samo_zlo 08.02.10, 19:38 Siema, mam taki mały problemik. Ponieważ na czwartek muszę zebrać materiały do prezentacji którą będę robić. A więc ; - wiecie może o czym by zrobić? Ma być to jeden temat ogólny np; psy. Proszę pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samo_zlo Re: Prezentacja. 08.02.10, 19:41 Już nie mam pomysłów, a zwierzęta to takie oklepane. Odpowiedz Link Zgłoś
kokocham Re: Prezentacja. 08.02.10, 20:11 może o problemach w innych krajach ? \ale chyba niee...;/ nie wiem ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Prezentacja. 08.02.10, 20:12 może być np. o jakiejś gwieździe czy modelu telefonu.. Odpowiedz Link Zgłoś
sileny. Re: Prezentacja. 08.02.10, 20:14 może coś o kosmosie? temat jest dośc ciekawy i Twoja praca byłaby dośc długa. moglabys naprzyklad opisac wszystkie planety czy coś w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
staceyann Re: Prezentacja. 08.02.10, 20:19 A może rola multimediów w życiu nastolatka?(chodzi mi o reklamy - ich wygląd, w jaki sposób mają zaszokować odbiorcę, zwrócić na siebie uwagę,bo zwykłe to już nuda, konsumpcyjny styl życia, kulturę masową, wpływ reklamy na nasze wybory, czy opinie o danych produktach, temat 'markowych ludzi' , upodobnianie się do idoli itp) . To jest temat, o którym można dużo powiedzieć, znależć sporo różnych przykładów, materiałów pomocniczych do pracy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Prezentacja. 09.02.10, 17:47 hmm nie wiem z czego to może hmmm rośliny ;D Odpowiedz Link Zgłoś
zakurzona Re: Prezentacja. 09.02.10, 17:51 A może o Unii Europejskiej..temat rzeka.. a przy okazji się czegoś dowiesz ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Prezentacja. 10.02.10, 15:37 może o czymś czym się interesujesz? będzie Ci łatwiej zebrać materiały i to opisać. Odpowiedz Link Zgłoś