madziorekmuah 04.02.10, 19:44 jak wygladaja wasze zeszyty? tzn czy sa staranie prowadzone czy urywki zdan,luki, pisanie olowkiem^^ ja osobiscie mam zeszyty "toaletowe" tzn.cale pokreslane, porysowane cale marginesy itp^^ a jak jest z wami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kardolina Re: zeszyty^^ 04.02.10, 19:59 pfff moje zeszyty to tragedia xd pismo na kształt lekarskiego, wszystko pokreślone i pomazane xd Odpowiedz Link Zgłoś
kewpiedoll Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:03 u mnie to samo... mam w jednym zeszycie trzy przedmioty,pourywane kartki, bezsensowne notatki,bo nigdy nie piszę wszystkiego co nam karzą i fantastyczne rysunki na całe strony i na marginesach ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:44 Moje zeszyty wyglądają jak jedno wielkie grafiti Odpowiedz Link Zgłoś
zyciem_znudzona Re: zeszyty^^ 05.02.10, 15:10 moje zeszyty to tragediia . ;o w jednym zeszycie mam kilka przedmiotów. z polskiego pisane na lekcji ( która tak ma z 3 kartki ) 2 zdania . rysunki na marginesach ; dd wszytsko pokreślone, kartki do połowy pourywane xd tylko w fizyce sie staram xd bo mam z wych haha ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
blocked_ Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:03 mój zeszyt do historii jest jedynym, o ktory dbam i piszę w nim ładnie, bo gość sprawdza i wiecie . -.- no i może czasami ladnie pisze w polaku. a moj zeszyt do matmy z tylu jest caly pomazany dlugopisami, flamastrami i kredkami. wygląda super. zawsze na początku jest tak, że chcę w zeszycie ładnie pisac, ale już na drugiej lekcji mi się odechciewa. XD Odpowiedz Link Zgłoś
mystic4space Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:46 U mnie wszystkie notatki zazwyczaj są. Ale z tyłu zeszytu lepiej nie zaglądac. Całe pomazane, jakieś teksty piosenek i wgl. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula2080 Re: zeszyty^^ 08.02.10, 13:01 a u mnie w szkole na kazdej lekcji i z kazdego przedmiotu sprawdzaja zeszysty wiec trzeba pisac ladnie i starannie. a jezeli ktos ma powyrywane kartki, z tylu pomazany to od razu pala i do dyrki.... takze koszmar zemusze pisac starannie, chociaz tego nienawidze. pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: zeszyty^^ 05.02.10, 16:39 moje zeszyty są w miare ale zależy które.... xD Odpowiedz Link Zgłoś
panna_muminkowa Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:04 zależy od czego, ale większość zeszytów są ... no widać że są MOJE. mam dużo podpisów koleżanek i kolegów , lubię też rysować w nich . Odpowiedz Link Zgłoś
aszken Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:58 na muzyce - ostatnio musiałam kartki wyrywać, bo miałam popisane - ewenetment na całe strony. większośći jak nie zdąrzę napisać, to piszę ołówkiem. rysuję na lekcjach w zeszycie jak mi się nudzi. ogólnie to wyglądają nie najgorzej. ale do bdb mi daleko. ;d zresztą - zależy od przedmiotu. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
waniliowa Re: zeszyty^^ 05.02.10, 15:19 ja lubię pisać , dlatego nie mam luk w zeszycie i pisze dość starannie , a co najważniejsze czytelnie . za to mam strasznie dużo rysunków i innych gryzmołów . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
aga4815 Re: zeszyty^^ 05.02.10, 22:50 ja w 1 gim miałam ładne i staranne w 2 takie średnie;p a teraz w 3 brzydkie;D wszystko poskreślane i pomazane;D z tyłu jakieś bzdury powypisywane, wylatują kartki;D haha Odpowiedz Link Zgłoś
fcgvdcfrt Re: zeszyty^^ 06.02.10, 10:48 moje zeszyty są nawet staranne , tylko zeszyt od przyrody to tragedia (pourywane zdania, pokreślone, brak niektórych tematów Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_xd Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:03 moje sąą .... dziwne . tzn . cd tresci to sa zadbane , bo staram się nie opuszczac lekci i pisac wszystko , ale ostatnie strony sa masakryczne . , powyrywane kawalki kartek , cale popisane ... katastrofa . XD Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:03 Mwhahahaha. Ja to mam normalny zeszyt, ale sobie coś tam zawsze rysuje na ostatniej kartce lub pisze. Coś na marginesach czasem itd. ; P Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:04 nieładne pismo, trochę poskreślane, zeszyt od matmy wygląda jak brudnopis xd Odpowiedz Link Zgłoś
weron Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:12 no staram się, ale się nie da przy genach lekarskich <mama i tata> no może tylko w polinischr schule dbam o zeszyty tak inaczej to pożąl się panie boże Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:04 Moje są raczej eleganckie, pisze dosyć starannie, a wazniejsze rzeczy podkreślam innym kolorem Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:05 A moje zeszyty są straranne, schludne, tematy są pokreślane różnymi kolorami, pisze ładne, nie rysuje po marginesach etc. Odpowiedz Link Zgłoś
kikunia Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:07 ja staram sie prowadzić zeszyty starannie xD Rysuję albo na końcu zeszytu, albo na osobnych kartkach : D Odpowiedz Link Zgłoś
give Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:09 zależy od jakiego przedmiotu, bo np. z biologii ma ładny, bo jesty tylko jedna godz. w tygodniu i facet wolno dyktuje. z polskiego lepiej nie mówić a z matmy to już wgle. xd ale i tak chyba najgorzej wygląda zeszyt z angola - wszystko pokreślone, pisze bylejak żeby tylko było. u mnie chyba tylko 3 zeszyty wyglądają ładnie. ;b Odpowiedz Link Zgłoś
arisa Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:16 Mój zeszyt? hmm, raczej jest prowadzony starannie, ale piszę strasznie drobną czcionką, takim maczkiem dosłownie, raz mnie nauczycielka ofukała, że jak trzeba będzie oceniać mój zesztyt to będzie musiała przynieść lupę. Piszę też wszystko czarnym atramentem, zero kolorów, podkreśleń itp. Odpowiedz Link Zgłoś
llovell Re: zeszyty^^ 05.02.10, 16:18 Zależy od czego, np od niemca to pisze byle jak pełno rysunków na marginesach itd, Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:16 Zależy od czego , ale w sumie mam ładne. Popodkreślane tematy , staranne pismo. Prowadzę tak zeszyty , gdyż czasami rodzice mi sprawdzają. :c Odpowiedz Link Zgłoś
ixlovextwilight Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:13 ja nie mam porysowanych marginesów , ale każda okładka (nawet już z rysunkiem ;d) ma inny .. 'szlaczek' 'rysunek' ? nie wiem nawet jak można to nazwać ;d . oo bazgroły - to dobre określenie ;D . po za tym jest troche luk , troche ładnych kartek i (jak to z przyjaciółką nazywam ;D) 'efekty nudy' xD , czyli rysunki w środku na całą kartkę , lub nawet dwie ;d . pozdrawiam ;* Odpowiedz Link Zgłoś
eweluna97 Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:18 ojej . ja w zeszycie mam wszystko pokreślone , bo nie che mi się korektora kupić . x d no i sobie też na ostatniej str rysuje , albo coś piszę . ; d ale teraz zeszytów nie muszę używać , bo ferieee . ! ; d jupii . ! <3. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:22 Moje zeszyty? Czaaas naa bohomazki! Zwłaszcza w tym od matmy. Pełno karykatur, kwiatuszków, sruszków. Najpierw jest fajnie na to patrzec, `o, jaki szkolny ten zeszyt, taki bez łądu`, a potem, gdy chcę coś tam napisac to `ojezu, kupic nowy zeszyt i przepisac` xd Zeszyt od religii? Z 60 kartek zostało 16, z czego 1/2 to rysunki, liściki, dziury. xd Zeszyt od angielskiego, hmm... Z 80 czy 90 kartek mam jakieś 20 czy 15. ^^ Tak, to chyba te najbardziej charakterystyczne z moich zeszytów. Niee, jest jeszcze polak. Tam na marginesie odliczam dni do wakacji, urodzin, tłustego czwartku etc. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
shock Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:18 Ja nawet nie wiem, gdzie one są... Pomijając, kiedy je ostatnio widziałam, to były zapisane chwiejną kursywą przez koleżanki z sąsiednich ławek, a okładki poplamione korektorem, bo robiłam eksperyment - mwahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 04.02.10, 20:24 staram się prowadzić ładnie zeszyty, ale czasem... powiedzmy że się nie udaje xD Odpowiedz Link Zgłoś
reden Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:27 Zeszyty jak zeszyty, piszę w szkole na szybko, bo nauczyciele szybko piszą na tablicy i muszę szybko przepisywać. Wszystkie marginesy i ostatnie strony pomazane w jakieś niezidentyfikowane znaki i hieroglify, Bóg wie co się pod nimi kryje. Odpowiedz Link Zgłoś
niewiqedzicd Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:37 hah , mój ?? Nie pisze zbyt ładnie a od Polskiego , matmy i innych truuudnych przedmiotow ( pomijajac przyrode uwielbiam gościa i przedmiot , ! ) poniewaz szybko dyktuja i mi sie nie chce pisac wiec skreslam itp . Ale zaczne prowadzic jeden zeszyt w ktorym bd brzydko pisac a drugi bd miala w domu i potem se bede przepisywac , tak lekcja po lekcji , [ siostra kolezanki tak robila ] JAK MAM WENE TO PISZE CALKIEMŁADNIE czemu podkreslilam ,, calkiem '' ? - patrz druga linijka po ,, hah , mój ? '' mvahaha Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_emo Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:42 Jak już w ogóle prowadzę jakiś zeszyt ... Co się generalnie rzadko zdarza . To pierwsze 2/3 no dobra...góra 4 lekcje pisze dość ładnie i podkreślam tematy i nawet datę piszę, czego nigdy nie robię . A reszta zeszytu to tak jak pisałaś ty. Pisane ołówkiem, masa luk i w ogóle nie wiadomo o co chodzi . Także jak mam się uczyć na jakiś sprawdzian to wolę brać podręcznik . Dużo więcej się z niego dowiem . Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:38 jej, czasem moje zeszyty są ładnie prowadzone. ale jak na prawdę mi się nie chce pisać to efekty nie są za dobre. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
czarna2 Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:40 W niektórych mam niedokończone zdania,bo nauczyciel za szybko dyktuje ; > . hm .. marginesy popisane ;D . A i z tyłu na ostatnich kartkach zawsze coś rysuję . ;D. Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:45 staram się ładnie prowadzić zeszyty, piszę drobnym maczkiem. na marginesach piszę teksty piosenek, czy różne zdania. a i zawsze na końcu zeszytu są jakieś rysunki. Odpowiedz Link Zgłoś
demoniasta0897 Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:45 no więc u mnie w zeszytach ładna jest tylko okładka reszta to jakaś masakra Odpowiedz Link Zgłoś
blackorwhite Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:46 Ja mam w miare ładne. xd troche rysunków i różnych szlaczków w nich jest, ale to chyba dobrze że rozwijamy się artystycznie?! xd Odpowiedz Link Zgłoś
misiaxp Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:49 w moich zeszytach jest pełno rysunków, wszystko pokreslone, pisane olowkiem haha a nawet na marginesie byscie znalazly rozmowy z kolezanka Odpowiedz Link Zgłoś
myhad13 Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:52 Mój zeszyt wygląda okropnie jak śmietnik bo mi się nudzi na gegrze Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:52 a zależy czy mi się chcę łądnie pisać czy nie , jak mi się nudzi to rysuję sobie na nim jakieś miśki , jakieś myszy jakieś motyle , pisze teksty typu : lol , xD , hehe i tp Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:53 przeważnie wszystko jest w nich dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
joe23 Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:54 Ja to samo też popisane mam marginesy a zwłaszcza w zeszyscie od J.polskiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatekxd Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:58 Ja to tak ogólnie mam wszystko pouzupełniane, czysto, schludnie kolorowo Tylko marginesy są w serduszkach, kwiatkach albo jakiś chilowych natgnieniach typu jakieś dziwne twarze, albo coś... Odpowiedz Link Zgłoś
malinowa.lady Re: zeszyty^^ 04.02.10, 20:56 Hmmm... Ja się staram uzupełniać wszystkie lekcje. Staranne prowadzenie zeszytu to łatwy sposób na dobrą ocenę Nie podkreślam tematów z lenistwa. Na okładkach mam rysuneczki i cytaty (ołówkiem xd), które zapisuję/rysuję na nudnych lekcjach Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: zeszyty^^ 04.02.10, 21:00 na początku roku zawsze obiecuję sobie, że zeszyciki będą czyste, ładne pismo i te rzeczy. nie zawsze się udaje, można tak powiedzieć. xDD mój zeszyt z przyrody, z teraz. c: mało widać, bo robione kamerką. :d Odpowiedz Link Zgłoś
skasia Re: zeszyty^^ 04.02.10, 21:05 zależy od czego i od moich chęci. bo jak mi się na lekcji nie chce to takie bazgrołki wychodzą,że szok ; d Odpowiedz Link Zgłoś
failien_ Re: zeszyty^^ 05.02.10, 11:14 moje zeszyty są zadbane, choć nie mogę powiedzieć tego o zeszycie od matematyki. : 3 w kilku zeszytach rysuję ufoludki i inne takie, w zeszycie od religii mam narysowaną całą rodzinkę cullenów w wersji marsjan, w tym od historii mam napisane wiersze, a w zeszycie od angielskiego piszę pamiętnik, ale to wszystko z tyły zeszytu. : 3 Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: zeszyty^^ 04.02.10, 21:07 brzydko piszę. ale nie rysuje po zeszytach. za dobra szkoła. ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: zeszyty^^ 04.02.10, 21:36 A ja tam mam ładne zeszyty^^ No może oprócz tych końcowych stron i okładki, która jest zazwyczaj cała pokreślona od jakiś napisów, znaczków i hieroglifów;D I jeszcze jestem uzależniona od podpisywania się;33 Ale we wnętrzu zeszyt czyściutki Odpowiedz Link Zgłoś
jarelo Re: zeszyty^^ 04.02.10, 23:03 różnie bywa, zależy od nastrojnu, czasem sobie cos popisze na marginesie ale nie są przepiękne. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
satini Re: zeszyty^^ 04.02.10, 23:07 Bazgrolę, wyrywam kartki, kseruję notatki, marzę na marginesach, koloruję, wyżywam się na długopisie na samym końcu...reasumując, raczej nie nazwę tego ładnie prowadzonym zeszytem . Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: zeszyty^^ 05.02.10, 11:04 w angielskim nie piszę w ogóle. o polski dbam. <3. w matmie mam całe marginesy pobazgrane tekstami piosenek. w wosie i historii pisze najładniej jak umiem, bo często go oddaje do sprawdzania. zeszyt z biologii to jedyny, gdzie podkreślam tematy. i lubię jeszcze ten z chemii. ogólnie chyba nie jest tak źle, także z moim pismem, bo każdy zawsze chce pożyczać ode mnie. ;q Odpowiedz Link Zgłoś