kitty Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 16:23 dla mnie też. Jestem zmęczona całym tygodniem (aerobik, teraz łyżwy, a wiosną basen, teatr,tańce, języki), a na dodatek karzą mi ćwiczyć. Rozumiem gimnastykę, aerobik ew. hokeja, ale po co do cholery mam się męczyć grając w kosza? Za to piłki nożnej w programie dla dziewczyn nie ma. Co za dyskryminacja. Lubię ćwiczyć, porządnie się zmęczyć, ale u mnie w szkole nie. Wypuszczają nas max. 5 minut przed przerwą i15 dziewczyn na dwa prysznice musi zdążyć na następną lekcję ( przerwa trwa 10 minut). I jeszcze trzeba się pomalować i przebrać. Dlatego tak rzadko ćwiczę. Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 17:05 kocham gdy w coś gramy np. siatka, kosz x dd a nie cierpię gdy mamy się uczyć czegoś nowego lub zdawać omg ; xx no i rozgrzewka też nie jest za fajna Odpowiedz Link Zgłoś
xxy Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 17:14 sport uwielbiam, szczególnie piłkę ręczną xD ale W-F u mnie wygląda tak koleś mówi: gramy w ręczną a reszta: my wolimy w kosza, gramy w noge reszta: my wolimy w siatke... normalnie niektóre laski są żałosne... ale jeśli chodzi o SKS na króry przychodzą osoby, które naprawdę coś potrafią, aby pograć przez dobrą godzinę tylko w ręczną no to ja rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
karlusia_ Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 17:36 U mnie przez I semestr była moja kochana siatkówka <3 Ale teraz skończyły nam się zawody w siatkę i teraz będziemy mieć pewnie ręczną i kosza ;x Ale tak to jest spoko, mamy fajną panią, a ona raczej nam żadnych męczarń nie daje : ) Odpowiedz Link Zgłoś
miley95 Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 18:15 Ja lubię chociaż mam trochę inny w-f bo ja mam trening na w-f-ach a na treningu jest jeszcze gorzej (ciężej)... Ale mimo to go lubię- najbardziej płotki! Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 18:17 U mnie jest fajnie... Mamy 10 minut rozgrzewki, a potem gramy... Najczęściej w siatkę... Czasami mamy coś do zaliczenia... Wiosną biegi na 600 i 60 m. Ogólnie lubie wf Odpowiedz Link Zgłoś
katty.klee Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 18:20 No ja też nienawidzę . Mam słaby lewy nadgarstek a jak nam babka kazała na rękach stwać to sobie nie dała wytłumaczyć że mnie to boli . A potem mi strzeliło i mi się nadgarstek przestawił . I wiecie co ...? Nawet mnie do pielęgniarki nie wysłała kazała mi ćwiczyć ! Dlatego nienawidzę WF'u . Jeszcze jakby go jakieś ciacho prowadziło ... Odpowiedz Link Zgłoś
mollyna Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 18:21 nie cierpię wf, tak samo jak histy i języków obcych. nie znoszę. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 18:21 cóż nie powiem żebym nie lubiła wf ponieważ chodzę do szkoły sportowej. 10 godzin lekcyjnych tygodniowo c: Odpowiedz Link Zgłoś
alice_cullen08 Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 18:23 Jak musimy biegać to nienawidzę wf, tylko czasami jak w coś gramy, to lubię, ale ogólnie nie lubię wf Odpowiedz Link Zgłoś
trumabaluna_ <3 12.02.10, 18:24 ja wychowywana byłam na sporcie. uwielbiam w-f. od 2 klasy podstawówki sport to moje życie. może dla mnie też to jest męczarnia, ale ja to lubie <3 Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 18:27 Ja tam uwielbiam wf , sport , tylko nie z tą babą. :c Odpowiedz Link Zgłoś
lumpexy Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 18:28 Zależy jak dla kogo. Denerwują mnie takie osoby co uważają, że wf to męczarnia. Ja kocham wf, po prostu ubóstwiam jak dla mnie to najlepszy przedmiot, z którego mam 6! Wybaczcie ale przechwalanie się mam po "koleżankach". Dziękuje za wysłuchanie. Ps. Za dużo żresz orzeszków to ci się w główce miesza żeby pisać impulsywnie badziewne posty. lumpexy . Odpowiedz Link Zgłoś
justinowa Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 18:32 Ja lubię w-f i nieraz to tez dla mnie meczarnia ;0 Jak mam robić gimnastykę np.stanie na rękach to już nie mogę i noga mnie zaczyna boleć. ale takie jak gry zespołowe czy skok w dal to pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
rose_ Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 18:47 Jaka męczarnia ?! Kocham WF ! Jakaś rozrywka w czasie lekcji ;P Odpowiedz Link Zgłoś
marta. Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 18:48 a ja baaardzo lubie ;ddd kiedyś jak byłam w podstawówce to lubiałam jeszcze bardziej bo była duża sala a teraz w gim. jest taka mini, że masakra ale i tak jest nawet spoko ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
zuuzaa12 Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 18:49 u mnie jest tak samo. Bez picia, ani rusz. Totalna masakra.. Odpowiedz Link Zgłoś
cute_princess Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 18:51 Ee.. nie jest najtragiczniej ;D zwykle to na stepach tańczymy, albo tańczymy cha-chę przez kilka lekcji teraz.. a ostatnio przez skrzynie skakałyśmy, na rękach stałyśmy, i przewroty robimy . nie jest źle Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek123 w-f.trudno przeżyć 12.02.10, 18:55 wyobraź sobie że my gramy w dwa ognie z chłopakami ze starszych klas!! Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 18:57 lubiłabym bardziej, gdybym w końcu mogła ćwiczyć... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 19:01 Uwielbiam wf. ;D Może nie jestem najlepsza, ale na pewno wkładam całą dusze w gre w siatkówke, koszykówke, piłke nozną. Najjlepsza z klasy nie jestem, ale co tam, wązne, ze w czołówce. Odpowiedz Link Zgłoś
bezzmian w-f 12.02.10, 19:02 ja mam tak samo, może sam w-f nie jest zły, ale tyle co nauczyciel go psuje. Dlatego nie cierpie w-f. Odpowiedz Link Zgłoś
monixx czasami 12.02.10, 19:05 ja lubię bardziej niż w II kl., bo wtedy miałam taką babę co się drze za każde złe odbicie piłki i cisza na wf była, teraz jest inna (mówili że gorsza ale jednak jest lepsza) bo nie krzyczy i chociaż można z nią normalnie pogadać, ale nie lubię WF jak jest gimnastyka (stanie na rękach) i biegi (oprócz 100m) a kocham jak jest Ping pong, kosz, piłka nożna czy halowa i oczywiście: UKŁAD TANECZNY (raz na rok, właśnie za 2 tyg. będzie0 D Odpowiedz Link Zgłoś
esme Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 18:59 Kocham w-f !! uwielbiam sport !! nie przepadam za ćwiczeniami ale jak gramy to jest booooooooooosko !!! Odpowiedz Link Zgłoś
death_ Odpowiedź. 12.02.10, 19:05 NIE! Nie ćwiczyłam na w-fie, kiedy chodziłam do szkoły... To nie dla mnie... Rzuciłam to. AVE! \m/ Odpowiedz Link Zgłoś
nrulezzzzz Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 19:14 kiedyś tak było (kiedyś znaczy podstawówka ) ... psychiczny nauczyciel, który mnie nie cierpi (do teraz) ... ale w gimnazjum mam WF-istkę i jest o niebo lepiej!! jestem jedną z jej grona VIP-ów (ulubienic)... ona jest na maxa przebojowa, fajna i sama taka bym chciała być w przyszłości... ona przeszła ogromną metamorfozę... ma teraz świetną figurę, prowadzi zajęcia z aerobiku, ma motocykl (porządnie duży), ubiera się najfajnie z wszystkich nauczycieli i wgl poczucie humoru, otwartość, miła jest, ale ma też temperament... normalnie moje odbicie w lustrze xd Odpowiedz Link Zgłoś