valhalla Re: pierwszy raz 23.02.10, 01:55 mam za sobą. ale to nie miejsce do opowiadania o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
nensi_ pierwszy raz 23.02.10, 07:10 omg, dziewczyny o co wam chodzi . czepiacie saię bo są tu nastolatki . uważasz że 15 , 16 , 17 latki tego nie robią ? owszem , wszystkie nie , ale niektóre . moim zdaniem ten wątek jest bardziej sensowny niż np. kto jest lepszy Hancia Montancia czy Selenka Srenka . P.S. zauważcie nie napisała tego słowa , tylko pierwszy raz, więc moim zdaniem to kulturalne. więc się ogarnijcie i nie wchodźcie na dziewczyne . ; * Odpowiedz Link Zgłoś
meryll Re: pierwszy raz 23.02.10, 07:44 hah. Niektórzy oburzą się za 'taki wątek ' a zakładają jeszcze głupsze. c: Dziewczyno, tu są dzieci-nastolatki... Jeżeli chodzi o mnie to moja odpowiedz brzmi N i e . Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug domagasz się odpowiedzi tak? 23.02.10, 10:20 przykro mi, nawet jeśli nie byłabym już dziewicą nie opisałabym moich wrażeń. to jest zbyt intymne moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ pierwszy raz. 23.02.10, 10:22 czekasz, aż ktoś ci szczegółowo opisze seks ? Odpowiedz Link Zgłoś
razzo x. 23.02.10, 10:31 było świetnie. nie mogę doczekać się następnego razu. c: Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside myślisz że któraś ci napisze jak było? :x 23.02.10, 11:45 mam siedemnaście lat i mam to za sobą, ale nie myśl że napiszę ci ze szczegółami jak było. dorośnij, to nie jest coś co omawia się na forum. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
emily__. Re: pierwszy raz 23.02.10, 12:13 yes i straszliwie żałuje... -,- ale co tam... życie... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
oubergine . 23.02.10, 18:34 to pytanie, nie na tą stronę. ale jestem jeszcze za młoda, nawet się nie całowałam! Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. Re: pierwszy raz 23.02.10, 18:38 tosika Czy Ciebie interesuje co ,Kot ,Gdzie i z kim.? Wiesz ,Szczerze wątpię że ktoś Ci to powie ,A poza tym ,nie potrzebnie założyłaś wątek. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
squash -,- 23.02.10, 18:41 taak, na tym forum jest zdecydowanie dużo 11 - sto i 12 - sto latek, które uprawiały seks. Odpowiedz Link Zgłoś
princesssska Re: pierwszy raz 23.02.10, 18:42 tak mam już to za sobą ale uważam że to intymne i o tym każdemu się nie rozpowiada. wgl dziewczyny ogarnijcie nie musicie jej zaraz pouczać po prostu zapytała.. Odpowiedz Link Zgłoś
ironic_ Re: pierwszy raz 23.02.10, 18:46 nie, wiesz ja mam z dziewczyną. lol. oczekujesz, że bedziemy Cię uświadamić ? Odpowiedz Link Zgłoś
lumpexy Re: pierwszy raz 23.02.10, 18:59 Sory, bardzo ale mam 13 lat, jak na razie nie śpieszy mi się do takich dzikich rewolucji. Ale nawet jeśli bym miała swój pierwszy raz to ci bym go nie opisała. Za młoda jesteś żeby o takim czymś wiedzieć.. Może i jesteś ode mnie starsza ale to nie znaczy że mądrzejsza. Radze ci nie pisać takich wątków, bezsensownie zmuszasz ludzi nad litowaniem się nad tobą i grzeczne odpowiadanie. lumpexy . Odpowiedz Link Zgłoś
cukierkowa09 Re: pierwszy raz 23.02.10, 19:08 jesli chcesz pogadac o ,,takich rzeczach'' to nie tu ! Jak już to na dojrzewamy.pl -,- Odpowiedz Link Zgłoś
cookie24 Re: pierwszy raz 23.02.10, 19:47 yyy... nie a to chyba nie jest odpowiednie miejsce do zadawania takich pytań, połowa kociaków nie ma nawet 13 lat weż się lepiej do nauki, a pytania o seksie zostaw sobie na później ;P Odpowiedz Link Zgłoś
adam_ Re: pierwszy raz 23.02.10, 19:54 więc swój pierwszy raz mam raczej z dziewczyną nie z chłopakiem. pozdrawiam zalożycielke jakże mądrego wątku...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
bambosze Re: pierwszy raz 23.02.10, 20:03 adam_ nie jest prawiczkiem! ojejejejejje. sam sie przyznał! Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: pierwszy raz 23.02.10, 19:53 Nie , jeszcze nie uprawiałam seksu . Nawet się nie całowałam *_* Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: pierwszy raz 23.02.10, 19:58 nie , jeszcze się nie kochałam , i jak na razie nie zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
blondiii_ Re: pierwszy raz 23.02.10, 19:55 Za młoda jesteś!!<br /> Wes się do nauki!! To nie jest miejsce do takich pytań!! Pytania o seksie zostaw sobie na później!! I lepiej pytaj się o takie rzeczy mamy!! Odpowiedz Link Zgłoś
delicious Re: pierwszy raz 23.02.10, 19:55 Nie i na razie niech tak zostanie. Nawet jeśli to i tak bym nie opisała;p Nie mam zamiaru iść z byle jakim kretynem. Znam osobiście takie osoby które teraz żałują i nie rób tego jeśli miałas zamiar! Odpowiedz Link Zgłoś
weron Re: pierwszy raz 23.02.10, 20:15 NIE ale w mojej szkole jest dziewczyna, która jest w klasie "A", no cóż............. .......... 13 lat i w...................... ciąży z...................... .................................... trzecioklasistą (oczywiście gimnazjum) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS. biedne dziecko (i matka i płód, chociaż matce jest tak dobrze, bo ona wszystkim by dawała) Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: pierwszy raz 23.02.10, 20:29 seks nie jest dla dzieci. i dobrze, że wytłumaczyłaś, że nie chodzi o pocałunek, bo bym się nie domyśliła -,- Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: pierwszy raz 24.02.10, 16:12 Wow, a to żeś strzeliła pytanie na forum, w którym uczestniczą głównie gimnazjalistki -.- Nie za wcześnie na takie rozmyślania, co? Odpowiedz Link Zgłoś
wiki__lafee pierwszy raz 24.02.10, 19:01 ja nie mam za sobą i nie będę mieć . Nie uznaję seksu przed małżeństwem,więc sorry;/ Odpowiedz Link Zgłoś
sweety_miley no jaaa...;[ 24.02.10, 19:09 noo wole o tym nie mowic publicznie bo wyjdzie ze jestem jakas głupia i sie chwale ... to moje gg 3431720 ;] Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: pierwszy raz 24.02.10, 19:12 aha, bo Ciebie to dotyczy, że się tym interesujesz? ;] to nie jest dla dzieci, tak btw. mogłabym już mieć za sobą, ale chcę poczekać jeszcze chwilę. mam z kim w każdym razie. a opisać- na pewno tego nie opisze, wybacz c; Odpowiedz Link Zgłoś
emanualia Re: pierwszy raz 24.02.10, 23:35 Nie i jakoś mi się do tego nie śpieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: pierwszy raz 24.02.10, 23:49 chcę się upewnić , czy nikt mnie nie wyśmieje ? - l o l . Odpowiedz Link Zgłoś