alexd 08.02.10, 16:09 Ja mieszkam w częstochowie zwiedziłam pare sklepów z ciuchami i galerie ale tych okularów nie widziałam czy są one może w jakimś szczególnym sklepie np; C&A a jesli nie to jak one się w ogóle nazywają taka pełna nazwa? bo kujonki to chyba nie;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thuskawka Re: Okularki "Kujonki" :D 08.02.10, 16:27 nazywają się nerdy ( chyba ) i można je kupić na alegro tak jak jaaa ; - )) Odpowiedz Link Zgłoś
verrley. Re: Okularki "Kujonki" :D 09.02.10, 00:07 nerdy one są czadoweeee . chciałabym mieć takie . jak bym chodziła w nich po mieście to by mnie wyśmiali debilni ludzie . ! Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Okularki "Kujonki" :D 08.02.10, 16:28 To są nerdy albo ray-bany zerówki. Polecam kupno na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Okularki "Kujonki" :D 08.02.10, 16:38 Nie lubię żadnego typu okularów Odpowiedz Link Zgłoś
olka23415 Re: Okularki "Kujonki" :D 08.02.10, 16:40 nerdy sa na allegro ale przeciwsloneczne wiec ale ray-bany tez sa i to wcale nie drogo!zobacz! Odpowiedz Link Zgłoś
miley_1 Re: Okularki "Kujonki" :D 08.02.10, 17:36 Też mieszkam w Częstochowie i szukam tych "Kujonków" widziałam jak niektórzy je mieli ale za chiny nie moge ich znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: ;)) 08.02.10, 19:34 tez mieszkam w częstochowie , i widziałam je w sobotę w jurajskiej na 2 piętrze , ale nie pamiętam nazwy sklepu . ale zobacz w alejach , tam powinny być . Odpowiedz Link Zgłoś
jd Tsssaaaa 08.02.10, 19:39 Wcześniej z takich okularów się wyśmiewano..a teraz wielka moda.. dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 Re: Okularki "Kujonki" :D 08.02.10, 19:44 ` wpisz w Google : ' nerdy , gdzie można kupić . ' i już masz . podobno są w h&m i na straganach chińskich , ale jak chińskie to pewnie do niczego . Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Okularki "Kujonki" :D 08.02.10, 19:45 ja też mieszkam w Częstochowie. W Galerii Jurajskiej w Vision Express są nerdy, ale bez oprawki na dole, a takie nie są cool i modne, więc nie wiem czy ci odpowiadają Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: Okularki "Kujonki" :D 08.02.10, 19:56 zero oryginalności , co się z tym światem dzieje ? wszystkie chcecie być takie same ? Odpowiedz Link Zgłoś
jd Re: Okularki "Kujonki" :D 08.02.10, 20:00 Hehe..właśnie na tym polega dzisiejsza "oryginalność" Żeby wyglądać tak jak 99% ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Okularki "Kujonki" :D 08.02.10, 20:02 ale i tak wszystkie koleżanki w nerdach sądzą, że nikt jeszcze takich nie nosi c: Odpowiedz Link Zgłoś
corba Re: Okularki "Kujonki" :D 08.02.10, 20:01 noo, też takich szukam . są boskie . ; 33 Odpowiedz Link Zgłoś
reden Re: Okularki "Kujonki" :D 08.02.10, 20:07 Ja kupiłam u najzwyklejszego optyka. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_princess. Re: Okularki "Kujonki" :D 08.02.10, 20:54 ` Yyy.. a jakie okulary . ??? Odpowiedz Link Zgłoś
any3 Re: Okularki "Kujonki" :D 08.02.10, 21:00 alexd napisał(a): > Ja mieszkam w częstochowie zwiedziłam pare sklepów z ciuchami i galerie ale tyc > h > okularów nie widziałam czy są one może w jakimś szczególnym sklepie np; C&A a j > esli nie > to jak one się w ogóle nazywają taka pełna nazwa? bo kujonki to chyba nie;D Ja też mieszkam w Częstochowie Pozdrawiam;D Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: Okularki "Kujonki" :D 08.02.10, 23:45 nerdy...... mi się nie podobają.... nagle szaał się zrobił i większość je chce... a wcześniej jak ktoś tego typu okulary nosił, to był śmiech na sali.... wkurzają mnie Ci, którzy dla mody zrobią wszystko... jak dla mnie okularki polewne i wyśmiewam tych, którzy jak clowny w nich wyglądają.... a normalnie to chyba nikt w nich nie wygląda... dziękuję za krytykę.... Odpowiedz Link Zgłoś
poconacokomuto Nerdy ;D zajrzyj ! 09.02.10, 00:15 Z allegro, nawet tanio Serca, czarna oprawka Fioletowe, Niebieskie, Czarne Czerwone Odpowiedz Link Zgłoś
nettle Re: Okularki "Kujonki" :D 09.02.10, 00:23 cóż za ironia losu dałabym wszystko, aby nie musieć nosić okularów [mam krótkowzroczność, kontaktów na razie mieć "nie mogę"], nie dlatego, że brzydko w nich wyglądam albo ktoś się ze mnie śmieje [nikt się ze mnie nie śmieje tak btw], ale dlatego, że momentami są uciążliwe, niepraktyczne, niewygodne [często], moja kość nosowa jest przez nie okropna i tak dalej nie rozumiem tej mody w ogóle, wada wzroku to naprawdę uciążliwa rzecz, a całkiem zdrowi ludzie noszą okulary, bo... taka jest moda? ech dodatkowo [takie] okulary niestety nie każdemu pasują i niektórzy wyglądają w nich komicznie/okropnie no ale cóż Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Okularki "Kujonki" :D 09.02.10, 07:36 Są to nerdy i każdy takie ma. Nie ma to jak oryginalność... Odpowiedz Link Zgłoś
coco.x3 Re: Okularki "Kujonki" :D 09.02.10, 08:06 jak chcesz oryginalne to ray bany wayfarer'y . Odpowiedz Link Zgłoś