szatynka. Re: zeszyty^^ 05.02.10, 11:10 Ojej . xD Wszystko mam powypisywane, nie mam braków . A jeśli chodzi o wygląd ? . Marginesy popisane, lekcji nie mam podkreślonych etc. Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 Re: zeszyty^^ 05.02.10, 11:15 bazgrolę nie staram się marzę po zeszycie urywam kartki xD Odpowiedz Link Zgłoś
decode_me Re: zeszyty^^ 05.02.10, 11:22 Moje zeszyty..? Nie radziłabym nikomu ich oglądać... Zawsze, gdy kupię nowy obiecuję sobie ,że będę go prowadzić bardzo starannie, będę schludnie pisać, podkreślać wszystkie tematy, nie mazać po marginesach. I faktycznie-pierwsze dwie strony tak wyglądaj, ale reszta nie jest już taka zadbana...Notatki zawsze mam w całości, tyle ,że mało kto potrafi je rozczytać... : Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: zeszyty^^ 05.02.10, 14:38 u mnie jest tak xd : do takich przedmiotów jak matma, polski, historia to staram się prowadzić starannie x d a takie jak muzyka, regionalizm technikaa to napiszę jeden temat, a potem sobie całe maże i gdy pani mówi na koniec półrocza że będzie zbierać to dopiero zakładam i uzupełniam Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: zeszyty^^ 05.02.10, 14:41 wszystkie moje zeszyty muszą pasować do koloru książek. xd ogólnie są czyste, bo staram się ładnie pisać, ale za to na ostatnich stronach to masakra. : x rysunki, teksty piosenek, wylany atrament etc. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
cookie_. Re: zeszyty^^ 05.02.10, 14:57 emm. staram sie prowadzic ładnie, ale najgorszy jest od matmy. na okładce cyrklem zrobiłam swoje imię! w prawie każdym na końcu jakies rysunki, bazgroły, wierszyki itp;DD Odpowiedz Link Zgłoś
takaaklaudiaa . 05.02.10, 14:52 Uhhhh..... moj zeszyt tak; pierwzse trzy strony piekne wgl mam ladny charakter pisama itd ale raz cos skorektoruje i do konca mam w bazgrołach a i na koncuu powydzierane kartki wypadaja i o tak o jest.! a i jeszcze rysunkow duze moich i friee;P Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia15 Re: zeszyty^^ 05.02.10, 15:03 ja mam bardzo ładne zeszyty heh... no ale z historii to już nie jest taki ładny Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: zeszyty^^ 05.02.10, 15:04 ładny ja podkreslam tematy niewychodze za margines ;D Odpowiedz Link Zgłoś
fidzia97 Re: zeszyty^^ 05.02.10, 15:24 na pierwszej stronie starannie pieknie ,ale potem babzgrze no nie religia jest dobra ciągle ^^ LOL Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: zeszyty^^ 05.02.10, 15:32 Mam brzydkie pismo samo w sobie, a jak się spieszę to jest jeszcze gorzej. Ale staram się podkreślać tematy i staram się aby nie za bardzo się to rzucało w oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgirl Re: zeszyty^^ 05.02.10, 15:11 To zależy ... Te od przedmiotów , które lubię są OK, np. biola, chemia i anglik, ale fiza i historia to tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
jess_or Re: zeszyty^^ 05.02.10, 15:15 z tyły kartki są całe zarysowane, pismo mam ładne ale dookoła marginesy popisane więc wygląda to co najmniej nie estetycznie . ;O ;P Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 Re: zeszyty^^ 05.02.10, 15:26 większość to jest: -pisana moim wstrętnym pismem -pokraślana na marginesach i na końcach i początkach zeszytu -rozleciany tak jak twoje: sraj taśma Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa Re: zeszyty^^ 05.02.10, 15:27 `.Ja pisze kolorami ^^.Mam na marginesach kolorowe rysunki, robię sobie stępelki itp. ;dd.Gdy mamy jakiś sprawdzian,kartkówkę , czy jakieś inne wydarzenie to pisze to pisakami i robię wkoło pełno kolorowych gwiazdek,serduszek xdd.A zeszyty mam a4 i zawszę kupuję w empiku xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
anotherdrama Re: zeszyty^^ 05.02.10, 15:32 Hmm , zeszyt od angola wygląda jak szmatka , bo go nawet nie sprawdza . Matma tak samo. Tylko polski prowadzę ładnie , bo jak się zeszyt kończy to sprawdza cały ; dd a reszta zeszytów to takie normalne . Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_lady Re: zeszyty^^ 05.02.10, 15:41 W sumie moje zeszyty są ładne.piszę też ładnie,więc estetycznie wyglądają te moje zeszyty,taa ale 3 ostatnie kartki są przeznaczone na moje rysunki itp ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
zue Re: zeszyty^^ 05.02.10, 15:41 wstyd się przyznać ale ostatnie 10 stron to jakby miejsce wyżycia artystycznego xd pierwsza strona zawsze w jakiś dziwnych rysunkach nie spisuje wszystkiego z tablicy tylko to co ważne i gubię słowa Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: zeszyty^^ 05.02.10, 15:39 od polskiego mam ładny, bo mało zazwyczaj piszemy, a wtedy się staram, chociaż nie jakiś najładniejszy, bo prawdopodobnie nie wygrał w konkursie na najlepszą kailigrafię. od matematyki stosunkowo mam nowy, to prowadzę go dość ładnie, tylko jedna ocena, i w dodatku piątka pomaga w ocenie. c: od historii mam tylko dwie kartki zapisane, bo nic nie notujemy, czasami nawet bez tematu, w przyrodzie piszę wyraźnie, bo potem się tego uczę. religia jest ładna, mam szóstkę za zeszyt, ciągle coś rysujemy. <3 o ile katechetka nie ma zuego humoru i nie macha szaleńczo rękami nad naszymi głowami. jej krzyków potem się boimy i przy zgaszonym świetle spać nie chodzimy. :c Odpowiedz Link Zgłoś
agucia Re: zeszyty^^ 05.02.10, 15:43 moje zeszyty to wgl poraszka... tylko 2 prowadze ładnie (matma i biologia) a reszta to pomazana połowy kartek nie ma xD ale i tak uważam ze sa ładne.... mi sie przynajmniej podobaja Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 Re: zeszyty^^ 05.02.10, 15:45 hm...no moje zeszyty są prowadzone starannie,ale na koniec lepiej nie zaglądać. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: zeszyty^^ 05.02.10, 15:48 Staram się pisać przejrzyście. Nie jest perfekt, ale idzie się odczytać, no i dużo łatwiej wtedy jest się uczyć, a nie odszyfrowywać 'co tu może być'. Odpowiedz Link Zgłoś
freya. Katastrofa... 05.02.10, 15:48 Hm, to moje zeszyty wygladaja podobnie do Twoich tzn. pobazgrane, porwane, paru kartek brakuje, jakieś takie pogryzione (nie przeze mnie, oczywiście) i na marginesach jakieś bazgroły... Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 Re: zeszyty^^ 05.02.10, 15:50 większość to mam ładne zeszyty ale od polskiego to normalnie masakra. Lepiej nie zaglądać bo cały porwany xD Ale po feriach kupię nowy i będę go ładnie prowadzić Odpowiedz Link Zgłoś
tiin55 Re: zeszyty^^ 05.02.10, 16:01 To zależy w którym zeszycie W niektórych (np. matma, polak) pisze pismem ''lekarskim'', wszędzie pomazane i poprzekreślane, kartki powyrywane xdd A w innych (np. historia, angol, przyroda) jest bardzo ładniee W moim zeszycie od techniki jest straszniee! . xdd Kartki latają .... Odpowiedz Link Zgłoś
zouza_ Re: zeszyty^^ 05.02.10, 16:01 staram się żeby było wszystko, ale zawsze mam jakieś luki bo nigdy nie wklejam kserówek. xd a tak to piszę doś ładnie jak mi się chce. wszystkie zeszyty w miarę ładne, ale najgorszam matma. xd może dlatego, że matma to ZUO. xd Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: zeszyty^^ 05.02.10, 16:10 Wszystkie zeszyty staram się prowadzić starannie , lecz matma to tragedia . XDD Puste strony , pomazane kartki , pokreślone marginesy . . . Widać , że na tej lekcji jest wesoło . XD Odpowiedz Link Zgłoś
gazowa Re: zeszyty^^ 05.02.10, 16:06 ja ogółem staram się notować to co trzeba, ale w zeszycie z matmy zdarza mi się niektórych zadań nie pisać . Charakter pisma mam brzydki i na jednej stronie piszę drobnym maczkiem, a na drugiej takie giganty xD ogółem nie przykładam się szczególnie do wyglądu zeszytów.. za to tylne strony i marginesy wyglądają bardzo twórczo Odpowiedz Link Zgłoś
seline_ Re: zeszyty^^ 05.02.10, 16:19 zależy xd. Datę zamieszczam, piszę starannie . xd od angielskiego i niemieckiego miałam jeden. Już go nie mam, bo zgubiłam xd z matmy, z polskiego, z historii, z religii git. tylko na końcu są rysunki . Geografia. Nigdy nic nie piszę. ^ Tak samo jak z chemii czy z fizyki. z biologii zawsze zapominam więc mam pełno kartek w książce, a także zapisuję na okładce . xd Ogólnie nie jest źle. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
billowa Re: zeszyty^^ 05.02.10, 16:09 Mój? Jejku, to jest tragedia! Nie dość, że strasznie piszę, to zeszyty mam całe porwane, brakuje połowy kartek, marginesy są "poozdabiane" różnymi znaczkami, a okładek często brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
light ;33 05.02.10, 16:14 Mam wszystkie notatki, ale czasami tak się nudzę, że tworzę na marginesach, okładkach, nad tematami naprawdę dziwne rzeczy. x3 Odpowiedz Link Zgłoś
sonia95bell Re: zeszyty^^ 05.02.10, 16:16 Mój zeszyt jest starannie prowadzony, podkreślam tematy różnymi kolorami staram się pisać czytelnie. No ale zawsze coś się znajdzie na ostatniej stronie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
pauline26 Re: zeszyty^^ 05.02.10, 16:17 ja też, czasami postanawiam sobie<jak kupuję nowy zeszyt> ze nie bede w nim mazać, ale mi się to nie udaje -,- jak się nudze to sobie maze ;DD Odpowiedz Link Zgłoś