kolekcji !! Bo przecież ona wie najlepiej
      bo ona tam kupuje...ona mało rzeczy wie np. nie wie kto to Robert Pattinson i
      Zmierzch....Ja kupuję markowe rzeczy no ale tylko takie co mi się podobają !! I
      nie chwalę się na całe osiedle nimi !!
    • joasiiaa Re: Markowi ludzie. 03.05.10, 10:48
      u mnie w mieście właśnie ci 'markowi' są kulturalni, nie siedzą pod blokiem, nie
      wrzeszczą.. a ci co ich właśnie opisujesz to są tandeciarze z bazaru .. suspicious o
      tych tandeciarzach to nic nie sądzę.. nie traktuję ich poważnie. są dla mnie jak
      powietrze.. to są chamscy pozerzy.. nie warto na nich patrzeć.
    • popgirl Re: Mi to się podoba =] 03.05.10, 10:50
      Ja tam lubię chodzić w trampkach , rurkach no a do tego jakaś fajna bluza . smile
      No ale ja się tym nie popisuję tylko lubię w tym chodzić kiss serce kwiat
    • aguskaa_ Re: Markowi ludzie. 03.05.10, 11:02
      jak mają kasę, to niech kupują. ich sprawa.
      no ale jeżeli szpanują tymi ciuchami, to strasznie mnie to wkurza.
    • doma253 Re: Markowi ludzie. 03.05.10, 11:04
      Masz rację...Jest mnóstwo takich ludzi..
      Mam taka kumpele, co nosi wszystko, co jest modne i kiedy ją zapytałam ją czy gdyby
      modne były rzeczy osrane na wierzchu, powiedziała, że oczywiście..
    • rockamnka_xdd co ja o tym sądze.. już mówie 03.05.10, 11:05
      hahaha przecież ten kto gustuje w trampkach i rurkach nie koniecznie musi sie
      mówić o nim że ubiera się "markowo" teraz taki wystrój preferuje prawie że
      każda dziewczyna na świecie. Jeśli już chodzi o takich pieprzonych pozerów, co
      starają się za szpanowac swoim rówieśnikom i nie tylko to już jest kompletna
      żenada, takich przyjebów w Polsce nie brak ale ja staram się nie zwracać na
      nich uwagi, przechodze obojętnie, pewnie nawet nie zdają sobie sprawy jak
      żałośnie przy tym "szpanie" wyglądają.. szczerze ja też ubieram się w tym
      nowoczesnym stylu więc może nie powinnam tego komentować, ale jeśli włożę
      fajne ciuchy to jeszcze żadna katastrofa, kompletne bleee haha to dopiero
      następuje wtedy jak ten ktoś "markowo udany" szpanuje tym co na sobie ma i
      próbuje się podlizać nie to że płci żeńskiej ale i oczywiście męskiej... hah,
      jeśli Cię to serio wkurza nie zwracaj po prostu na takich uwagi, a jeśli taki
      ktoś zwróci Ci uwage to albo puść to płazem, albo normalnie zmieszaj go z
      błotem i oceń jego całokształt na głos przy innych cool
    • themelody Re: Markowi ludzie. 03.05.10, 11:09
      Mam takie na co dzień obok siebie. Ja np. noszę rurki i trampki, bo mi się
      podobają, a np te ostatnio pożądane adidasy za kostkę mnie nie kręcą. Czyli nie
      lecę za modą xdd Ale wracając, do szału doprowadzają mnie owe 'koleżaneczki',
      które gnoją wszystkich gdy tylko zauważą, że ktoś ma coś z tandety. I
      ostentacyjnie obgadują, i śmieją się mierząc mnie wzrokiem.
    • koaal Re: Markowi ludzie. 03.05.10, 11:09
      ja też się tak ubieram , ale tym nie szpanuje . ; o

ale wkurzają mnie tacy ludzie co jak se np. conversy
      ubiorą to się lansują , jakby to nie wiadomo co było .
    • sincere no cóż 03.05.10, 11:16
      mnie nie obchodzi o to jak się ktoś ubiera, bo to jego sprawa. wink
      bardziej wkurza mnie to, że idą takie barbie ulicą i robią z siebie idiotki, bo myślą, że to fajne i
      na topie.indifferent
      mnie samej zdarza się wybuchnąć nagle śmiechem, ale zaraz się uciszam, a nie śmieje się co
      chwilę z rzeczy, które nie są zabawne ii ,,O Boże jaka ja jestem głupia, hahahaha" sciana
    • lady_cat Markowi ludzie. 03.05.10, 11:17
      ooj, nawet nie pamiętam czy wypowiadałam się już tu . ; >

generalnie nie ma nic w tym złego, że ludzie lubią się lansować, ładnie ubierać itd. sama
      kupuję ciuchy w sklepach typu cropp, butik, nike, reserved itd. ale kiedy wyśmiewają się
      już z tych ' gorszych ' to jest chamskie. ale kiedy widzi się dziewczynę w moim wieku w
      struksach i np. czerwonej, welurowej bluzie to nie można się nie smiać. przeciez już na
      lumpexie można lepsze kupić ciuchy.

a to, ze ktoś chodzi w rurkach, trampkach to jaki lans ? c ;
      nie rozśmieszaj mnie. ; 3
    • zazdrosnakredka tutututu. 03.05.10, 11:19
      Ja sama zakładam markowe ciuchy, jeżeli chodzi wam o H&M czy New Yorker. Mam
      nawet kilka rzeczy od jakiś znanych projektantów, ale nie uważam, że jest to
      jakiś szczególny powód do dumy.
      Mam koleżankę, która kolekcjonuje torby od L.Vuitton a gra w tenisa i ciągle
      siedzi w czołówce w naszej grupie wiekowej, więc za każde 1 miejsce na turnieju
      dostaje torbę. Ale zachowuje się normalnie - zero szpanu. Po prostu zakłada, bo
      lubi.
      Za to w mojej szkole większość dziewczyn nosi markowe ubrania i połowa z nich
      'lansi' się tym. To bardzo głupie. Ale mamy jedną taką ' lansiarę ', całkiem
      ładna tyle że chamska i nie wychodzi jej to na dobre....
      Moim zdaniem dziewczyny w markowych ciuchach to tak jak te bez markowych
      ciuchów. Gorzej gdy zaczynają szpanować. Wtedy robi się nieprzyjemnie. smirk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka