secrets 08.02.10, 16:29 jakiej subkultury najbardziej nie tolerujecie ? i dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
secrets Re: jakiej ? 08.02.10, 16:29 wpadłam na pomysł założenia wątka przez stronę samosia.pl . i chyba wiecie do czego służy czerwony kosz ? c : Odpowiedz Link Zgłoś
thuskawka Re: jakiej ? 08.02.10, 16:34 Jestem osobą tolerancyją i toleruję wszystkie .. ;x Przynajmiej się staram ... ale każdy ma prawo być sobą .. ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
secrets nie lubicie . 08.02.10, 16:33 albo nie . może inaczej . jakiej subkultury najbardziej nie lubicie , nie podoba wam się ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: nie lubicie . 08.02.10, 16:35 Hmm . Staram sie każdą tolerować . Nie podoba mi sie troche emo , ale akceptuje i szanuje . : ) Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: nie lubicie . 08.02.10, 16:36 nie wiem czy to subkulturą nazwać można noale. jest to tzw. 'pokolenie JP'. wkurza mnie. są sztuczni. Odpowiedz Link Zgłoś
404error_ Re: jakiej ? 08.02.10, 16:36 plastikowa barbie = noo bo są albo udają kretynki dresy = bo myślą, że są fajni i wszystko im wolno Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: jakiej ? 08.02.10, 16:40 toleruje wszystkie. ale nie wszystkie mi się podobaja; jednak to nie moja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
nowahaydenka Re: jakiej ? 08.02.10, 16:41 Hip-hopowców. Maniacy uważają się za Bóg wie kogo. Przeklinają, nie tolerują np tych, którzy słuchają muzyki klasycznej itp. Po prostu za nimi nie przepadam. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: jakiej ? 08.02.10, 16:44 Toleruję każdą dopóki nie wejdzie mi w drogę. Przyznam szczerze, że strasznie denerwuja mnie emo dziewczyny, ktore sobie robia zdjecia od gory, z ustami w dziobek, i wstawiają je na nk, albo fotkę. No ale cóż, niech robią co chcą. Dla mnie jest to jednak żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: jakiej ? 08.02.10, 17:03 dresik/jp. ale nie, że nie toleruje, bo niech sobie będą, ale mi się to nie podoba i moim zdaniem jest idiotyczne i najbardziej wulgarne, o. Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: jakiej ? 08.02.10, 17:31 podpisuję się pod tym co napisała jane_ . c; Odpowiedz Link Zgłoś
rozyczka Re: jakiej ? 08.02.10, 19:16 chorych dzieci Disneya,emo jeszcze jakoś zniosę i to co jane. Odpowiedz Link Zgłoś
jarelo Re: jakiej ? 09.02.10, 13:27 jane_ napisał(a): > dresik/jp. ale nie, że nie toleruje, bo niech sobie będą, ale mi się to nie pod > oba i moim zdaniem jest idiotyczne i najbardziej wulgarne, o. racja. moim zdaniem dresy to pomyłka ludzkości. to straszne ze niektóre dziewczyny to uwielbiaja i ciesza sie kiedy chłopak przy nich przeklina. Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: jakiej ? 08.02.10, 19:26 dresów z bejsbolami, a już najbardziej pijanych dresów z bejsbolami. niech sobie egzystują, bo nie obracam się w takim towarzystwie i mi to nie przeszkadza, ale sprawy wyglądają inaczej kiedy paker dwa na dwa zaczepia mnie na ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
happysad1 ... y y y ? 08.02.10, 19:35 ja jestem tolerancyjna i toleruje wszystko i wszystkich . A zadnej subkultury nie bede krytykowac bo kazda ma w sobie 'to cos ' i własnie w zwiazku z tym to pytanie ktore zadalas wydaje sie mi bez sensu . Pzdr ;x Odpowiedz Link Zgłoś
melody. mhm. 08.02.10, 19:41 w sumie to toleruje wszystkie. każdy ma prawo do swojego stylu i wgl. jednak najbardziej nie podoba mi się styl metali . Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: jakiej ? 08.02.10, 19:45 hip - hopowców i dziewczyn w stylu barbie , bo nie ma w tym o w ogóle sensu ani mądrego słowa ; xx Odpowiedz Link Zgłoś
zabax3 Re: jakiej ? 08.02.10, 19:48 pokolenia JP i plastic - fantastic oni mnie przerażają...xD Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: jakiej ? 09.02.10, 11:03 dresów. idzie sobie taki w podrobionych spodniach adidasa z pięcioma paskami, z puszką oranżady w ręku i myśli, że napoje energetyzujące zawierają alkohol. większość przypadków, z którymi się spotkałam, uwielbia oranżadę, ta w proszku daje im niezłego kopa. Odpowiedz Link Zgłoś
deadlyweaponsxo . 09.02.10, 11:13 ja we wszystkich wiedzę ludzi, więc nie mam do żadnej z subkultur wątpliwości, xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
ironic_ Re: jakiej ? 09.02.10, 11:19 toleruję wszystkie, bez wyjątku, aczkolwiek niektóre mi sie nie podobają. ale to już nie moja sprawa w czym i jak dany człowiek chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: jakiej ? 09.02.10, 11:32 dresiarzy, punków i laleczek abrbie . toleruje ich, ale nie podobają mi się te subkultury . ; x. Odpowiedz Link Zgłoś
zakurzona Re: jakiej ? 09.02.10, 11:30 emo..nie znoszę..nie cierpię....poniżam.. Po protu ta subkultura to banda przygłupich nieudaczników, których sposobem na każdy problem jest żyletka...żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: jakiej ? 09.02.10, 11:39 laleczek w stylu babrbie- zalosne sa takie laski... I stanistow... Odpowiedz Link Zgłoś
jarelo . 09.02.10, 13:25 tak zwanej imoł. nie ze nie toleruje , bo jestem tolerancyjna, ale nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
spontaniczna , 09.02.10, 13:34 jp . ich to po prostu nie toleruje totalnie ! dla mnie zachowują się bezsensu i tyle . a tak to wszystkie jako tako toleruje . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
teqiulla :] 09.02.10, 14:58 jestem osobą tolerancyjną i nie bardzo interesuje mnie jaki kto ma styl aczkolwiek każda z subluktur ma w sobie coś co mnie odrzuca. Ale najbardziej nie lubie satanizmu od czasu kiedy przeczytałam artykuł w necie o tym że sataniści zabili koleżankę swoją i ją spalili czy zjedli ( !!!! ) mam do nich niesamowite obrzydzenie ! nie rozumiem takiego zachowania - gdy widzę na ulicy kogoś kto od głowy do stóp ubrany jest w czerń ma pięcsetosiemdziesiątsześć czarnych rzemyków na ręce cięzkie glany i czarną koszulkę z dziwnym napisem lub rysunkiem ( tak zazwyczaj wyglądają wyznawcy szatana ) no to sory ale mam ruch wymiotny odrazu ! ale nic do nich nie mam. drugą najbardziej nielubianą przezemnie niby sublukturą jest pseudo imioł ktoś słuchając Hannah Montana lub Dody nie może być emo !!! przykłady ? proszę bardzo ! www.emo-martynka.blog.onet.pl to tylko jeden z przykładów a jest ich o wieeele więcej. takie coś doprowadza mnie właśnie do szału przepraszam że się tak rozpisałam pozdrawiam wszystkich kotkowiczów Odpowiedz Link Zgłoś