prinsesska 08.02.10, 20:55 Hej dzisiaj sobie ściągnęłam dc++ i niestety nie wiem jak go urzywać Jakby ktoś opisał w paru zdaniach byłabum wdzięczna i się jakoś odwdzięczyła(pisać jak). Z góry thx;** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prinsesska Re: dc++ 08.02.10, 20:56 A i jakby co to chodzi o program do szybszego ściągania filmów,muzyki i różnych bzedów Odpowiedz Link Zgłoś
prinsesska Re: dc++ 08.02.10, 21:19 ej pliss pliss piszcie... chciałabym sobie ściągnąć film, ale tak żeby to było trochę szybciej...pliss pomóżcie...napewno się jakoś odwdzięcze... Odpowiedz Link Zgłoś
sileny. Re: dc++ 08.02.10, 21:25 nie wiem co to za program. ja piosenki i filmy ściągam z programu Ares. Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: dc++ 08.02.10, 22:10 Mój znajomy to ma, ale ja w żaden sposób nie mogłam obczaić na czym to polega. Wiem, że wszystko opiera się na jakiś "adresach" i tak dalej. Bez tego ani rusz. Program - tak mi się wydaje - cholernie trudny, jeśli chodzi o samą, pomyślną instalację, więc lepiej sobie odpuść. Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: dc++ 08.02.10, 22:15 tez filmy sciagam z aresa a muzyke praktycznie caly czas z tej samej strony wiec ci nie pomoge bo nie mam pojecia co to za program Odpowiedz Link Zgłoś