czaqdra_ Re: E! niema? 11.02.10, 21:15 na kanale 312 jest e! ale zablokowane żaal . to był naj , program , Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_262 Re: E! niema? 11.02.10, 23:41 u mnie tez E! znikło , a szkoda . a teraz jest jakieś Comedy Central ;| Odpowiedz Link Zgłoś
anka18 Re: E! niema? 12.02.10, 00:03 Jeśli chcecie aby E! powróciło to piszcie do cyfrowego polsatu maile: kontakt@cyfrowypolsat.pl Ja już takiego wysłałam. Może przywrócą ten kanał jak zobaczą, że dużo ludzi do nich pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
monia.x3 kooooooniec =(((((((( 12.02.10, 16:26 asiula333 napisał(a): > macie program E!? ja MIAŁAM go na 46 > a dzisiaj włonczam i go niema! jest jakiś Central Comedy > czy coś takiego > totalna porażka! > macie go dalej? czy tylko mi zniknoł? > > Ps patrzyłam nie ma go na innym kanale wjem , weśśśś...oglądałam to cały czas =/ jakiej h u * o w e comedi sentral jest =( nje ma co oglądać żalllllll !!!!!!!!!!!! Nie wiem co im .... Moje zycie traci sens ... Jestem niedoimformowana =((((((( idioci.... Odpowiedz Link Zgłoś
asiula333 Re: kooooooniec =(((((((( 12.02.10, 19:55 nie mam co ogladać w tv jak nie ma E! załamka tesknie za nim a ten program zamienny to kolejna poraża niby comedy a nic śmiesznego tam niema Odpowiedz Link Zgłoś
cherryboomboom Re: E! niema? 12.02.10, 20:03 Mi też zniknął niestety, a lubiłam to oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
pablo E! niema? 12.02.10, 20:39 Mi też go usuneli te sk****syny!!!! Takie fajne programy tam leciały! Wogóle co oni sobie myślą, będą coraz więcej kanałów usuwali i żeby je miec z powrotem trzeba bedzie płacic!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś