Dodaj do ulubionych

"Moda na sukces" - co myślicie?? xd

• blondzia Re: "Moda na sukces" - co myślicie?? xd 05.02.10, 20:39
      To głupi serial aby się zdradzają i ze wszystkimi byli ja ta bruk czy jak tam
      jej smile
      Nie oglądam tego a kiedyś obejrzałam może z 20 odcinków albo więcej (to przez
      babcie która to oglądała i ja też patrzyłam ) Ogląda to moja babcia i
      dziadek i więcej osób nie znam którzy to oglądają na pewno nie ja i moje
      koleżanki ja gustuje w serial nie co fajniejszych oglądam Pierwszą Miłość ale
      fajnie śpiewali dziś Paweł (Mikołaj Krawczyk )
      i Majka (Aneta Zając)serce
      • cookie_. Re: "Moda na sukces" - co myślicie?? xd 05.02.10, 20:55
        tam ktoś idzie do kibla w odcinku 4518 a wraca w 4520big_grin (tak naprawde nie wiem
        który tam już jest) ale wszystko się tak ciągnietongue_out
    • lucuch. Re: "Moda na sukces" - co myślicie?? xd 05.02.10, 20:53
      moja babka od początku.sciana xddddddd
      Ridż i Bruk rlz. xddddddd

żaaaaaal z nich. xdd
    • nirvana_laugh Re: "Moda na sukces" - co myślicie?? xd 05.02.10, 20:54
      ja to oglądam. cool uwielbiam to, że WSZYSTKO się może zdarzyć. a poza tym lubię się
      czasami pośmiać z głupoty bohaterów.
    • michaelmontana Re: "Moda na sukces" - co myślicie?? xd 05.02.10, 22:29
      hahaha ;d; to je extra big_grin w każdym odcinku to samo big_grin i tak przez 20 lat ;D

P.S. nie oglądam big_grinbig_grin
    • anusiakxdxd Re: "Moda na sukces" - co myślicie?? xd 05.02.10, 22:33
      ja tego nigdy nie oglądałam moje dwie babcie to oglądają mam nadzieje że dożyją
      końca smile...
      dla mnie ten serial to już robiony był na siłe tyle odcinków tam każdy z każdym
      był umierali zmartwychwstali i w ogóle...
      chyba już 2 aktorów co tam grało nie żyje...
    • molinka Re: "Moda na sukces" - co myślicie?? xd 07.02.10, 18:21
      moja babcia to ogląda ; xx

porażka , kiedy się to skończy ???
      • pudel Re: "Moda na sukces" - co myślicie?? xd 08.02.10, 18:28
        siódmego dnia bóg stworzył mode na sukces!!
    • roksanaroxana Starowieczny Szajs ; ) 07.02.10, 18:23
      Tak Jak W Temacietongue_out
    • pauliska1212 Re: "Moda na sukces" - co myślicie?? xd 07.02.10, 21:14
      moja babcia to ogląda, x d
      pamiętam jak chodziłam na korki z matmy to w sąsiednim pokoju matka nauczycielki
      <taka stara> zawsze oglądała, bo miałam lekcje właśnie o tej godzinie co to leciało.
      Jeszcze była trochę głucha i było podgłoszone, więc słyszałam wszystkie te ich
      zenujące dialogi np. to ze jakaś taylor najpierw umarła, potem wróciła czy cos x
      - DDD
      żal tego serialu . x d
    • emerald Re: "Moda na sukces" - co myślicie?? xd 08.02.10, 10:22
      Odcinków byłoby o połowę mniej, gdyby każdy trwał godzinę, a nie pół, a sama
      fabuła pozostawia wiele do życzenia. Począwszy od wielkich miłości Brook, do
      uszczęśliwiania całej rodziny na siłę przez Stefani.
      • replaceable Re: "Moda na sukces" - co myślicie?? xd 08.02.10, 18:17
        zajebisty serial. big_grin haha.
        Bruk się tylko z Ridżem swata, a zaraz od niego odchodzi.
    • annie_vampire Re: "Moda na sukces" - co myślicie?? xd 08.02.10, 18:23
      to jest mocne xd święta trwają tydzień xd
    • eadgyh.t Moda na Sukces!? 08.02.10, 18:25
      Szczerzę tego nienawidzę. Moja babcia to ogląda, ale to jej sprawa... Masakra.
    • lovejustin__ Re: "Moda na sukces" - co myślicie?? xd 08.02.10, 18:26
      kiedyś, w dalekiej przeszłości. moja babcia to ogląda , x - DD . chyba jak wszystkie . : ]
    • violet_ Re: "Moda na sukces" - co myślicie?? xd 08.02.10, 18:29
      bzdurny serial, a raczej telenowela, tasiemiec i rzygi z majonezem w jednym,

zdecydowanie wolę modę na suknie. <3

nie ridż, gdy upadniesz na brooke.
    • andrea12 Re: "Moda na sukces" - co myślicie?? xd 08.02.10, 18:33
      Tam każdy z każdym ma dziecko^^. I jakaś patologia. smile
    • vaniney Re: "Moda na sukces" - co myślicie?? xd 12.02.10, 20:18
      ja to oglądam!i przyznaję się do tego!w swoim życiu nie widziałam jeszcze gorszego
      serialu,jest do bólu żałosny,ale właśnie to czyni go momentami śmiesznym.kiedy widzisz,że
      brooke po raz 10 ożeniła i rozwiodła się z ridgem nie wiesz co masz myśleć.czy płakać,że
      znowu,czy śmiać się,że niedługo ponownie się zejdą.to jest jak błędne koło.bo jak można
      ciągle się zabijać i żyć?jak można w kółko brać ślub i się rozwodzić?czasami mam
      wrażenie,że głupieję oglądając to.że mózg mi się lasuje i wgl.no..ale jeżeli nuda osiąga
      maksimum,zegar wybija godz.16:00 a ty nie masz pojęcia za co się zabrać..usiądź czasami
      przed telewizorem i razem ze swoją babcią pooglądaj ridga,brooke,siostrę
      brook,taylor,stephanie,erica,bridget,fibi,hectora,ogrodnika,nicka i tych wszystkich
      pozostałych o których zapomniałam,a którzy w tym zajebistym niekończącym się serialu
      występują.aż porzygasz się od tej masy kobiet które kochają się w ridgu.ile on ma fanek!
      prawie jak eddie cullenbig_grini..chociaż jestem jeszcze młoda,czasami zastanawiam się czy
      dożyję ostatniego odcinka?
    • jarelo . 12.02.10, 20:23
      ja tego nei cierpie, ale wiem , że jak zaprzestali kręcic to był wielki strajk
      scenarzystów, więc.

poza tym to było chyba z rok temu .

wink niech sobie to leci, przeciez ci nic nie robi xd
    • trish_ Re: "Moda na sukces" - co myślicie?? xd 28.02.10, 19:53
      Lol po co gadacie o MNS jak nie macie o tym pojęcia?! Może serial jest głupi i
      żałosny ale nie widziałyście ani jednego odcinka! Ja to oglądam i przyznam że
      czasem jest denny ale to głównie ich rozmowy które czasem trwają parę odcinków.
      Ale prócz tego to niektóre akcje są po prostu boskie np. jak podczas snu kogoś
      dusi wąż ; albo jak po pijaku sobie włosy strzygą; jak wpadają pod samochody;
      kiedy sztucznie jadą autem ; ich tapety z miastem za oknem ; jak rzucają cienie
      na samoloty na lotnisku ; jak biegają z siekierą po mieszkaniu ; jak dzieci
      cofają sie w rozwoju i oczywiście jak sie porywają i przetrzymują w piwnicach
      lol xD dużo tego i jeszcze to, że zniknęło w serialu z 20 osób i nie wiadomo
      gdzie są (szczególnie małe dzieci i CJ xD). Tak wmawiajcie sobie, że wicie jaka
      jest mns xP
      • dio223 Re: "Moda na sukces" - co myślicie?? xd 28.02.10, 19:56
        ten serial jest koszmarny.!
        • alive_ wiem kiedy i jak skończy się moda na sukces. 28.02.10, 20:00
          odcinek 20350 - ridge dowiaduje się, że jego ojciec jest jego synem. c:
    • kammi Re: "Moda na sukces" - co myślicie?? xd 28.02.10, 19:59
      moja ogląda dalej, a raczej dziadek bardziej. i one nie sa teraz kręcone - oni
      juz je dawno temu nakręcili.
    • euforia_ Re: "Moda na sukces" - co myślicie?? xd 28.02.10, 20:03
      nie oglądałam tego i nie będę oglądać, uważam że już powinni zakończyć emisję
      tego serialu
    • drama_queen Re: "Moda na sukces" - co myślicie?? xd 28.02.10, 20:05
      podziwiam reżyserów, że potrafią ciągnąć ten serial do nieskończoności. cóż,
      może serial nie jest najambitniejszy, ale pewnie jakiś tam fanów ma ;d
    • misia_147 Re: "Moda na sukces" - co myślicie?? xd 28.02.10, 20:06
      Nie.. nie oglądam. ; ] Tam już jest chyba z milionowy odcinek <hahaha> x d. Nie
      lubię takich seriali ; )) ;* Pozdrawiam <3
    • niewyspana Re: "Moda na sukces" - co myślicie?? xd 28.02.10, 20:07
      najgorsza telenowela w historii smile
    • kikunia Re: "Moda na sukces" - co myślicie?? xd 28.02.10, 20:09
      kiedyś oglądałam... ale tak dawno temu...
      beznadziejny serial...
    • czekoladka Re: "Moda na sukces" - co myślicie?? xd 28.02.10, 20:09
      Jak byłam młodsza oglądałam to z babcią (tak jak różnie hiszpańskie telenowele). xD

Moim zdaniem serialal jest idiotyczny. Czasmi kiedy moja mam oglada, a ja
      wchodzę do salonu to nie mogę wytrzymać. Teksty typu "Pokazałeś mi co to jest
      miłość, pamiętam kiedy cos tam, coś tam, wtedy moje życie nie miało sensu, ale
      to sie zmieniło, dzięki tobie" mnie dołują. sciana
    • domi_nika Re: "Moda na sukces" - co myślicie?? xd 28.02.10, 20:14
      Ha, moja babcia to ogląda.I jak u niej jestem (wakacje,ferie) to oglądam z
      nią,ale oczywiście po to żeby się pośmiac.Jak widzę te absurdy typu ktoś nie
      żyję a po miesiącu już żyje i ma kolejne dzieci albo że kogoś matka okazuje się
      byc jego siostrą czy coś to normalnie nie mogę opanowac śmiechu.Ciekawe czy
      dożyjemy ostatniego odcinka.Bo ja wątpię żeby moje wnuki doczekały wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka