midnight_sun 11.02.10, 22:24 ściąganie filmy,a skąd? chciałabym też ściągac ,ale nie wiem jak. podajcie jakąś sprawdzoną stronkę czy program do ściąganie z linkiem. a np. waszefilmy.pl dobra stronka? z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olenka0505 Re: ściąganie filmów 12.02.10, 15:18 ja zciagam z torrenty.com ale tam przy rejestracji chyba trzeba placic. A tak kiedys mialam program eDonkey(jak dobrze pamietam) a pozniej Bearshare. Nie bylo tam wszystkich filmow ale czasem mozna bylo natrafic na to co nas interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
kakaao Re: ściąganie filmów 12.02.10, 15:50 Ja ściągam, czasem kasy nie mam na wypozyczenie czy pójście do kina. Ja przeważnie wspisuje w "google" np. Zmierzh rapidsahre Rapidshare - stronka gdzie można ściagnąć przeróżne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: ściąganie filmów 12.02.10, 15:59 Lubię, ale nie biegówki, to jest męczarnia! Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: ściąganie filmów 12.02.10, 16:00 Znów nie do tego wąta wypowiedz, używam aresa. Odpowiedz Link Zgłoś
kostkaaa ... 12.02.10, 16:12 ja używama aresa ;D . fajnie ale czasem za miast filmu to jakiś film yhm dla dorosłych c'nie. hahah a teraz to nawet nie ściągam ale oglądam online na Tekst linka .. trzeba się zalogować i tam poczytać regulamin i omijanie limitu . ale filmy są fajne i bardzo dużo więc polecam stronkę. i proszę o pomoc ----->Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
midnight_sun Re: ściąganie filmów 12.02.10, 21:58 dzieki dziwczyny jeszcze się zastanowie skąd Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Ściąganie filmów 12.02.10, 22:01 najlepiej w jakimś programie naj jest chyba Ares Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Ściąganie filmów 13.02.10, 18:46 playtube.pl . wszystko darmowe. ściągać jeszcze nie próbowałam, ale można tylko oglądać na tej stronie. c; Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Ściąganie filmów 13.02.10, 18:47 to znaczy nie, że nie można ściągać, ale nie musisz ściągać, żeby obejrzeć. rozumiesz ? xd Odpowiedz Link Zgłoś
olusia... Re: ściąganie filmów 13.02.10, 19:05 Obecnie Ares. Miałam konto na torrentach, ale nie wchodziłam(miesiąc czy dwa) i mi usunęłi!! Odpowiedz Link Zgłoś
grafikowa_ Re: ściąganie filmów 13.02.10, 21:22 ja ściągam z programu ares. tam są wszystkie filmy, i za to darmowe Odpowiedz Link Zgłoś
midnight_sun Re: ściąganie filmów 13.02.10, 21:34 a ten ares to jakaś stronka czy program? Odpowiedz Link Zgłoś
happysad1 PROSte 20.02.10, 20:00 wejdz na google i wpisz ARES . tam bedziesz maiala link . B.dobry program . ja z niiego sciagam i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
olkalalala Re: ściąganie filmów 20.02.10, 23:43 darmowefilmy.eu musisz sie zalogować, tam ludzie dają gotowe linki tylko w nie klikasz, filmy sciagają sie po 2 godziny zazwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
eadgyh.t ja? 20.02.10, 23:51 Ja do takich celów wykorzystuję niewinnych sąsiadów xd buhaha... co będe sie męczyć - Robert ściagnie filmy. Odpowiedz Link Zgłoś