selena_98 11.02.10, 19:00 Drogie kotkowiczki!!! Czy znacie jekieś ciekawe książki o wampirach??? Zmierzch oczywiśnie przeczytałam, ale chce jeszcze książeczek o wampirach, a za niedługo mam ferie i chetnie bym sobie cos poczytała Za wszystkie odp fenks Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcelinkaa Re: Wampiry :))) 11.02.10, 19:01 pamiętniki wampirów wampiry z morganville naznaczona świat nocy czysta krew Odpowiedz Link Zgłoś
rudejestwredne Re: Wampiry :))) 11.02.10, 19:03 Może, jak poslubic wampira milionera?; )) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetxrabbit Re: Wampiry :))) 11.02.10, 19:06 Wywiad z wampirem( nie czytałam, ale niby fajny) Wampiraci ( nie wiem dokładnie czy to o wampirach, ale na pewno jest fajna, moja kumpela ja czytała, a ona zna się na książkach)' Tej, ale oczywiście, nie ma nic lepszego od Zmierzchu! Odpowiedz Link Zgłoś
martusx3 Re: Wampiry :))) 11.02.10, 19:30 pamiętniki wampirów .. ;D i wszystkie części zmierzchu ; D Odpowiedz Link Zgłoś
monique Re: Wampiry :))) 12.02.10, 19:56 Wampiry z Morganville, seria Dom Nocy, Akademia Wampirów Odpowiedz Link Zgłoś
kaasia96 Re: Wampiry :))) 12.02.10, 20:10 Pamiętniki Wampirów Naznaczona Zdradzona Martwy aż do zmroku Odpowiedz Link Zgłoś
heartly88 Re: Wampiry :))) 12.02.10, 20:14 Ja znam "Pamietniki wampirów". Osobiscie dopiero zamierzam przeczytać te książki, ale to ponoć fajne! Odpowiedz Link Zgłoś
petka Re: Wampiry :))) 12.02.10, 20:17 Osobiście nie polecam Ci książki "Naznaczona" mdła okropnie Odpowiedz Link Zgłoś
papuzia Re: Wampiry :))) 12.02.10, 20:15 Wampiry z Morganville, Świat nocy, nie wiem co jeszcze nie czytam takich książek ale czasami mi sie zdarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
rock_twilight Re: Wampiry :))) 12.02.10, 20:21 Dwie pierwsze części z cyklu Dom Nocy - Naznaczona i Zdradzona. Polecam! ; ) Także: książki z serii Wampiry z Morganville oraz Mroczny Sekret. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
papuzia Re: Wampiry :))) 12.02.10, 20:19 Pamiętniki wampirów, świat nocy, wamipiry z morganville i nie wiem co jeszcze ja takie książki to mam w... nie wiem w czym ale rzadko sie zdarza żebym przeczytała... Odpowiedz Link Zgłoś
kladia Re: Wampiry :))) 12.02.10, 20:21 Cykl Dom Nocy. Dotychczas ukazały się dwie części spośród czterech. Gorąco polecam. ; ** Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada96 Re: Wampiry :))) 12.02.10, 20:25 ,,Naznaczona'' P.C Cast Kristin Cast sama nie czytałam ale podobno fajne;D Odpowiedz Link Zgłoś
anotherdrama Re: Wampiry :))) 12.02.10, 20:28 Naznaczona i jej druga część Zdradzona . Odpowiedz Link Zgłoś
yoruichi Re: Wampiry :))) 22.02.10, 15:45 Może U martwych w Dallas,Martwy aż do zmroku,Pamiętniki Wampirów i może jeszcze Dom nocy -nie czytałam ,ale koleżanka powiedziała mi że ta książka jest świetna Odpowiedz Link Zgłoś
ami Re: Wampiry :))) 23.02.10, 20:37 Polecam ci Akademia Wampirów. Zawaliste i jeszcze Błękitnokrwiści. Czytałam tylko kawałek, ale zapowiada się fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: Wampiry :))) 23.02.10, 20:45 Jak moja wydam to ci powiem nie no naznaczona Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Wampiry :))) 27.02.10, 00:44 "Kroniki Wampirów" Anny Rice i jeszcze może trochę nietypowa książka, bo nie tylko o wampirach "Księga Bez Tytułu" i jej kontynuacja "Oko Księżyca". Nie przypadną ci do gustu jeżeli czekasz na HSM bez cukierkowej oprawki i w wersji trochę bardziej emo Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson Re: jest ich duuuuuzo:) 27.02.10, 01:22 "Czysta krew" (nie lubie tego ale o wampirach jest) "Pamiętniki wampirów" (również nie lubie ale o wampirach jest) "Wyznania wampirów" no i oczywiście moja kochana saga Zmierzch Odpowiedz Link Zgłoś
laska.bieberaxd Re: Wampiry :))) 27.02.10, 11:34 Najbardziej polecam ci: Pamiętniki wampirów. ! To jest przecudne. ! Potem zaje.biste jest też wampiry z morganville. <- Odpowiedz Link Zgłoś
mileyfankacyrus Re: Wampiry :))) 27.02.10, 11:40 Pamiętnik Wampirów, Saga Dom Nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
sunshine.123 Re: Wampiry :))) 27.02.10, 11:41 'wywiad z wampirem" anny rice- koniecznie to przeczytaj. jak chcesz to możesz też przeczytać " Zew księżyca' i "więzy krwi" obie napisane przez Patricie Briggs. tam występują i wampiry i wilkołaki. Odpowiedz Link Zgłoś
krystalicznaa Re: Wampiry :))) 27.02.10, 11:51 Wampiry z Morganville. (super książka) Pamiętniki Wampirów(Też extra) Naznaczona. Odpowiedz Link Zgłoś