Dodaj do ulubionych

Wierzycie w koniec świata? Bardzo ciekawy tekst!

• oliiviia 3797 r. and moje wypracowanie. 04.02.10, 09:41
      Ok po przeczytaniu tego nadal nie wierze w koniec świata. Ale zaciekawiło mnie jedno;
      Przepowiednia Baby Vangi
      , a mianowicie interesuje mnie sam koniec tego "rozdziału" smile
      "Koniec świata zdaniem Vangi poprzedzi wielkie zlodowacenie. "Przed dniem ostatecznym
      wszystko pokryje wielki lód". Zanim to się jednak stanie, ludzkość wyniszczą choroby, głód
      i wielkie katastrofy naturalne. Wyginie wiele gatunków zwierząt i roślin. Zdaniem Vangi
      zanim nastąpi koniec świata część ludzi opuści Ziemię i uda się na "inną planetę".
      Interpretatorzy sugerują, że nastąpi to w roku 3797. "

Nie mogłam w to uwierzyc. Ostatnio na języku polskim mieliśmy napisac opowiadanie
      dotyczące przyszłości. Ja oczywiście nie byłam przygotowana i wymyśliłam coś na
      poczekaniu. I moje wydarzenia działy się właśnie w roku 3797 na innej planecie. xD
      • eweluna97 Re: 3797 r. and moje wypracowanie. 04.02.10, 09:59
        nie wiem , ale i tak tego nie dożyję ; p
    • pauula Re: Wierzycie w koniec świata? Bardzo ciekawy te 04.02.10, 10:10
      bartek9011.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?37699
      Tu jest więcej takich przepowiedni !
      a j w to nie wieże x d
    • i_love_th Re: Wierzycie w koniec świata? Bardzo ciekawy te 04.02.10, 10:14
      buhaha bardzo śmieszne srutututu jasne. obśmiałam sie. już to widze ja zwierzęta sie pocą
      krwią
      • rosalie Re: Wierzycie w koniec świata? Bardzo ciekawy te 04.02.10, 10:21
        koniec świata miał być już wiele razy, a ostatnio w 2000 roku. nikt z nas nie wie, kiedy
        nastąpi. może to być jutro, za miesiąc, za rok. ale ten artykuł był śmieszny, i nie
        powinniście w niego wierzyć. ; q
    • justaga Re: Wierzycie w koniec świata? Bardzo ciekawy te 04.02.10, 10:21
      ryczeć mi się chce .
      jeżeli ja do tego czegoś dożyję . . .
      nie , nie chce se nawet tego wyobrażać . cry
    • anielica54 Bardzo ciekawe ... 04.02.10, 10:26
      Ja nie wierze. Znaczy koniec na pewno kiedyś tam będzie. Spadnie coś na ziemie
      czy słońce wcześniej wygaśnie, w jakimś tam filmie było jeszcze, że coś tam od
      słońca poleci i nas wszystkich spali czy będzie tak jak w Bibli.

Jednak nie wierze, że to będzie w 2012 czy innym roku, który przewidzieli nam
      "prorocy".
      Pomyślcie, czy to nie dziwne, że wszyscy rozmawiali z Jezusem i on każdemu
      przepowiedział inną wersje? Przecież koniec świata może być tylko raz.
      No i przecież było napisane: Nie będziecie znać dnia ani godziny.
    • blondzia Re: Wierzycie w koniec świata? Bardzo ciekawy te 04.02.10, 10:34
      Ja też czytałam w necie wiele o końcu świata i każdy mówi co innego nie wiem
      komu wierzyć uncertain Jedni mówią że koniec świata może być w każdej chwili indifferent
      Drudzy mówią że koniec świata będzie za milion czy więcej lat kiedy wygaśnie słońce
      Trzeci mówią że będzie w 2012 roku !

I ja wierzę że ma być w 2012 roku !
      I czytałam na necie kiedyś że koniec świata ma być 2012 roku 21 grudnia o 11
      tylko nie pamiętam ile po 11 indifferent I słyszałam też żel udzie mówią że koniec
      świata to będzie że na ziemię coś spadnie jakiś meteor inni mówią że anioły
      wyjdą z nieba będą grać na fletach i kto usłyszy ich granie umrze na ziemi
      będzie pustynia i zostanie jeden człowiek ale nie będzie miał picia ani jedzenia
      i też umrze a po nas wyjdą najbliżsi z nieba rodzice dziadkowie itp nie wiem w
      co wierzyć koniec świata miało być w 2000 roku ale nie było i mój tata mówi że
      będzie na pewno w 2012 dlatego że klęski są różne na świecie np trzęsienia ziemi
      i to straszne że nie było takich ze 20 lat czy więcej susze powodzie a nawet
      epidemie i oglądałam w telewizji że będzie ten koniec świata w 2012 roku bo
      nawet jakieś lodowce się rozpuszczają a nie powinny a rozpuszczają się coraz
      bardziej i w ogóle surprised To straszne że będzie koniec świata ale też słyszałam że
      koniec świata ma być takie że słońce będzie bardziej grzało o milion razy niż
      tera i spali ziemie i zostanie tylko wszystko czarne bo będzie spalone też tak
      słyszałam że coś wielkiego spadnie na ziemie i cała wybuchnie crying
      A jak będzie to nie wiem bo kończy się kalendarz majów na 2012 roku i
      podejrzewają że koniec świata ma być a może ten co robił ten kalendarz nie umarł
      i go nie skończył nie wiadomo prorocy mówią że będzie k.ś. i jeszcze że to przez
      to że ludzie zabiją są wredni źli i to prze-sto ma być koniec świata i jak się
      poprawią to nie będzie też tak słyszałam ale ja zostaje przy wierzeniach że
      będzie w 2012 roku k.ś wiem ale się napisałam wszystko co na ten temat
      wiedziałam i już kończę te pisanie bo mi się znowu coś przypomni i zrobię z
      tego referat tongue_out
      • autre Re: Wierzycie w koniec świata? Bardzo ciekawy te 04.02.10, 15:42
        Nie. Dobra, mogą być jakieś zmiany, ale jaki tam koniec świata. Tylko straszą i
        przyprawiaja nas o zawał serca czy coś. Koniec świata miał być w 2000 roku. Albo wtedy
        kiedy zaczna się rządy pierwszego czarnoskórego prezydenta w U.S.A. I co ? Jakoś
        żyjemy. Bzdury i tyle.
        • baby... Re: Wierzycie w koniec świata? Bardzo ciekawy te 04.02.10, 16:16
          nie wiem co o tym myśleć ...
    • akira Re: Wierzycie w koniec świata? Bardzo ciekawy te 05.02.10, 12:48
      Nie boję się. Przepowiednie to jedne, wielkie bzdury. Nostradamus też przepowiedział koniec świata, wojnę, antychrista... Głupota.
      • mileycyrus23 Re: Wierzycie w koniec świata? Bardzo ciekawy te 05.02.10, 15:58
        Ja tam niby nie wierzę,ale zobaczymy co będzie xD

A tak się zrzucam że jak będzie meteor czy coś tam leciało na nas to bedę stałana balkonie
        i się śmiała i tanczyła xD o tak smierć jest blisko !
    • miley12866 Re: Wierzycie w koniec świata? Bardzo ciekawy te 05.02.10, 16:53
      miał być w 2000 ale teraz mówią że w 2012 ale zobaczymy i niema czegoś takiego jak
      antyChrystus a pan Bóg nas kocha i pewnie nie chce nam dać takiej bolesnej śmierci
      • elf97 Re: Wierzycie w koniec świata? Bardzo ciekawy te 05.02.10, 16:58
        tak tak tak

ile razy miał już być ?? i jakoś nie było uncertain
        weście przestańcie z tymi bzdurami sciana
    • frydka Re: Wierzycie w koniec świata? Bardzo ciekawy te 06.02.10, 17:46
      Tak,tak,koniec świata...
      Ja nie wierze,wątpie żeby świat się skończył w ciągu kolejnych 100 lat.
      • replaceable Re: Wierzycie w koniec świata? Bardzo ciekawy te 06.02.10, 18:19
        mam wystarczająco dużo problemów na głowie.
        nie wiem czy mam wierzyć. jak ktoś mi powie, że banany są okrągłe, też mam
        wierzyć ? big_grin

Ps. najpierw powinni zbombardować sejm.
    • cassie_1 Re: Wierzycie w koniec świata? Bardzo ciekawy te 06.02.10, 18:49
      Nostradamus, Kod biblijny, Kalendarz majów, Orion i wiele wiele innych. Wszyscy
      o tym samym ale tylko kalendarz majów podaję dokładną datę końca. Nostradamus
      żeby wywołać wizję używał specyfików (halucynogenne medykamenty). Poza tym jego
      przepowiednie pisane są wierszem i każdy może je zinterpretować jak chce. Więc
      ja raczej traktuje te teksty z przymrużeniem oka choć są interesujące. Kiedyś na
      pewno nastąpi ale kiedy to pozostanie niewiadomą.
      • asiek_xd ... xc 06.02.10, 18:55
        wiecie .... ja nie wierze w te teksty .
        , no bo pomyslcie .
        , jezeli Bóg nie powiedzial Jezusowi kiedy bedzie koniec swiata , to dlaczego mial to powiedziec
        czlowiekowi .
        , zadne fragmety wielkich ksieg , a nawet biblii nam raczej tego nie pzepowiedza .
        , Kiedy nadejdzie i jaki bedzie koniec swiata wie sam Bóg . i raczej nikt inny .
        scianascianasciana
        • alisou Re: ... xc 06.02.10, 19:15
          Niespecjalnie poruszył mnie ten tekst. Jest prosty, mało efektowny i ogólnie przeczytałam go
          z nużącą miną. Nie wierze w to. Ani w to, że za dwa lata będzie koniec świata.
    • temptation Re: Wierzycie w koniec świata? Bardzo ciekawy te 06.02.10, 19:24
      Nie wierze w końce świata ;p tyle razy już umarłam big_grin
    • 07tofik Re: Wierzycie w koniec świata? Bardzo ciekawy te 06.02.10, 19:30
      nie rusza mnie to
    • monik4 Re: Wierzycie w koniec świata? Bardzo ciekawy te 06.02.10, 19:34
      ta ma byc w 2012 21 grudnia
    • idiotka_ Re: Wierzycie w koniec świata? Bardzo ciekawy te 06.02.10, 19:35
      mi się ten tekst podoba :3
      bo takich jaj to jeszcze nie słyszałam xDD
    • piano Re: Wierzycie w koniec świata? Bardzo ciekawy te 06.02.10, 19:38
      Heh tez to czytałam xD Moze i tak, ale nie jestem pewna wink tongue_out Bardziej boje sie tej asteroidy
      co w nas leci i jest 3 razy wieksza od Ziemi crying (Apophis)

A z resztą sama zobacz : www.youtube.com/watch?v=Hv_cvsYEtME&feature=related

Ja się okropnie boję uncertain to ma być 2036 r. 13 kwietnia confused
    • shibby Re: Wierzycie w koniec świata? Bardzo ciekawy te 06.02.10, 19:40
      czytałam w gazecie jakiejś o końcu świata i tam było napisane np to że Majowie w
      swoim kalendarzu (który kończy się na 2012 roku) umieścili różne daty wydarzeń
      które przepowiedzieli. między innymi narodziny Hitlera albo 2 wojna światowa.
      ale w tym artykule też było napisane że to że kalendarz Majów kończy się na 2012
      roku to wcale nie oznacza że wtedy będzie koniec świata. nie wiem sama czy mam w
      to wierzyć, bo już miało być kilka końców świata, więc narazie się tylko z tego
      śmieję. ale cała sprawa bardzo mnie interesuje
    • kaliaa_xd re XD 06.02.10, 19:41
      weź na tej stronce są same głupoty , nie raz na niej byłam XDDD
      ja tam w to nie wierze ; D
      a nawet jak będzie koniec świata , to co ?
      to po prostu będzie XDD
    • anahirbd Re: Wierzycie w koniec świata? Bardzo ciekawy te 06.02.10, 19:44
      nie
    • louise_ Wierzycie w koniec świata? Bardzo ciekawy te 07.02.10, 13:28
      nie wierzę. co mnie obchodzi, co będzie za dwa lata? nic.
    • roksanaroxana "Nie znacie dnia ani godziny" 07.02.10, 13:42
      pytałam sie KSIĘDZA Na kolędzie powiedział że "Nie znamy dnia ani godziny" i całkowicie sie z nim zgadzam a poza tym moja mama ma 40 lat a tyyyle koncow swiata przezyła że szok,w 1996,2000 miał byc oniec swiata itp.
      • sileny. Re: "Nie znacie dnia ani godziny" 07.02.10, 14:05
        nie wierzę w takie coś, wyobrażnia ludzka nie zna granic poprostu...

kiedyś co do tego czytałam fajny tekst:
        kalendarz Majów (chyba) kończy się 2012 roku.
        nasz kalendarz kończy się co rok i nikt z tego wielkiego halo nie robi. ;p
    • sandrolaxd Re: Nie ! 07.02.10, 18:44
      Nie wierze. Wątpię żeby coś takiego było możliwe. Równo dobrze Królowa Angli
      może sobie powiedzieć ,że jutro będzie koniec świata i też będziesz w to wierzyć ?
    • gorzata.14 Re: Wierzycie w koniec świata? Bardzo ciekawy te 19.03.10, 16:48
      Nie wierzę.. hahahah zabawne
    • imperativ Re: Wierzycie w koniec świata? Bardzo ciekawy te 19.03.10, 17:24
      w du.pę z końcem świata, ja się nie boję. : p
      • anne05 Re: Wierzycie w koniec świata? Bardzo ciekawy te 19.03.10, 19:52
        Uważam, że ten 'koniec świata' to brednie. Cóż, jeśli ludzkość i rozwój techniki się o to
        postara, to możemy mieć koniec świata choćby jutro. Ale w to, że jakieś czerwone
        gwiazdy mnie oślepią w grudniu 2012 nie wierzę. Natomiast wiem jedno: jesli ludzie nie
        wezmą się w ekologiczną garść, nie zaczną dbać o planetę, na której żyją, na której będą
        żyć ich dzieci i dzieci ich dzieci, to... może być baaaaaaaaaardzo źle.
    • luktorka_ Re: Wierzycie w koniec świata? Bardzo ciekawy te 19.03.10, 20:18
      demoniasta0897 bardzo dobre podejście!
      Jestem z Tobą!
    • raperka Re: Wierzycie w koniec świata? Bardzo ciekawy te 19.03.10, 20:26
      Ja w to nie wieżę ..
      Już w 2000 roku miał być koniec świata . xd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka